A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Beyler biraz geç oldu ama yeni haberim oldu benimde,linkin park yeni albümü çıkarmış,internete baktım hayranları pek sevmemiş,torren'ten buldum indirmeye başladım bakalım nasıl çıkacaka?Dinledikten sonra da görüşlerimi yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oldu olacak 2 yazsaymışlar albumun isminin başına be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aynen yani bu kadar özenti olunur metalci bozması noolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Meteora'dan sonra rezil bir albüm olmuş bence,hafif trash havası yapalım demişler ama olmamış,sadece What i've done parçasını beğendim diğerlerini sil gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 İsmine öldüm ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu gün arkadaşta dinleme fırsatı buldum,keşke sağır olsam diye düşündüm bir an. Zaten son zamanlarda sevmemeye başlamıştım,iyice bittiler benim gözümde. Dinlemeye çalışmayın bile.Nerden nereye ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oof of..eskiden müziğini çalarlardı iron maiden'ın artık bu nu metalciler iyice yoldan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 dün boktu bugün koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 iğrenç bir albüm hiç beğenmedim.eskiden nasıl dinlerdim bu grubu şaşıyorum.ironmaidendan isim kolpalamalarına acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ahaha resim çok güzel dory :D adeta duygularımı ifade ediyor Gerard Butler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 isterlerse isimlierini Linkin Maiden yapsınlar isterlerse Iron Park ne farkeder bir b*k olmaz bu yeni "MTV metalcilerinden" ben de zamanında nasıl bu herifleri dinliyormuşum şaşıyorum ayrıca resim süper ^^ direk açıklıyor konuyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Değişik bir albüm olmuş, bana ilk birkaç dinleyişte hazmetmesi zor geldi, değerlendiremedim. Sanırım alışınca sevip sevmediğim hakkında daha manalı birşeyler yazabilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ortaokul döneminde ne çok severdim bu grubu.. hybrid theory zamanında çok yükselmişlerdi.. Ama ondan sonra öyle bi sıçtılar ki...bi daha toparlanamazlar gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: ortaokul döneminde ne çok severdim bu grubu.. hybrid theory zamanında çok yükselmişlerdi.. Ama ondan sonra öyle bi sıçtılar ki...bi daha toparlanamazlar gözümde aynen bende ortaokulda falan deli gibi dinlerdim, jay-z falan girdi işin içine yozlaştırdı güzelim grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Hybrid-Theory zamanında zaten çok az bilen vardı grubu :) Şimdi inin rexx önüne bağdat caddesine , herkes linkin park götoş zort zazort geziyor ortalıkta. nıç nıç... Bu arada albüm ismini de ayakta alkışlıyorum, yuh ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Atmosferik y..... metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 metal olsa yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 nu metal yasaklasın bence. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bunlar geçici yahu. sanırsam 14-18 yaş aralığında dinleniyor bunlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 linkin parki severek dinlerdim hala dinlerim (hybrid theoryden bir kac parca), hatta patidede galiba athea acmisti konusunu boyle birileri var diye baya seveni vardi. albumu dinledim bence sacmalamislar. hic bir sarkilari gozumde crawling kadar olamadi nedense. bide heralde artik bu albumun basarisizligindan sonra dagilirlarda dahada yerin dibine gocmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 linkin park in tüm albümlerini dinledim hybrid theory dişinda albümlerin hic biri başarılı değil bence (evet meteora dahil :p)hele bu son albüm 2-3 parca dinleyebildim nedense cok yordu beni. ama hybrid theory i hala sıklıkla dinliyorum ki albümü alalı aşağı yukarı 5-6 sene olmustur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Meteora ya laf söyleyen gitsin kendini camdan aşagı atsın bence.. Minutes to Midnight ta biraz tarzlarının dışına çıkmışlar gibi , daha iyisini beklerdim LP den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar