ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 selam, 1) hiç bir extra özelliği olmayan default bir dvd sürücü almak istiyorum. arıza çıkarmasın yeter. ne önerirsiniz? 2)antalyada bu dvd sürücüyü ucuza alabileceğim yerler nerelerdir? teşekkürler(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 nec ad7173a. 62ytl ye var piyasada. labelflashı da var. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 samsung or LG (life is good) şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 abi halen lg diyorsunuz öpüyorum sizi :D 2 adet lg dvd rw ve dvd combom var ikiside beş para etmez lg ler yaramaz artık eski süksesi kalmadı artık nec,samsung,benq diyorlar son zamanlarda baya bi iyi yorum okumustum onun hakkındada.Nec i 2 yıldır kullanıyorum daha tık demedi maşallah =) arkadaş dvd sürücü demiş yalnız dikkat =P [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 20:26 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben de seni öpüyorum. hem dvd hem cd lg'im var 2 tane. tık demediler. niye ki acaba? AY BENİMKİ HATALI MAL ARIZA YAPMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sonuçta %30u arızalı %70i normalse istikrar yok, alınmaz anlamına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 2004 den beri çıkardıkları tüm ürünler fos medya kategorisinde cd rom u bendede var eski bilgisayarımda halen çalışıyor cd yazıcıda vardı o hakkı rahmetinde zamanı geldi öldü istatistiklere bir bak derim donanım forumlarda sendeki hatalı mal değilse bu diğer yüzdede gelmeyeceği anlamına gelmez.Ben genel konuştum aynı zamanda thnks bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Samsung'ların genelde sağlam olduğunu gördüm. Ben ik tane optik sürücüsünmü kullanıyorum, ev arakdaşlarım a 4 tane kullanıyolar, 3 enelik sürüclerde bir sorun yok. Benim cd-wr sürücüm ilk günkü performansında, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 lg al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar