Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 grafikler effekler coook önemsiz kalıcak eğer deeiklerii yapablirlerse. bide ss lere bakıyorum dünya baa zengin, çeşit çeşit baya güzel görüntüler var. yanı bunlar bence gayet iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel olacak güzel. Baya özgür bırakmışlar. en sevdiim özellik de NPC kiralayıp görevler vermek: mine etmesi , patrol yapmak,senin yanında savaşması, seni heallemesi gibi güzel şeyler. Baya renk katacak oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ne zaman cıkacak en azından betası ne zaman cıkacak ? age of conan warhammer derken bide bunu beklemek istemiorum ama warhammer patlarsa yapacak bişi yok gibi gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Beta applicationları yeni başladıına göre yakın bi süre içinde ,1 ayda falan, betası başlasa, 6-7 ay da beta yapsalar . 2009 ilk çeyrek çıkabilir =) Warhammer oynıcaz zaten hepimiz. O sırada da bunun beta testinde de oynasak harika olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ya beyler oyun 2002 den beri yapılıyor bunun çıkacağı filan yok söylediğini yapacağı hiç yok boşverin keyfinize bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Öyleydi, ben de öle düşünüodum fakat, adamlar beta sign up a başladı bi de üstüne in game trailer koydular. Demek ki bunca zaman yapmışlar yavaş yavaş. Küçük bi ekibe sahipler. Vaadettikleri özellikler olsun yeter ki bu oyun amacına ulaşır. Grafikler animasyonlar dandik olacaktır ki kendileri de dedi biz bunlara çok odaklanmadık die. Bu da sorun değil yeter ki özgürlüğümüz olsun oyunda biz her türlü eğleniriz. UO'nun efsane bi oyun olmasının nedeni buydu zaten. Bu oyunun da WOW'la rekabet amacı da yok. Eve Online gibi görüyorum bu oyunu. Belli closed communitysi olacak 1 server 100k kişiyi destekleiomuş zaten. Tahminen 1 server olur oyunda. EVE Gibi ekonomi politika falan bir olur her yerde o tartışılır, eğlenceli olur. Clanlar, şehirler, insanlar birbirini tanır. Aynı dünyadan bahseder herkes. Oturup tabi ki bu oyun çıksın da oynasak die beklemicez, War Beta başlıyor haftaya sonra oyun çıkacak falan. Warhammer oynarken bi yandan da bunu takip edicez işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 videolarda "coming 2008" yazıyor, ne kadar doğrudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mortis said: güzel olacak güzel. Baya özgür bırakmışlar. en sevdiim özellik de NPC kiralayıp görevler vermek: mine etmesi , patrol yapmak,senin yanında savaşması, seni heallemesi gibi güzel şeyler. Baya renk katacak oyuna. yanına bi oyuncu alıp bunları yapmak varken böyle bi sistemin olması hoş değil bence. nese görcez bakalım önemli değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 E tabi ki normal player hem daha iyi iş yapar hem kolay kolay ölmez. NPClere sana hizmet ettiği sürece para veriyorsun. Ve dayanıklılar mı bilinmez. Ama onların da skilli gelişio normal player gibi. Ayrıca şehrini koricak uo daki "guards!"lar onlar =) onun dışında herkesin büyük clanı olmayabilir, yanlarına healer bulamazlar npc kiralarlar. Çok güzel bi opsiyon bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi grafikler çok önemli olsaydı dwarf fortress die bi oyun olmazdı gameplay > grafik aksini söleyen biri varsa ona ancak hayalgücü fakiri denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tam bi pvp oyunu gibi görünüyor. Pek detaylarını bilmiyorum ama izlediğim kadarı ile öyle. Başvurduk inşallah çıakr bize de bir beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya grafiklere niye laf ediyorsunuz ki zaten şu görüntü gayet iyi göründü bana: http://www.darkfallonline.com/gallery/visuals/location_02?full=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Videoyu izle derim. Animasyonlar filan hakkatten kötü de önemli olan oynanabilirlik. Vurduğun yerden kan fışkırmasıda ayrı bi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafikler çok kötü değil de yani animasyonlar ve efektler baya kötü hehe. Zaten millet ona sölenmiş. Ama eski bi videoda patlama efetkerli daha iidi falan demiş ib röportajda nie bu videoda böle , o işte düşük ayarlarda olduu için falna demiş developer, biraz daha iise sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bu thread'i aslinda bolume atabiliriz kanimca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Atalım azmo, yeter ki sen iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bunun aylık ücreti yine standart 20 dolar falanmı olcak? ucuzlatsınlar şu aylık ücreti artık ya cep deliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Diğer oyunlar ayda ne kadarsa onlar da o kadar olacak ne ucuz ne pahalı. Adamlar yeterince küçük firma zaten para kazansınlar ona göre güzel ayarlar getirirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aylik ucret olacagi kesin, free mmo degil bu sonucta. Ama kac para olunacagi bilinmiyor. Tahminimce 10-15$ civari olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 standart fiyatın altına düşürmeye calışıcaz diyolardı ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 inşallah.. bide oyunun kutusuda uçuk bişey olmasa bari. başlamak istiyorum tekrar bi mmorpg'ye ama işte... wow oynadım 6-7 ay kadar yahu sora bi hesap yapim dedim ne paralar gitmiş olmazki böyle bi işe girmem lazım benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yıllar önce takıldığım alman guild ile clan betaya register olmuştuk , çıkmaz demedik şansımız denedik bakalım neler olacak :=) Burda açılınca bölüm gidip baktım account falan duruo forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hardcore pvp+ real time combat+ttnet=ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xenocide said: inşallah.. bide oyunun kutusuda uçuk bişey olmasa bari. başlamak istiyorum tekrar bi mmorpg'ye ama işte... wow oynadım 6-7 ay kadar yahu sora bi hesap yapim dedim ne paralar gitmiş olmazki böyle bi işe girmem lazım benim zaten. netten digital download olarak vereceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar