Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Öyleydi, ben de öle düşünüodum fakat, adamlar beta sign up a başladı bi de üstüne in game trailer koydular. Demek ki bunca zaman yapmışlar yavaş yavaş. Küçük bi ekibe sahipler. Vaadettikleri özellikler olsun yeter ki bu oyun amacına ulaşır.

Grafikler animasyonlar dandik olacaktır ki kendileri de dedi biz bunlara çok odaklanmadık die. Bu da sorun değil yeter ki özgürlüğümüz olsun oyunda biz her türlü eğleniriz. UO'nun efsane bi oyun olmasının nedeni buydu zaten.

Bu oyunun da WOW'la rekabet amacı da yok. Eve Online gibi görüyorum bu oyunu. Belli closed communitysi olacak 1 server 100k kişiyi destekleiomuş zaten. Tahminen 1 server olur oyunda. EVE Gibi ekonomi politika falan bir olur her yerde o tartışılır, eğlenceli olur. Clanlar, şehirler, insanlar birbirini tanır. Aynı dünyadan bahseder herkes.

Oturup tabi ki bu oyun çıksın da oynasak die beklemicez, War Beta başlıyor haftaya sonra oyun çıkacak falan. Warhammer oynarken bi yandan da bunu takip edicez işte ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
güzel olacak güzel. Baya özgür bırakmışlar. en sevdiim özellik de NPC kiralayıp görevler vermek: mine etmesi , patrol yapmak,senin yanında savaşması, seni heallemesi gibi güzel şeyler. Baya renk katacak oyuna.

yanına bi oyuncu alıp bunları yapmak varken böyle bi sistemin olması hoş değil bence. nese görcez bakalım önemli değil pek
Sosyal ağlarda paylaş

E tabi ki normal player hem daha iyi iş yapar hem kolay kolay ölmez. NPClere sana hizmet ettiği sürece para veriyorsun. Ve dayanıklılar mı bilinmez. Ama onların da skilli gelişio normal player gibi. Ayrıca şehrini koricak uo daki "guards!"lar onlar =)

onun dışında herkesin büyük clanı olmayabilir, yanlarına healer bulamazlar npc kiralarlar. Çok güzel bi opsiyon bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler çok kötü değil de yani animasyonlar ve efektler baya kötü hehe. Zaten millet ona sölenmiş. Ama eski bi videoda patlama efetkerli daha iidi falan demiş ib röportajda nie bu videoda böle , o işte düşük ayarlarda olduu için falna demiş developer, biraz daha iise sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
inşallah.. bide oyunun kutusuda uçuk bişey olmasa bari. başlamak istiyorum tekrar bi mmorpg'ye ama işte... wow oynadım 6-7 ay kadar yahu sora bi hesap yapim dedim ne paralar gitmiş olmazki böyle bi işe girmem lazım benim zaten.

netten digital download olarak vereceklermis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...