Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kanuni said: cogu insan daha beyni basamadan, yetemeden bundan sonra beğenmediğin herşey için bu kalıbı kullanırız artık, kompakt bi şekilde kalsın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yani oyun biraz değişik olduğundan sarmayabilirde genel olarak kötü bişey göremedim oyunda 3 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bombilo said: yetemedim demiyorum, o senin anlamsız çıkarımın lol. Olsun istedigimi cikaririm ne olur yahu... Dimi sporky :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben oyun kötü demiyorum, arkadaşlarla aldım, 2-3 gün oynadım işte, yenilikler filan hoşuma gitti ama konu ve environment sarmadı işte. ha google'dan quest aramak yetebilmek ise, buyrun devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi banane :) benmi satiyorum oyunu sevmeyende bizden sevende :D umurumda degil yani kimin ne dusundugu yazdigi cizdigi ben kendi yazdiklarimi umursamiyorum buralarda :D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 budur funcom malligi , her pazar saat 12 de patch yapiyor adamlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Adamlar GMT ye gore yapmıyor bakımı ya pacific saatıne gore yada EDT ye gore yapıyor anlasılan cunku o saatler normal gece bakım olayı ama bıze gore ogle 12 malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Arkadaşlar Dragon Tarafinda Türk Cabal var suan az kisiyiz ama yavas yavas artiyoruz. Oyundaki Nickim Progressive isteyen pm atabilir. Oyunu Oynamak isteyenler forumdan pm atabilir 24 saat ücretsiz deneme gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şu oyunu oynayanlar için bir kategori açsak :d? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Oh no story bitti :( Cekmisler kafayi kasmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 endgame i nasıl oyunun ben şuan kingsmouth tayım merak ettim. ileride nasıl bişeyle meşgul edicekler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 same old shit. beklenecek fazla sey yok end gameden gene. en azindan buraya gelis guzeldi. dungeon item pvp bu iste. tek farki herhalde istedigin zaman istedigin class olabilmen olur. zamanla kasarsin itemi vs istedigini oynarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 BububuBuuu Ne yaaaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 zamanında funcom'dan age-of-conan almıştım. bu oyunun tüm betalarına davetiye geldi. ama kullanmadım. trailerlarının hiçbiri izlemedim. birkaç screenshot dışında bir bilgim yok. satın da almadım. almayacağım da. biri sorarsa da alma derim. niye bu kadar önyargılısın derseniz; funcom'un age-of-conan'da yediği nanelerden sonra bu firmadan bir daha bedava bal olsa almam. kimseye de almasını tavsiye etmem. müşteri desteği özürlülüğü ve buglu content konusunda uzman bir firmadır. allahı var süper reklam yaparlar. ama iş, bişiy yapmaya gelince "tın"lar. oyunu alan arkadaşlara lafım yok. alıp, oynuyor ve de beğeniyorsanız devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Müşteri desteği live chatden 2 dakikada sorunumu çözdüler conanda da secret worldde de blizzarda ticket açtımı 1 hafta beklediğimi biliyorum conan konusunda bug konusunda haklısın secret world 1 tane bugla karşılaştım quest oda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bende Funcom olduğu için baska biraz önyargılıydım ama The secret world de gayet güzel iş çıkarıyorlar ticked lara hemen cevap gelior quest dısında pek fazla bug yok buglu questimede ticked attim 5 dk sonra GM bizzat kendi halleti sorunumu Funcomdan beklemedigim sekilde güzel çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 3 gun ust uste saat 12 de ortalama 3 er saatten server bakimi. e FUncom olursun tabii. F.U.ncom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Nünnü emekli falan mı oldun sen evde yatıyomusun ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Big grinnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 iyi bari 5 saat dediler 4 saate halletıler ılgınc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Oyun iyi çıktı aslında =P, ama maksimum beni 2 ay idare eder anca. Artık 1 ay SWTOR, 1 ay TSW oynarım o zaman update geldiği zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kıytırık guild wars 2'nin bile alanı varken, bu oyunun alanı niye açılmıyor? fanboi kokusu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kesinlikle... bir alan açın şu oyun içinde yaw. en son 1 sene önce msg atılmış olan oyunların forumları halen var. secret world içinde açılsın lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 garbage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 oyunun sevmeyenlerinin olması oyunun sevenlerinin olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar