axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek said: Hardcore pvp+ real time combat+ttnet=ROFL WAR kolpa çıkınca sigortaları attı ekmeğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 war kolpa çıkmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ya bıragh buglarını geçtim mass ranged spam resmen oyun. Counterın hallicesi darkfall vs. war gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Pvp kültürü wow dan ibaret olanlar gerçek savaş alanı görünce afalladığı için öyle sanıyolar. Biz demin duman ettik tek melee grubuyla o zergleri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ettiler evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek Haçova'da aktif rol aldığından aşağıda görüyor sizi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek said: gerçek savaş alanı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Jos said: Ekmek Haçova'da aktif rol aldığından aşağıda görüyor sizi tabii. Aha burda da gerçek eşşek parçacıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Gerçek savaş alanı ne lan hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Dostum burası mmo bölümü kosepti takip edemiceksen çık git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek said: Pvp kültürü wow dan ibaret olanlar gerçek savaş alanı görünce afalladığı için öyle sanıyolar. Biz demin duman ettik tek melee grubuyla o zergleri =( ettinizde lvl kacta ettiniz, lvl 15-20 de geliyo rangedların rootları snare'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 melee lere de purge benzeri bişey geliyor farketmez. 10 da geliyor ayrıca cc ler dps lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek said: Dostum burası mmo bölümü kosepti takip edemiceksen çık git. UO oynamadıysan gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin. Oynadıysan da başka oyunu örnek gösterip gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 allah allah gözümden kaçmış benim bu DFO yahu. dün akşam gördüm daha, gördüğümden beri okunacak yazı, seyredilecek video bırakmadım (ha fazla da yok zaten o ayrı :] ) oyunun "patlar hacı bu" potansiyeli büyük olsa da, küçük olan patlamama ihtimali bile heyecanlandırmaya yetti. uzun süredir bir mmo da aradığım şeylerin büyük kısmısının oyunda olacağını iddia ediyo abiler bakalım ne olacak. edit: Apache said: aklıma dark&light geldi. benim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Jos said: Ekmek said: Dostum burası mmo bölümü kosepti takip edemiceksen çık git. UO oynamadıysan gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin. Oynadıysan da başka oyunu örnek gösterip gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin. bu nedemek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Freeshard boilar uo pvp sini en iyi sanıyo onun uzantısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hayır görende dünyadaki bütün MMO'Ları oynamış arasından UO'yu seçmiş zanneder. Soru: UO ve Kınayt'tan başka MMO oynadın mı güzel arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 deathmatch'ı pvp sanan nesil'e yabancıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben de valla. 2v2 3v3 deathmachlere felan pvp diyolar. Amaçsızca giriyolar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 open beta basladı yanlıs bilmioyorsam. kabul edilen varmı icimizden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hayır, Open Beta daha başlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 UO neden sürekli baz alınıyor.Madem UO baz alınıyor neden millet UO oynamıyor =)) Diyeceksiniz ki UO oyuncuları amele Knayt desen aynı. Ne mağlum bu oyundada amele olmayacağı bence oyuncular doyumsuz = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cunki UO EA'nın işe el atmsından sonra cok değişti. Ayrıca şu anda oyuncuların istediği herşeyi karılıyabilicek bir oyun değil. bide 3-4 sene oynadık arık dıgı dıgı dıgı dıgı başı ağrıyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Farklı bir oyunda yine dıgıdık dıgıdık olucak. Karşılamak derken ne karşılaması gerekiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 genel olarak combatı basit kacıyor, expensionlarla itemization korkunc yerlere geldi, loot yok. Pvp için buyuk amaclar yok. Trammel diye sacma bir bölge var. daha sayarım aslında ama bilindik şeyler bunlar, UO'yu tartışmanın yeri burası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar