Malkor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 arkandanim bone sendeki potansiyeli gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 moralimi bozamassınız bugün ha ha. Starcraft 2 çıkıyor lan. feci mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 açıklandımı çıkıyo mu!!!?!?!?!?!?!?! gözlerim doldu yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 2-3 sene sonra çıkar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 2 sene iyi bi tahmin.Olası ertelemelerle 3 seneyi bulur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: 2-3 sene sonra çıkar heralde. yeni başlamamışlar oyuna. 2003'ten beri yapıyorlarmış. 2008'de çıkartırlar diye tahmin ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Abi onların dediklerine inanma ya ^^ Şimdiye kadarki bütün oyunları, çıkış tarihinden 2 yıl önce çıkacaktı sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 98 starcraft 2008 starcraft II olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Abi onların dediklerine inanma ya ^^ Onların dediği bir şey yok ki. Açıklamıyorlar daha. Daha oyunun çıkacağı bilgisi bugün (yada dün.. neyse işte) çıktı. Çıkış tarihinin açıklanması bile uzun sürer. Ne zaman çıkacak sorusuna cevapları ise her zamanki gibi süper kıvırtkan (ama güzel de) bir cevap vermişler. Sitedeki faq'a bakabilirsiniz. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 onu da wow gibi mmorpg yapıp hikayenin içine etmesinlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lutfen konuyu degistirmeyelim, moderasyon istiyorum lutfen konuyla alakasiz mesajlari silsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bone konuyu saptırmaya çalışıyo bence ve başarılı da oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: lutfen konuyu degistirmeyelim, moderasyon istiyorum lutfen konuyla alakasiz mesajlari silsinler. sevsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 uplandikca biz kazaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kazanıyoruz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sen daha ock rezil oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 allah yaz 0666 ya gönder allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: sen daha ock rezil oluyosun sağol cüce. herkesten beklerdim de senden beklemezdim bu lafı. dela'nın sidik yarıştırdığı gazına gelip gg'lemişin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bone'a laf yok. aynı şiiri okuyup utube'a koyar sana destek çıkardım ama bırak webcami bilgisayar yok. kafede de şiir okunmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ulan milletin işi gücü kalmamış, üstümde ego tatminliği yapıyorlar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oha be bone. harbi ciddi yapacaktım, geyik olurdu. ama sen gittin nerenden anladın. neyse. o diil de böle ego tatmini mi olur ki? şimdi kemoterapi görenlerin yakınları saçlarını kazıtınca egolarını mı tatmin etmiş oluyorlar? ki ego tatmini olsa bu, senin üzerinde niye yapayım. tamam takılıyorum arada ama sen de beni iyicene puşt yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ego tatminliği ne? içine ego tatmini mi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 komik degil, insanların kafasına basıp yükselmek hele hiç hoş degil. anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 siz arkadaşmısınız? eger değilse neden hala bu topic kiltlenmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar