Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 başın sağolsun abi diyecek çok şey var ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Hırsızlık vakaları umutsuz ben gerçekten bazılarının artık polisle birlikte çalışmaya başladığına inandım çok komplo teorisi olsa bile. Bizim eve öğlen vakti elinde levyeyle üç hırsız kapıyı kırarak giriyor, çıkarken komşular falan da görüyor ama polisler yine de bulamıyor hırsızlar. Var mı böyle bir olay ya bir hırsızlık vakasında daha ne olabilir ki? Bunun bir ötesi zaten adamı yakalayıp kendin polise teslim etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eve hırsız girse yakalasak filan adamı balkondan atarım girmeye çalışırken düşmüştür derim polise.sadistlikte son nokta ama 2 hafta yatıp çıkmaları moralimi bozuyor ve sonunda başkalarını yakalanmamak için öldürüyolar.ilk başta gebersinler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bildiğim kadarıyla hırsıza kedni yatak odanda birşey yaparsan ceza almıyorsun, onun harici salonda adam sana elinde bıçakla gelirken vur öldür cezalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 dondurma yiyodum boğazımda kaldı...illa öldüreceksen daha kolayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 :), helal helal... * sırtına vurur * [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:09 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 aslinda sadistlik olsun diye kapiyi pencereyi acip hazir bekliycen pusuya yatican yatak odasina girer girmez geberticen her mahallede 5-6 kisi bunu yapsa hirsiz filan kalmaz teeey teeeey verin bi death note suc olayini kokunden coziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Öncelikle başın sağolsun, Bizim eve de geçen sene hırsız girmişti. Allahtan gündüz girmiş herifler de karşılaşma olmadı. Aynı gün adamlar apartmanda bir sürü daireye daha girmiş veya girmeye çalışmış. O sebepten bizim bütün apartman teyakkuz haline geçti. Şu an apartmanın dört bir tarafında içinde dışında kameralar var. Bir sürü kişi kapısını gerçek çelik kapılarla (piyasadaki çelik kapı diye geçen kapıların çoğu ahşap kapı ile aynı güvenlik seviyesinde) değiştirdi. Apartmanın yarısından çoğunda -ki buna biz de dahiliz- alarm sistemi var. Bu olayın en büyük tesellisi gündüz yapılan o hırsızlık sayesinde belki de gece başkalarının görmesini önlemek olduk. Şu an gece evin içinde hareket olunca hareket sensörü ciyak ciyak öttürüyor birde merkeze haber veriyor. Oradan hemen arayarak "durumunuz iyi mi" diye soruyorlar. Memlekette, özellikle de İstanbul'da kendi güvenliğini kendin sağlamalısın işin özeti bu. Hatta mümkünse sadece hırsızlardan vs. den değil polisden de koruman gerekiyor kendini. Bir çok çapul ya polis oluyor ya hırsız artık şartlar hangisini gerektirirse. Aralarında adam gibi adam yok mu, tabii ki var ama çürük elmalar sağlam olanları çürütür yoksa sağlamlar çürükleri iyileştirmez. En son 1 Mayıs olaylarında da gördüğümüz üzere çürükleri temizlemesi gerekenler zaten en çok çürümüş olanlar. Uzun lafın kısası, herkez kendi güvenliğinden sorumlu bir hale geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Zaten artık mahallelerde filan yaşamak resmen pamuk ipliğinde yürümek gibi bişey. Adamlar sokakta istedikleri gibi yürüyolar, kafalarına esen yere giriyolar. Yani bu alarmla, parmaklıkla çözülebilecek birşey değil ki. Siteler filan en iyisi, onlara pek tenezzül etmiyolar. Ama herkesin de siteye yerleşicek maddi durumu yok... Bu işi bi adım öteye götürsek te direkt olarak derebeylik sistemine geçsek süper olucak, bi kale, etrafına yerleşimler, etrafına sur filan... Hangi çağda yaşıyoruz diyenler filan çıkıcaktır ben de öyle düşünüyodum kendi kendime ama şöyle adam akıllı düşününce eski çağlarda bu kadar hırsızlık filan olmamıştır yaa, o zamanlardan daha da gerideyiz bence. Çünkü bütün yenilikler hırsızların işine yaradı İnsan hakları hedesiyle idam yasaklandı, sonra zindan yok bişey yok cezaevlerinde paşa paşa yaşıyolar, koruma görevi tamamen uyuşuk ve çıkarcı polislere bırakılmış, yasalar artmış ama bununla birlikte yasa boşlukları da artmış, saçma sapan yönetmelikler herkesin elini kolunu bağlamış durumda... Kısacası şu anki sistem resmen her türlü suçu hırsızların, katillerin yanına kâr bırakıyo. Olan vatandaşa oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gelemzki diye yatak odasına çekicen adamı adfasd.adamı boğarsın gebertirsin.yatak odasına sürürsün kapının önünden.yatak odasına geldi geberttim dersin asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 İstiklal mahkemeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Allah yakinlarina sabir versin,olay gercekten cok uzucu. Polislere guvenilmeyecegini bilen bir insandim ama burdakileri de okuyunca hem polisimizin hem de adaletimizin en az bu olay kadar uzulecek ve acinacak durumda olduguna bir kez dhaa karar verdim.Yazik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Gasp sırasında belimi kestiler. Polise gittiğimde dedikleri şey " Razı olmuşsunda vermişsindir, bıçağı onlar beline koymuştur sen çekilirken kesilmiştir. Elimizden gelen birşey yok ancak seni yerde bulsaydık bitşyeyler yapabilirdik ". Nasıl ? AWESOME ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 başınız sağolsun... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Medeniyet standardı Avrupa Birliği bizlere "Hırsız Hakları"nı dayatmış diyebiliriz o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yapanın yanına kar kaldığı sürece bu olaylar olacak yaşanacak. Eh Türkiye'nin geleceği biz olduğumuza göre, çalışalım çabalayalım yönetimde söz sahibi olmaya bakalım. Demesi kolay yapması zor olabilir ama 5-10 kişi olsa şunlardan nefret edip ülkeyi ada gibi yönetmek isteyen vallahi kurtuluruz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Gasp türkiyedekien ağır suc arkadaslar. Mal önemli güzel urdumda canını aslın ok ama malına dokunamsın hırsız amcalar. Bu polis eşl,iiğindeki gaspcılarda hanı bısı olurda yakalanmak zorunda kalmasınlarsa muebbet veya 30-40 yıl yemesın dıye gasptan hırsızlığa cevırmeye calışıyo polisimiz. Basın saolsun destek ol arkadasına boslkta kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 a bu arada isan haklrını suclamaya gerek yok. Zaten bizde dediğim gibi gaspın cezası adam öldürmekten ağır. sprun bizde insan haklarında hiç bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 başınız saolsun. taksitle silah satiolar artık her önüne gelene denetim yapılmadan, acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 adı İmdat Ercan Dedeoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Allah rahmet eylesin. Onceden Ankara'da bu tur olaylar pek olmazdi. Fakat son donemlerde Ankara'nin Istanbul'dan hakkaten bir farki kalmadi. Hem trafik olsun hem bu tur cinayet gasp turu olaylar olsun. Umarim diger sehirlere ulasamadan onleri kesilir. Bu arada Allah ailesine sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar