Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 10 kisi falan oynuo max :) ne bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 oyuncu listesine mesaj atan tam 27 kişi mevcut. hangi 10 kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ne alanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gittikçe oyuncu sayısı artıyor bunun farkındasınız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gerek yok alana, alani olan oyunlarin durumuda ortada. sessiz sakin derinden daha iyi. arti spoilersiz oynanir bu oyun. patide forum alani acsan acmasan ne olacak onu anlamis degilim dunya google dunya site var nette. turkce olacak dersen acilmis iki konuda nasil zirpati tipler oynamadan camura yatiyor baksana. acilsa ne olacak ? alansiz daha iyi ki zaten oyle populer olacak bir oyun degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 :) yeni server açtılar bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Trasylvannia'ya geldim ve oyunun açıkları artık iyice gözüme batmaya başladı. Oyunda gereğinden fazla butona basmak zorunda kalıyorsunuz özellikle resource building nedeniyle. Şu an tek yaptığım şu 444EQ444EQ444.... parmaklarımı çok yormaya başladı artık bu şekilde devam edemeyeceğim. Bu nedenle iki sorum var: 1-) Bu üç kere 444 basma olayını keybordun bir butonuna nasıl aktarabilirim, bana bi program adı verin çünkü macrolanabilir bir klavyem yok ama kesin böyle bi program vardır. 2-) Herhangi focuslanabilir resource builder ability var mı oyunda? Yani focuslanan derken ben bir butona basacağım ve mesela 4 saniye sonra bana 5 resource verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bu sorun Kasarken var sadece transilvanya oyunun son kısmı zaten bitir orayı zaten elit dungeonlarda durup 444 yapamazsin sürekli bi haraket halindesin zaten benim blade resource larim kendi doluyor fightda bahsetigin sorun Healer larda var ve bir macro sistemi getirirler diyede tahmin ediorum yeni cikan mmorpg 1ay süre vermen gerekir ilk haftalar tabiki sorunlar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bir oynanış videosunda gördum hatunun yanından skorski helikopter kalkıyo ama elinde 2h mace var. affadasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bumudur yani ? :) bi oyun var 40 kisi dragon kesiyon ama dragon 3000 ton ayagini kaldirip ucup tanki eziyor ama tank gnome 30 kg agirliginda biseycik olmuyo. gibi olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 biri çıkıp söyleyecekti mutlaka ben kendimi FEDA ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 gnome pembe saçlıysa olmaz dragonların zaafı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sylian said: Trasylvannia'ya geldim ve oyunun açıkları artık iyice gözüme batmaya başladı. Oyunda gereğinden fazla butona basmak zorunda kalıyorsunuz özellikle resource building nedeniyle. Şu an tek yaptığım şu 444EQ444EQ444.... parmaklarımı çok yormaya başladı artık bu şekilde devam edemeyeceğim. Bu nedenle iki sorum var: 1-) Bu üç kere 444 basma olayını keybordun bir butonuna nasıl aktarabilirim, bana bi program adı verin çünkü macrolanabilir bir klavyem yok ama kesin böyle bi program vardır. 2-) Herhangi focuslanabilir resource builder ability var mı oyunda? Yani focuslanan derken ben bir butona basacağım ve mesela 4 saniye sonra bana 5 resource verecek. g15 ve türevleri klavyeler ile macro atayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oyunda meslekler de varmış da pek bişey bulamadım net de.oyunun atmosferine uygun mesleklermi bunlar? yoksa yine zırh mırh falanmı craf ediyoruz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tum elite dungeonlar tamam ama nightmare e gecmek icin konmus olan abi nedir oyle ? btw skill spam ve kosma harici dungeonlarda bir bok yok. skillerin spam edilebiliyor olusu oyunu kolaylastirmis. en azindan eliteler icin bu boyle ama gene de keyif veriyor hafiften. tank degilseniz dungeonlar icin range dps aman diyim melee dps takilmayin eziyet cekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Oski said: kıytırık guild wars 2'nin bile alanı varken daha çıkmamış oyuna kıytırık demen de ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oh gectim adiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 trathias said: Oski said: kıytırık guild wars 2'nin bile alanı varken daha çıkmamış oyuna kıytırık demen de ilginç olmuş. oyunun tüm open ve closed betalarına katıldım. her bir beta weekend başına yaklaşık 50 saat play time'ım var. çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu oyun GW2'den daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bakış açısı meselsi diyelim o zaman. bana da bu oyun ''kıytırık'' geldi. hatta gw 2 ile kıyaslanamayacak kadar kıytırık. ama önemli olan oyundan zevk almak. sen eğleniyorsan ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Kanuni said: tum elite dungeonlar tamam ama nightmare e gecmek icin konmus olan abi nedir oyle ? btw skill spam ve kosma harici dungeonlarda bir bok yok. skillerin spam edilebiliyor olusu oyunu kolaylastirmis. en azindan eliteler icin bu boyle ama gene de keyif veriyor hafiften. tank degilseniz dungeonlar icin range dps aman diyim melee dps takilmayin eziyet cekersiniz. Nightmare Dungeonlara gecitiginde oyunun keyfine tam olarak varıcaksın elite daki gibi atla kac yok daha cok bossun belli basli skilleri impair ediceksin healer san takimina dispell aticaksan boss barrier aliyorsa purge aticaksan vs vs 4 gündür nigtmarelardayim daha 1 tanesini bitiremedim ciddi anlamda zor yapmislar lich king kesmekten 3 kat daha zor oldugun yerde uzanip oynayamiom illa odaklanman gerek nightmare dungeondaysan kimsine zor gelebilir 4-5 saat wipe yemek ama 4-5 saat ardinda o boss u öldürmek inanilmaz keyif veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 klasik tank-healer-dps ha? bi degisiklik yok anladigim kadriyla... beles deneme suresi filan yok sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hocam yeni cıkan oyunlarda trial vs pek rastlanır bisey deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 fenris said: klasik tank-healer-dps ha? bi degisiklik yok anladigim kadriyla... var bi değişiklik. wow'daki kadar net ayrım yok oyunda. wow'da ya tank oluyorsun, ya healer, ya dps. bunda skilleri kafana göre seçtiğin için, skillerle ufak oynamalarla bi buffer olabiliyorsun, aynı karakterle scrapper olabiliyorsun. hatta aynı anda iki silah taşıyabildiğin için, bi yandan tank bi yandan dps gibi de takılabiliyorsun. teorik olarak sınırsız skill alabiliyorsun (pratikte zaman alıyor) bu yüzden bi yandan kılıçta, bi yandan tüfekte, bi yandan büyüde ustalaşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 wow da da dual talent var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 rift de de 4 farklı template seçeneği, artı her bir klastan altı alt klas şeklinde talent tree alma var. tüm bunlar gw2'nin eften püften bir oyun olduğu gerçeğini kanıtlıyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar