Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Böyle HL, DMOMM(dark messiah) tadında yada o kadar karanlık değilde daha bir indiana jones tadında bir oyun istiyorum ama ne oynasam bilemedim. Bir tavsiye verin bakalım ne oynasam ne oynasam. oyunun fazla eski olmamamsı tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 fazla eski olmasın demişsin ama eğer oynamadıysan bir Undying'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 S.T.A.L.K.E.R. F.E.A.R. HL2 sırtın yere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 undiying oynanmazmı yav çok oldu bitirileli. =) stalker i denemedim deneyebilirim. fear de bozuk bir cd vardı arkadaşımda birazcık oynayabilmiştim sadece. HL serisi tamam zaten. İşin aslı ben birazcık daha mistik/fantastik bişeyler arıyorum. PoP serileri tamam mesela. Thief serileride tamam. Might n Magic serileride tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Arc Fatalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 call of juarez çekiyorum başlayıp format yüzünden kaybettiğim bir oyundu tekrar yükleyip oynamak lazım tavsiye edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Geçen Thief 3 oynayıp bitirdim. Yine onun gibi saran, heyecan yapan bi oyun arıyom ben de. FPS tabi. S.T.A.L.K.E.R'ı baya övüyolar, indirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Stalker güzel oyun yalnız dikkat önerilen sistem gereksinimlerine sahip değilsen bence hiç açma derim çünkü ben ; P4 2.8 Ghz işlemci ,512 mb ram + 5gb sanal bellek,Radeon X1600 pro 512 mb sistemimle low ayarlarda düzgün oynayamadım. Level dergisinin Stalker ince ayarını da denedim tweak guides'a da baktım adam gibi oynayamadım. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:08 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bende coreDuo 2 ,1 gb ram , 512mb x1300 var mediumda oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 condemned. sanki o odunlarla, ingiliz anahtarlarıyla benim kafama vurdular oyun boyunca. psikopat bişey kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 nasıl oynayamadınız ya stalker'ı benim sistemim; amd athlon 3000+ 64 1gb ram ati a9550ge 256mb ekran kartı (%80 overclocklu) oyun kendisi 1024*768 high'a ayarladı. çok rahat oynuyorum 30-40 fps arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Deus Ex 1... Eski ama kesinlikle oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 deus ex asmis bir oyundur ayrica stalker topicinde goruldugu uzere bayipta birakan cok insan var. oyunda surekli ordan oraya kosturmak asiri derecede bayiyo adami. condemned de kesinlikle oynanmasi gereken bir oyun bence ozellikle o atmosferi feci ve tabi silah secenekleride oyle (metroda bilmemne sokak yazan tabelayi alip adamin kafaya kafaya indireibliyosunuz mesela ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 condemned de bayyo be bi yerden sonra, hele o borularla rakibe blok koymak acaip zordu. Blok koyamazsan da iki vuruşta gidiosun zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hafif bir bayma söz konusuydu evet ama güzeldi yani o mankenlerin oldugu bölüm falan özellikle. bir de oyunun sonunda hiç bir fps de yapamayacağın tarzda şeyler yapıodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Oo yıllar önce aldığım ses kartından Deus Ex çıkmıştı, direk kuriym onu :P STALKER'ı da deniyim bi, AMD64 3500, 7600GT, 2GB ram falan var ama ekran LCD olunca 1280x1024 aşağısı kurtarmıyo. Bakalım nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 stalker çok bayık bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar