Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linkin Park-Minutes To Midnight

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler biraz geç oldu ama yeni haberim oldu benimde,linkin park yeni albümü çıkarmış,internete baktım hayranları pek sevmemiş,torren'ten buldum indirmeye başladım bakalım nasıl çıkacaka?Dinledikten sonra da görüşlerimi yazarım...
Mesaj tarihi:
Meteora'dan sonra rezil bir albüm olmuş bence,hafif trash havası yapalım demişler ama olmamış,sadece What i've done parçasını beğendim diğerlerini sil gitsin...
Mesaj tarihi:
bu gün arkadaşta dinleme fırsatı buldum,keşke sağır olsam diye düşündüm bir an.

Zaten son zamanlarda sevmemeye başlamıştım,iyice bittiler benim gözümde.

Dinlemeye çalışmayın bile.Nerden nereye ahh ahh
Mesaj tarihi:
isterlerse isimlierini Linkin Maiden yapsınlar isterlerse Iron Park ne farkeder bir b*k olmaz bu yeni "MTV metalcilerinden" ben de zamanında nasıl bu herifleri dinliyormuşum şaşıyorum ayrıca resim süper ^^ direk açıklıyor konuyu =)
Mesaj tarihi:
Değişik bir albüm olmuş, bana ilk birkaç dinleyişte hazmetmesi zor geldi, değerlendiremedim. Sanırım alışınca sevip sevmediğim hakkında daha manalı birşeyler yazabilirim. :D
Mesaj tarihi:
ortaokul döneminde ne çok severdim bu grubu..
hybrid theory zamanında çok yükselmişlerdi..
Ama ondan sonra öyle bi sıçtılar ki...bi daha toparlanamazlar gözümde
Mesaj tarihi:
said:
ortaokul döneminde ne çok severdim bu grubu..
hybrid theory zamanında çok yükselmişlerdi..
Ama ondan sonra öyle bi sıçtılar ki...bi daha toparlanamazlar gözümde

aynen bende ortaokulda falan deli gibi dinlerdim, jay-z falan girdi işin içine yozlaştırdı güzelim grubu
Mesaj tarihi:
Hybrid-Theory zamanında zaten çok az bilen vardı grubu :) Şimdi inin rexx önüne bağdat caddesine , herkes linkin park götoş zort zazort geziyor ortalıkta. nıç nıç... Bu arada albüm ismini de ayakta alkışlıyorum, yuh ya...
Mesaj tarihi:
linkin parki severek dinlerdim hala dinlerim (hybrid theoryden bir kac parca), hatta patidede galiba athea acmisti konusunu boyle birileri var diye baya seveni vardi. albumu dinledim bence sacmalamislar. hic bir sarkilari gozumde crawling kadar olamadi nedense. bide heralde artik bu albumun basarisizligindan sonra dagilirlarda dahada yerin dibine gocmezler
Mesaj tarihi:
linkin park in tüm albümlerini dinledim hybrid theory dişinda albümlerin hic biri başarılı değil bence (evet meteora dahil :p)hele bu son albüm 2-3 parca dinleyebildim nedense cok yordu beni. ama hybrid theory i hala sıklıkla dinliyorum ki albümü alalı aşağı yukarı 5-6 sene olmustur heralde.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Meteora ya laf söyleyen gitsin kendini camdan aşagı atsın bence..
Minutes to Midnight ta biraz tarzlarının dışına çıkmışlar gibi , daha iyisini beklerdim LP den..
  • Yeni Oluştur...