IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Antalya 5M migrosta 16 mayıs 2007 tarihlerimizi gösterirken 18 yaşında yakışıklı bir delikanlımız bayanlar tuvaletine girip bir tuvalete kapanıp tuvaletin üstüne de çıkıp röntgenlemiş yahu.sonunda biri farketmiş 2 saat sonunda yakalamışlar çocuğu.ailesi falan gelmiş.çocuk ben böyleyim yani yapım bu diye geziyormuş hala.ne hala gelmiş gençlik (annenanne oldum ama)hep beraber kınayalım mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 18 yaşında da bu kadar abazalık fazla kanımca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 kın kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 seni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 uzun bir sürede gözetlemiş nasıl farketmez kimse aklım almıyor alamayacak da sanırım.. @giovanni benim başıma gelmedi şükürler olsun=) [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 15:09 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ''ben böyleyim yani yapım bu'' Köpeğe bak ya sinirlendim; evdede annesi rontgenlesin yapısında varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 "bunları taksimde sallandıracan bak bi daha yapıyorlar mı?" sigmund freud bittabii böle bişi demezdi.. cinselliğin yoğun pompalanması sonucu ergenlik dönemi ve öncesi gençliğin zor durumda kaldığını ve hoş olmayan yollara saptığını falan söylerdi.. bu minvalde aynı görüşü paylaşıp sapkın kişinin gerçekten "öyle" olduğunu ve psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.. bir taraftan bastırıp diğer taraftan gazlarsan patlar böle elemanın kafası bir yerden.. ZOMBANKK!! diye.. ne diyelim.. ciddi bir olaya bulaşmadan (cinayet tecavüz etc.) fişlenmiş en azından.. Höpüürk..(çay içme efenkti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Psikolojik bir rahatsızlığı vardır çok büyük bir ihtimal. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 annesine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 terbiyesiz olduğu kadar fantezikmiş adam yahu. vay abaza vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 onu zorla erkekler tuvaletine kapatıp izlettirceksin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 belki boka bakıyodu çocuk nie hemen sapıklığa vuruyosunuz. nç nç nç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 "Benim yapım bu" ne kadar pişkin bir cevaptır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 böyle espriler gördükçe kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yapısı tamamen testi(t)s galiba arkadaşın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 egitim sart ! da diyebilirdi ha bu bisey degil bence istanbul univestesinde seneler once bi eleman kadinlar tuvaletine kameralari kurmus yandaki hademe odaisna saklanip36 ekran televizyondan gunelrce naklen izlemisti litarature "tesisatli tuvalet sapigi" teriminide kazandirmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Haberlerde izledim gecenlerde. Almanya'da, otobanlardaki benzin istasyonlarinda pusu kurup bayan tuvaletlerinin kapi kilitlerini bozarak, kadinlarin hemen istasyonun arkasindaki ormana gitmesini sagliyorlarmis. E sonra da saklandiklari yerden kameraya cekiyorlarmis. Bunun abazalikla bir alakasi yok. Gercekten psikolojik sorunlari oluyor bu insanlarin. Bu tür gizli eylemlerde bulunup, karsilarindaki insanin caresizliginden,farkinda olmayisindan yararlanip, kendilerini üstün hissediyorlar bu sekilde. Bi nevi bir ego tatmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 15-16 olsa tamamda 18 be yuh..hala mı içinde kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 İşi gücü yokmu herifin, karşısındakini düşünmeden yapıyor tabi, adam ordan çıkıyor ''heheağ garıya bak vaşşhh'' diye bakarken düşünmüyor ''acaba bana böyle yapsalar benim de hoşuma gidermiydi?'' diye... Hoşuna gidiyorsa bile yapmaması lazım, karşısındakinin hoşuna gitmez, ki zaten normal bir insan olsa yapmazdı bunu... Of ulan of, geçen arkadaşlar çağırdığında börgıra gittim, bayan WC'ye girip içerde şamata yapıyorlardı , gerçi bayağı geç saatti ama olsun yani hiç hoş değil abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: çocuk ben böyleyim yani yapım bu diye geziyormuş hala Süpermiş yaa,bulmak lazım bu elemanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben hayatımda hiç 5M migros görmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 doğru ya..en fazla 3M gördüm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben hiç Migrosa gitmedim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 migros ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 mig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar