ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Böyle paso ağlamaklı dizilere kılım ama bunun oyuncu kadrosu gerçekten çok sağlam.Hakkını veriyorlar yani... [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 06:00 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Oha ne biçim bölümdü öyle ya, tutuldum resmen. tahsin çok iyi resti çekti, beni bile uyuz etmeye başlamıştı Fikret -ki kendisi diziyi izleme sebebimdir-. Ferhunde'ye de acıdım ilk defa, suratının şekli değişti resmen. Bir hafta zor geçer artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yaz tatilindeki tekrar bölümlerinden beri izlemiyorum. bir ara kötüye gidiyordu bırakmıştım izlemeyi. kaçıncı bölüm sizin dediğiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 55. bölümdü dediklerim. Az önce bitti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 aabi.. ben konu eskide kalmış diye eski bir bölüm sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ferhat göçer-takvim şarkısını hayatıma sokup beni mahfetti bu dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Sonunda Fikret'im Tahsin'i öptü, ben öpmüş kadar sevindim. Yürü be Fikret! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 YENİ SEZON ŞU AN BAŞLADI GEYLER GİBİ SEVİNİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 İyice boku çıktı bence dizinin. 4-5 bölümdür izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ben izliyorum ya.. off cok heyecanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Izdırab yeniden başlasın,yaprak dökümü mevsimi geldi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Gercekten izdirap. Her carsamba aksami kalp carpintisiyla yatiyorum. Ama herseye ragmen izliyorum kahretsin sado-mazoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bayan mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ah utku ah. msnden de demişsin yaprak dökümü izlesen ya diye. baydı beni bu dizi. bitmiştir artık benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ginaly said: YENİ SEZON ŞU AN BAŞLADI GEYLER GİBİ SEVİNİYORUM. topiğe tam gey misin demek için gelmiştim aslında. sonra vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 geyler nasıl seviniyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bende merak ettim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yeni bölüm başlıyooooor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 NE VURDU BE MİTHAT!1 çoheyecanlı bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 OFF BU AKŞAM ÇOK HEYECANLI. İKİ KARAKTER AYRILDI DİZİNDE. GERÇEKTEN BAŞINDAN KALKAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asdasdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar