Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldurs gate 3: The Blackhound (Unoffical)


Sylian

Öne çıkan mesajlar

http://theblackhound.googlepages.com/

Eski bir black isle developer'i yapiyormus

J.E. Sawyer denilen adam baldurs gate 3'un lead developer'iymis ama interplay black isle'i kapatinca direkt olarak obsidian entertainment'a gecmis. Adamin dedigine gore elinde butun design documentler var o nedenle bu mod'u 2 sene icinde bitirecegim diyor.

Interview:http://www.gamebanshee.com/interviews/theblackhound1.php

FAQ:http://theblackhound.googlepages.com/theblackhoundfaq

J.E Sawyer hakkinda bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/J.E._Sawyer

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:10 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu eski haber ama adam oyun yapmıyor, NWN2 modu yapıyor. Kendisi çok ta.. eee yetenekli bir şahsiyet. Uzun bir röportajı vardı Baldur's Gate 3 hakkında. Konu BG3 ile aynı olacak. Yalnız BG3 devam oyunu değil, konu da karakterler de önceki oyunlardan bağımsız. Çok ümit bağlamayın şu an tek kişinin yaptığı birşey bu. Adam 1 sene uğraşır yapar alır 1 günde bitirirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler adam orada aciklamis bu BG finali degil, interplay sadece baldurs gate adini satin almis ve sadece bu adi kullanarak forgotten realms'de oyun cikarabiliyormus, o nedenle oyunun adi Baldurs Gate 3 yoksa baldurs gate ile konu olarak bir baglantisi yok.. Sonucta BG hikayesi sonlandi.

Ayrica nwn 2 modlarini bu kadar kucumsemeyin inanilmaz kaliteli modlar bile yapilabiliyor mesela 13-14 gun icinde bir tane planescape modu cikacak: http://www.roguedao.com 3gb boyutunda.

Edit: Bir de bu adam zaten NWN2'nin yapiminda calismis simdi gidip de "Ehiho oblivion'a mod yapayim da beni isten atsinlar" demez heralde =P

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 13:20 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
axedice said:
Baldur's Gate 3 yani The Black Hound (kod adı Jefferson) bağımsız olarak çıkmayacak ama NWN2'ye mod olarak yazılıyor. Obsidian'ın bi alien oyunu var, sanırım o çıktıktan sonra bitirilecek. Interplay D&D lisansını alamadığı için iptal edilmişti asıl proje. Zaten iply'ın Fallout 3ü yani Van Buren, aslında BG3 için tasarlanan 3D motorla yapılıyordu.



Oyunun diğer baldurlarla hikaye olarak bi bağlantısı yok, epik bi hikaye de değil. Archendale da bir kadının peşine düşeceksiniz. 8. lvla kadar falan çıkabiliyorsunuz, powerplayden çok roleplayin önde olduğu biraz dedektiflik hikayesi olacak diyorlar. Ama önce aliens rpg oyunu var obsidianın onun çıkması lazım.

Planescape Trilogy tam gaz devam ediyor, onun zaten tarihi 2008 ortaları diye belliydi. Daha doğrusu ilk act 2008 ortaları, Purgatorio'dan sonra 2 act daha var, sanırım 2009da bitecek tüm proje.

edit : Bu arada dragon age çıkacak. Geçen gün devlerden biri söyledi forumlardan. Ama onunla ilgili hiç net bilgi yok elde. Sadece proje devam ediyor diyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Söylentilere göre Baldur's Gate 3'ün yapımına yeniden başlanmış. Bahsettiğim unofficial bişey yada iply'ın ilk projesi değil, BG'nin isim hakkını alarak yeni bir oyun yapıyorlar.

PC Gamer UK said:
"I'll probably get into trouble for telling you this, but hey, I just can't resist. Baldur's Gate III is in the works. I can't really say much more, but a few details to guide your speculation: it's not being done by BioWare, and you won't be playing it for at least two years. You shouldn't expect anything classically isometric either, as it's being made by a company that believes in pushing technology forward."


Oyun büyük ihtimalle 4th edition için hazırlanıyor, izometrik olmadığına göre tps olur heralde. 4th ed'la beraber Baldur's Gate Sword Coast'un hatta Toril'in en büyük şehri olacak diyorlardı, bence Bhaalspawn Saga'yla ilgili değil de yeni bir hikaye yaparlar bunla ilgili. Pushing technology forwardla sadece grafikleri kastettiklerini sanmıyorum, 4th ed. da gelicek multiplayer sanal frp(!) hedesinin ilk adımı olabilir bu oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...