Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pvp kültürü wow dan ibaret olanlar gerçek savaş alanı görünce afalladığı için öyle sanıyolar.
Biz demin duman ettik tek melee grubuyla o zergleri =(
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Pvp kültürü wow dan ibaret olanlar gerçek savaş alanı görünce afalladığı için öyle sanıyolar.
Biz demin duman ettik tek melee grubuyla o zergleri =(

ettinizde lvl kacta ettiniz, lvl 15-20 de geliyo rangedların rootları snare'ları
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Dostum burası mmo bölümü
kosepti takip edemiceksen çık git.

UO oynamadıysan gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin.

Oynadıysan da başka oyunu örnek gösterip gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin.
Mesaj tarihi:
allah allah gözümden kaçmış benim bu DFO yahu. dün akşam gördüm daha, gördüğümden beri okunacak yazı, seyredilecek video bırakmadım (ha fazla da yok zaten o ayrı :] )

oyunun "patlar hacı bu" potansiyeli büyük olsa da, küçük olan patlamama ihtimali bile heyecanlandırmaya yetti. uzun süredir bir mmo da aradığım şeylerin büyük kısmısının oyunda olacağını iddia ediyo abiler bakalım ne olacak.

edit:
Apache said:
aklıma dark&light geldi.

benim de..
Mesaj tarihi:
Jos said:
Ekmek said:
Dostum burası mmo bölümü
kosepti takip edemiceksen çık git.

UO oynamadıysan gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin.

Oynadıysan da başka oyunu örnek gösterip gerçek savaş alanından bahsetmeyeceksin.

bu nedemek yahu?
Mesaj tarihi:
UO neden sürekli baz alınıyor.Madem UO baz alınıyor neden millet UO oynamıyor =)) Diyeceksiniz ki UO oyuncuları amele Knayt desen aynı. Ne mağlum bu oyundada amele olmayacağı bence oyuncular doyumsuz = )
Mesaj tarihi:
Cunki UO EA'nın işe el atmsından sonra cok değişti.

Ayrıca şu anda oyuncuların istediği herşeyi karılıyabilicek bir oyun değil.

bide 3-4 sene oynadık arık dıgı dıgı dıgı dıgı başı ağrıyo insanın.
Mesaj tarihi:
genel olarak combatı basit kacıyor, expensionlarla itemization korkunc yerlere geldi, loot yok. Pvp için buyuk amaclar yok. Trammel diye sacma bir bölge var.

daha sayarım aslında ama bilindik şeyler bunlar, UO'yu tartışmanın yeri burası değil.
  • Yeni Oluştur...