eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ne kadar güzeldir bu yağmurun sesi ve ardından çıkan toprağın kokusu eğer fırsatınız varsa televizyonu 5dklığına kapatın bütün sesleri kesin ve sadece yağmuru dinleyin kafanızı pencereden dışarı çıkarıp toprağın kokusunu içinize çekin eminim siz de rahatlayıp huzur bulacaksınız. bir de sevgiliniz ya da bir dostunuz yanınızdaysa o zaman hiç tadından yenmez. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çıplak ayakla toprakta yürümeyi de dene bi ara.. süfer..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eskiden toprak kokusundan nefret ediyordum böyle yağmur yağdıkça falan. artık bende seviyorum, sevebiliyorum yaşasın edit:imla [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:24 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Şehrin ortasındaki toprak kokusundan nolucak. Haftasonları kaçın uzaklara önce yağmur... Islak çimler.Çıplak ayak toprak kokusu sonra üşürsün eser biraz üzerine bişeyler alırsın.Mangal için herşey hazır olur.Yavaş yavaş hava kararı.Mangal yakılır etler pişer. Rakıyı açarsın Şerefe! 2. den sonra dostlarınla birlikte... aaattt kadehiii elindennnn , seniii bennn ellerin olsun diye miii sevdimm , oo ağacın altındaaa ... daha ne olsun ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Sonra bir gun gokten kum agirlikli yagmur yagar, camur yagmuru altinda sararmis havaya bakarsin.Aklina Tomb Raider 4'teki mekanlar gelir.Sonra tirsarsin lan yoksa kiyamet mi kopacak diye, akabinde de abdest alirsin. Edit:Ve bu mesaji yazdiktan sonra da salak oldugunu dusunup, mekandan uzaklasirsin. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 birde ud çalan bir dostunuz varsa yanınızda o toprak kokusunu içine çeke çeke rakını yudumlarken hep bir ağızdan ud eşliğinde sarkılar söylersiniz üşürsünüz ama hissetmezsiniz o ortamdayken etkilemez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Aynı şeyleri bugün bende düşündüm. Yağmur yağarken odamın camından izlemek ve gelen o toprak kokusunu çekmek..An olsun uzaklaştırıyo herşeyi benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 o toprak kokusu dediğiniz şey fclc gazı(floroklorocarbon gazı) havadan ağır oldugu için yere çöker. yağmur yagınca yerdeki gözeneklerdeki bu gaz yukarı yükselir ve toprak kokusu sanarız :) bazı fabrikalarda yanan bacalardanda bu gaz cıkar. bu gazı bilerek yakarlar yoksa fabrikanın üstüne çöker havadan agır oldugu için, bi kıvılcımda fabrika bom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 güzeldir yağmur.izmir'e de bayadır yağmıyordu,cuma günü dersi ekeyim derken durakta sırılsıklam oldum.ama küfür edemedim onu bile özlemi$im hehe.bana böyle rakıydı,ud fln gerekmiyor açıkası.evde isem bir fincan çay ile balkonda bir 15 dk yağmuru izlemek yetiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bayiliyorum o kokuya ben ama ankarada bi turlu istedigim gibi değil, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 onu bunu bilmemde fistan bu ortamların adamı değil anladım ben tam içiosun "ohh azizim şu toprak kokusuna bayılıyorum" "eheüğegğfsdşk zyhaha toprak kokusu değil o fclc gazı sen toprak kokusu sanıyosun eki eki" diye bi tip çıkıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sonuç olarak çöküp toprağa karışıyo, yağmur yağınca da topraktan çıkıyo topraktan çıktığı sürece toprak kokusudur=) yoksa bilimsel açıdan bakarsak birisi osurduğunda çıkan kokuya osuruk kokusu değil metan kokusu dememiz lazımdı di mi? (bkz: konuyu toparlamaya çalışırken daha da batırmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 harbi ya yağmurdan sonra gelen toprağın kokusu... süperdir. gerçi bi anlam kargaşası oldu. sanki yağmurdan sonra farklı bi toprak geliyomuş da o kokuyomuş gibi oldu. bide bi örtmenimiz bize bunun ozon kokusu olduunu sölediydi. bilmem yalan bilmem dooru dipnot:valla yukarda bu ozon olayını yazan oldumu bilmiorum. geri dönüp bakmaya, onca yazdığımı kontrol ağ, kontrol ceğ, kontrol veğ zımbırtıları ile bozmaya üşendim. ha bunu yazmaya üşenmedimmi? ebek. editin allahı: fistan demiş yukarda zaten füloromüloro bişiler. hoca yemiş bizi (: oldu olacak bi edit daha: yav floroklorokarbonmuş fistanın dediği. bide cfc (kloroflorokarbon) vardı şu deodorant hedeleri. lan aynı şeymi acaba bunlar? kıllandım şimdi. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:26 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:28 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: Ne kadar güzeldir bu yağmurun sesi ve ardından çıkan toprağın kokusu eğer fırsatınız varsa televizyonu 5dklığına kapatın bütün sesleri kesin ve sadece yağmuru dinleyin kafanızı pencereden dışarı çıkarıp toprağın kokusunu içinize çekin eminim siz de rahatlayıp huzur bulacaksınız. bir de sevgiliniz ya da bir dostunuz yanınızdaysa o zaman hiç tadından yenmez. kuzenim budist oluyo ... [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:30 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ilahi ege :D [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:50 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 off bu ikisi cidden 10 dakikalık bir seansta insan ruhunu dinlendirici bir etki yapıyor kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 al bak gül gibi KAL lıyı da budist yaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gel sen de aramıza çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Evin içinden güzelde dışardan.. ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ıslanmakta bir yere kadar güzel ama dışarda uzun kalıcaksan bi cafe de oturmak en güzeli çay kahve sıcak çikolata eşliğinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 adam oldun en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yağmur da durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yağmurdan sonra yolların ve kaldırımlarında nemli nemli olması bile güzel bi duygu hissetirir.=) Yagmur güzeldir ya , gün boyu ıslanmak ertesi gününde üşütüp tüm gün evde oturup elinde kahvenle bu sefer ıslanmadan sadece izleyip o kokuyu hissetmek. Konuyu bende acacaktım , açan arkadaş gibi aynı hislere sahiptim valla. böle yarında vizem var insan bi pollyyanna oluyor yahu=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 şimdi kokladım da güzel olduğunu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar