Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben de arenada olan bir olayı anlatayım. 3v3 biz Rogue Paladin Mage, adamlar Shaman Hunter Mage. Oyunun başında hunterı direk yatırdık ama bir baktık nasıl olmuşsa Shamanla Mage Nagranddaki pillarların üstüne çıkmışlar oradan hunterı resliyorlar. Adamlar abartısız diyorum orada yarım saat kaldı, ticket attık gm geldi nasıl çıktıkları hakkında fikriniz var mı dedi, bunlar yarım saatin sonunda indiler kazandık birşey de olmadı bunlara bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: toggie Ooo baba wow dünyası senden sorulur, duymadıgına ve görmediğine göre kesin düzmece bu olay. Hatta konuyu açan arkadaş da buranın delisi, arada sırada böyle saçma sapan şeyleri sallar ufaktan. elbette öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 emekli olma vaktin gelmiş o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: ice block fall dmg i kesmeyi bırakalı çok oldu diye biliyorum çünkü çok öldüm atlayıp ice block basmama rağmen.hiç basmamış gibi löp düşüyo vuruyo 5k said: ice blocktan sonra direk blink atmayi denemediysen mage oynama derim havada blink atamazsın boşluğun içine asıl sen oynama bence.ben senden öğreniceksem şu yıllardır oynadığım mage i bana yazık.git o zaman kırık köprülü bi yerde at blink geç karşıya veya boşluğa denk gel düş.ice block fall dmg düşürdüğünü sanmıyorum denedim bişey olmuyo 50 kere.lap diye düşüyon.yere deyiyoken değilde yerden player ımın boyu kadar yükseklikte filan açıyorum.ama koyuyo dmg [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 değiştirmedilerse (en azından tbc cıktıktan 1 ay kadar sonrasında kadar hala öleydi) havada blink atarak yere sapa sağlam inebiliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yere yaklasinca Ice Block veya Blink atinca yakin zamanda bisey olmuyordu evet, sonradan degistirmedilerse. Hatta yere yeterince yaklasip guzel zamanlarsaniz Blink direk yere koyuyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben hala Slow fall yerine blink kullanıyorum. Lag olanların haricinde hepsinde damage almadan yere konuyorum. Havada blink attığında Yüksekliği 0 lıyor. zamanlamanı iyi yaparsan damage almadan yere konarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @baggio lütfen saygılı ol.destekli atmak fln ben ne gorduysem onu soluyorum sana inandırmak icinde solemedim oyle bir niyetimde yok sonucta oyun.haa sen gormemissin inanmamıssındır duyduguma degil gordugume inanırım hesabı lütfen saygılı olalım belkide cok iyi elite bir oyuncusundur ve böle kaba kelimemleri soylemeye kendine hak goruyosundur ona bisi diyemem gg [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:33 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 tamam tamam sory ben yanlış anlamışım sin in dediğini =) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 19:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yere çok yakınken atılan blink damage alamdan kondurur aynı şekilde son anda açılan ice block ayrıca demin denedim exploit süper bi olay ama yarın fixlerler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 vay be midget mafia ehuhe. baya eski daoc guildidir, wow a baslamislarlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: § 22 Mayıs 2007, Salı - 17:03 [ özel msj ] ice block fall dmg i kesmeyi bırakalı çok oldu diye biliyorum çünkü çok öldüm atlayıp ice block basmama rağmen.hiç basmamış gibi löp düşüyo vuruyo 5k ice blocktan sonra direk blink atmayi denemediysen mage oynama derim havada blink atamazsın boşluğun içine asıl sen oynama bence.ben senden öğreniceksem şu yıllardır oynadığım mage i bana yazık.git o zaman kırık köprülü bi yerde at blink geç karşıya veya boşluğa denk gel düş.ice block fall dmg düşürdüğünü sanmıyorum denedim bişey olmuyo 50 kere.lap diye düşüyon.yere deyiyoken değilde yerden player ımın boyu kadar yükseklikte filan açıyorum.ama koyuyo dmg ogrende gel var iste 70 bloodelf mage alt charimiz bviliyoruz netherstormda celestial ridge nin uzeirnden kustan assya atladik olmedik elin hizli degilse napalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: § 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:27 [ özel msj ] vay be midget mafia ehuhe. baya eski daoc guildidir, wow a baslamislarlardi. seni kim yonetici yapti lol emre sana bi ara verdigim night elf rogue un sifresini vs geri verirsen onuda 70 e kasam 5x 70 chairm olsun hoeheoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: § 22 Mayıs 2007, Salı - 19:28 [ özel msj ] tamam tamam sory ben yanlış anlamışım sin in dediğini =) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 19:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] pardon bunu ogrmedi yukarda atarli yazi yazdim ;op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: havada blink atamazsın boşluğun içine asıl sen oynama bence.ben senden öğreniceksem şu yıllardır oynadığım mage i bana yazık lol harbi yazık lollllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Slowfall varken kasmaya ne gerek var? 645 mana mı ne yiyo, combat'ta kullanılası birşey değil. Ayrıca be daha uzağa işerim olmuş. Biri bilmiyorsa bilmiyordur, üstüne gidip ''omg nubz'' yapmanın alemi yok. Hepiniz lvl 70 mi dogdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Yani slowfall varken blink kasmanın manasını anlıyamadım hani prininki gibi dmg da bozulsa anlıyacamda... Ayrıca videodaki gnome lock sanırım curse falan atıyor ;P [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:23 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 wowda gm mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 evet çok mu garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 blink kasmanin mantigi 1. blink mage oynuosan drek ilk macrondadir nerde diye aramazsin 2. blink seni ileride hareket ettirir rakiten uzaklasirsin duserken bile ole bi fantazin warsa 3. en onemliside bu blink reg istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 3. mageini kasmakta olan biri için ders alınacak maddeler teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 valla blink ileri götürür tanımına karşıyım onun yerine ileri götürmesi temenni edilir ama en çok ihtiyaç olan anlarda mutlaka geriye götürür demek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Slowfall varken kasmaya ne gerek var? 645 mana mı ne yiyo, combat'ta kullanılası birşey değil. Ayrıca be daha uzağa işerim olmuş. Biri bilmiyorsa bilmiyordur, üstüne gidip ''omg nubz'' yapmanın alemi yok. Hepiniz lvl 70 mi dogdunuz? adam bilmedigi konuda, ben bilirim siz bilmesseniz die atlarsa omg olunur bıraz... biz lvl 70 dogduk sende avukatmı dogdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar