Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

gerek yok alana, alani olan oyunlarin durumuda ortada. sessiz sakin derinden daha iyi.

arti spoilersiz oynanir bu oyun. patide forum alani acsan acmasan ne olacak onu anlamis degilim dunya google dunya site var nette.

turkce olacak dersen acilmis iki konuda nasil zirpati tipler oynamadan camura yatiyor baksana. acilsa ne olacak ?

alansiz daha iyi ki zaten oyle populer olacak bir oyun degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Trasylvannia'ya geldim ve oyunun açıkları artık iyice gözüme batmaya başladı.

Oyunda gereğinden fazla butona basmak zorunda kalıyorsunuz özellikle resource building nedeniyle. Şu an tek yaptığım şu 444EQ444EQ444.... parmaklarımı çok yormaya başladı artık bu şekilde devam edemeyeceğim.

Bu nedenle iki sorum var:

1-) Bu üç kere 444 basma olayını keybordun bir butonuna nasıl aktarabilirim, bana bi program adı verin çünkü macrolanabilir bir klavyem yok ama kesin böyle bi program vardır.

2-) Herhangi focuslanabilir resource builder ability var mı oyunda? Yani focuslanan derken ben bir butona basacağım ve mesela 4 saniye sonra bana 5 resource verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorun Kasarken var sadece transilvanya oyunun son kısmı zaten bitir orayı zaten elit dungeonlarda durup 444 yapamazsin sürekli bi haraket halindesin zaten benim blade resource larim kendi doluyor fightda bahsetigin sorun Healer larda var ve bir macro sistemi getirirler diyede tahmin ediorum yeni cikan mmorpg 1ay süre vermen gerekir ilk haftalar tabiki sorunlar olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:

Trasylvannia'ya geldim ve oyunun açıkları artık iyice gözüme batmaya başladı.

Oyunda gereğinden fazla butona basmak zorunda kalıyorsunuz özellikle resource building nedeniyle. Şu an tek yaptığım şu 444EQ444EQ444.... parmaklarımı çok yormaya başladı artık bu şekilde devam edemeyeceğim.

Bu nedenle iki sorum var:

1-) Bu üç kere 444 basma olayını keybordun bir butonuna nasıl aktarabilirim, bana bi program adı verin çünkü macrolanabilir bir klavyem yok ama kesin böyle bi program vardır.

2-) Herhangi focuslanabilir resource builder ability var mı oyunda? Yani focuslanan derken ben bir butona basacağım ve mesela 4 saniye sonra bana 5 resource verecek.

g15 ve türevleri klavyeler ile macro atayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

tum elite dungeonlar tamam ama nightmare e gecmek icin konmus olan abi nedir oyle ?

btw skill spam ve kosma harici dungeonlarda bir bok yok. skillerin spam edilebiliyor olusu oyunu kolaylastirmis. en azindan eliteler icin bu boyle ama gene de keyif veriyor hafiften.

tank degilseniz dungeonlar icin range dps aman diyim melee dps takilmayin eziyet cekersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

Oski said:

kıytırık guild wars 2'nin bile alanı varken

daha çıkmamış oyuna kıytırık demen de ilginç olmuş.

oyunun tüm open ve closed betalarına katıldım. her bir beta weekend başına yaklaşık 50 saat play time'ım var. çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu oyun GW2'den daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

tum elite dungeonlar tamam ama nightmare e gecmek icin konmus olan abi nedir oyle ?

btw skill spam ve kosma harici dungeonlarda bir bok yok. skillerin spam edilebiliyor olusu oyunu kolaylastirmis. en azindan eliteler icin bu boyle ama gene de keyif veriyor hafiften.

tank degilseniz dungeonlar icin range dps aman diyim melee dps takilmayin eziyet cekersiniz.

Nightmare Dungeonlara gecitiginde oyunun keyfine tam olarak varıcaksın elite daki gibi atla kac yok daha cok bossun belli basli skilleri impair ediceksin healer san takimina dispell aticaksan boss barrier aliyorsa purge aticaksan vs vs 4 gündür nigtmarelardayim daha 1 tanesini bitiremedim ciddi anlamda zor yapmislar lich king kesmekten 3 kat daha zor oldugun yerde uzanip oynayamiom illa odaklanman gerek nightmare dungeondaysan kimsine zor gelebilir 4-5 saat wipe yemek ama 4-5 saat ardinda o boss u öldürmek inanilmaz keyif veriyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

klasik tank-healer-dps ha? bi degisiklik yok anladigim kadriyla...

var bi değişiklik. wow'daki kadar net ayrım yok oyunda.
wow'da ya tank oluyorsun, ya healer, ya dps.
bunda skilleri kafana göre seçtiğin için, skillerle ufak oynamalarla bi buffer olabiliyorsun, aynı karakterle scrapper olabiliyorsun.
hatta aynı anda iki silah taşıyabildiğin için, bi yandan tank bi yandan dps gibi de takılabiliyorsun.
teorik olarak sınırsız skill alabiliyorsun (pratikte zaman alıyor)
bu yüzden bi yandan kılıçta, bi yandan tüfekte, bi yandan büyüde ustalaşabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...