Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da benim araç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet Arkadaşlar artık benimde aracı gösterme vaktim geldi sanırım. resimler eksiktir elimden geldikçe tamamlayacam..

Öncelikle ;
Bütün bu işlerin hepsini yapan KanX tuning ekibine özellikle kardeşim Murat'a, gece yarısı bi vida bile olsa bizim için dükkan açan sevgili kardeşim fatihe, tampon için modele izin veren mehmete, ebaydan eşya almayı öğreten ozana, süper boyacı aydına ve aklıma gelmeyen emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler..siz olmasanız ben hiçbi halt yapamazdım..

Mod List

Dış
Logo iptali
Özel yapım ön tampon
Özel yapım arka tampon
Özel yapım marşpierler
6,5 mt Komple neon (Mavi)
Solungaç İçleri Neon

Lastikler
Custom Kaliper Boyama
18" Mac jantlar
225/40/18 Elessa Lastikler

Eksoz
Custom piping
Dual venom son susturucu
Performance type orta susturucu
Çift çıkış
Kat İptali
Custom Flame Kit

Motor
Custom Headers
K&N Hava Filtresi

Müzik Sistemi
38 cm 1200 w JBL bas
Custom Car PC Sistemi
İnfinty Anfi Referance Series
Xenarc 7" 700tsv dokunmatik ekran

Diğer
Custom Neon Buttons
Usb cables
2006 farlar

Yapım aşaması

Videolar

Mesaj tarihi:
neonlar biraz fazla bol olmuş sanki
bide ön tampon keşke kaput bitiminden biraz içeri girik olsaymış, böle aynı hizada fazla sade olmuş gibime geldi
hayırlı olsun
hyundai coupe birz mantıksız bi araç bence performans ve yakıt tasarrufu kombinasyonu açısından : ama tipi güzel
Mesaj tarihi:
coupe hastalıktır biraz, kullananlar iyi bilir..

xenon konusunda haklısınız sırada o var ama malum bu işler türkiyede pek kolay değil ben kod yazıp araba yapan bi gariban kulum :)

1-2 mod var kapıda bekleyen onları yapıp beni en çok rahatsız eden yan sari sinyaller + xenon + angel a girişeceğim...

bu arada altta bi link verdim youtube ona da bi göz atın
Mesaj tarihi:
Allah sabir versin Istanbul gibi harika asfaltli bi sehirde o kadar alcak tamponla, ben yaylari iki damla kisalttim surtmedigi yer kalmadi :p

Hayirli olsun, zamanla icini de doldurman dilegiyle :)
Mesaj tarihi:
bende bi yorum yapayım :D. egzos çıkışları arka tamponda 2 tane delik var, ordan çıksalar çok daha güzel olurmuş bence...
gerisi güzel olmuş.bide bişey sorucam okadar alçak araba (öntampon) sorun çıkartmıyor mu?
Mesaj tarihi:
Açıkçası arabanın markasını yapılışı esnasındaki fotoğraflara bakana kadar pek tanıyamadım ama bakınca çok şaşırdım. Çok değişmiş ve araba resmen evrim geçirmiş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah, yarışmadan :)
Mesaj tarihi:
Ben direk tanıdım aracı Merter Mcdonald's da çok raslıyorum Hyundai Coupe lara . Modifiyesizinede rasladığım enderdir :)

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:32 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu arada eksik kalan tek şey resim olmuş, demek istediğimi anlatamadım sanırım ama şöyle izah ediyim nfs underground ta arabanın üzerine çeşitli grafiti benzeri resimler çizebiliyorduk eğer öyle orjinal bişey yaptırtabilirsen çok güzel olur.
  • Yeni Oluştur...