Coder Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Evet Arkadaşlar artık benimde aracı gösterme vaktim geldi sanırım. resimler eksiktir elimden geldikçe tamamlayacam.. Öncelikle ; Bütün bu işlerin hepsini yapan KanX tuning ekibine özellikle kardeşim Murat'a, gece yarısı bi vida bile olsa bizim için dükkan açan sevgili kardeşim fatihe, tampon için modele izin veren mehmete, ebaydan eşya almayı öğreten ozana, süper boyacı aydına ve aklıma gelmeyen emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler..siz olmasanız ben hiçbi halt yapamazdım.. Mod List Dış Logo iptali Özel yapım ön tampon Özel yapım arka tampon Özel yapım marşpierler 6,5 mt Komple neon (Mavi) Solungaç İçleri NeonLastikler Custom Kaliper Boyama 18" Mac jantlar 225/40/18 Elessa Lastikler Eksoz Custom piping Dual venom son susturucu Performance type orta susturucu Çift çıkış Kat İptali Custom Flame KitMotor Custom Headers K&N Hava Filtresi Müzik Sistemi 38 cm 1200 w JBL bas Custom Car PC Sistemi İnfinty Anfi Referance Series Xenarc 7" 700tsv dokunmatik ekran Diğer Custom Neon Buttons Usb cables 2006 farlarYapım aşamasıVideolar
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Gayet hoş olmuş.. Kazasız belasız kullan.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 birgun bu modifiye olayini anliyacam bir turlu sevemiyorum arabanin orjinalini degistirmeyi hayirli olsun
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Aynen. Bende pek sevmiyorum ama bayağı bi emek sarfetmişsin. Kazasız belasız inş. Bu aynalar çok çirkin değil mi?
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ancak sana şiddetle xenon öneriyorum hemde en acilinden.
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 güzel olmus özellikle neonlar cok iyi bence son zamanlarda ben de merak saldım bu neonlara =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 neonlar biraz fazla bol olmuş sanki bide ön tampon keşke kaput bitiminden biraz içeri girik olsaymış, böle aynı hizada fazla sade olmuş gibime geldi hayırlı olsun hyundai coupe birz mantıksız bi araç bence performans ve yakıt tasarrufu kombinasyonu açısından : ama tipi güzel
Coder Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 coupe hastalıktır biraz, kullananlar iyi bilir.. xenon konusunda haklısınız sırada o var ama malum bu işler türkiyede pek kolay değil ben kod yazıp araba yapan bi gariban kulum :) 1-2 mod var kapıda bekleyen onları yapıp beni en çok rahatsız eden yan sari sinyaller + xenon + angel a girişeceğim... bu arada altta bi link verdim youtube ona da bi göz atın
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Selam, Ellerine sağlık, emek harcamışsın. Bunca emeğin üstüne yorum yapmayacağım :) Saygılar.
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 türkiyede büyük inch janta yazık valla. fotolarda da gördüm jantlar haşat olmuş
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Ben de bu aranın şekline şemaline hastayım. Çok güzel olmuş bence.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 inatla diyorum ön tamponda biraz derinlik olmalıydı :
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Allah sabir versin Istanbul gibi harika asfaltli bi sehirde o kadar alcak tamponla, ben yaylari iki damla kisalttim surtmedigi yer kalmadi :p Hayirli olsun, zamanla icini de doldurman dilegiyle :)
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bende bi yorum yapayım :D. egzos çıkışları arka tamponda 2 tane delik var, ordan çıksalar çok daha güzel olurmuş bence... gerisi güzel olmuş.bide bişey sorucam okadar alçak araba (öntampon) sorun çıkartmıyor mu?
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 harika olmuş, plakan da güzelmiş cdr :D
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Açıkçası arabanın markasını yapılışı esnasındaki fotoğraflara bakana kadar pek tanıyamadım ama bakınca çok şaşırdım. Çok değişmiş ve araba resmen evrim geçirmiş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah, yarışmadan :)
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ben direk tanıdım aracı Merter Mcdonald's da çok raslıyorum Hyundai Coupe lara . Modifiyesizinede rasladığım enderdir :) [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:32 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Araba bence guzel. Arka tampona yapilan bence daha hos olmus. neon lardan kurtul araba zaten kendini gosteriyor neonsuz daha sik olur..
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 kazasız belasız kullan, bende 0 araba alıp modifiye yapma fikrini anlamıyorum illa yapılcaksa ikinci el bişey almalı modifiye yapınca bi şekilde bozuluyor araç yani.
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 kişisel fikrim beyaz neon kullanmak olurdu.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu arada eksik kalan tek şey resim olmuş, demek istediğimi anlatamadım sanırım ama şöyle izah ediyim nfs underground ta arabanın üzerine çeşitli grafiti benzeri resimler çizebiliyorduk eğer öyle orjinal bişey yaptırtabilirsen çok güzel olur.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 vinyl deniyor galiba yanlış yazmış olabilirim
Öne çıkan mesajlar