Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser based tower defence :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
155 yaptım da 140 gibi afalladım noluyor diye. tüm turretler hayvan seviyede, arada bir 4-5 li kombo da yapyıor falan derken benim max lazerler 10 10 vurmaya başladı. 5000$ lık alet lazım.
Mesaj tarihi:
bu 110-120-130 diyenler hangi haritayı oynadı ya? combo felan da demişsiniz.

ilk haritada lvl 80'den sonra patlıyor adam.
"tamam upgrade de yapınca kolaylaştı" dedim ama sonra bir baktım pat pat geçip gittiler.
Mesaj tarihi:
lvl kac oldugunu unuttum da 360m yaptım skor.. 2001 kills.

2 tane nuke combosu 2 tane poıson combosu ve nuke combolarının yanına damage arttıran towerlar (her towera 2-3 tane). damage arttıran yapmazsan nukelerın damagesı yetersız oluyo.
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla ses yok.

çok deli değilse de bir taktik buldum : spiralimsi, habire içe doğru yönelen haritada landmine combosu yapıyorsunuz (iki tane mavili olan), bu elemanlar arada bir yola mayın fırlatıyor.

çok sık mayın olduğu zaman space'e abanın, dip dibe girmiş olacakları için çarptıkları ilk mayında onlarcası patlayacak. bu şekilde 150. levelda 2 sn'de 4500$ yaptım :P

not: iyi ayarlayın kaç kişi geleceğini falan

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 20:38 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
200e geliyorum 2tane nuke bisürü dmg mod,200den sonra dmg yetmiyo akıyolar :S

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:58 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Onslaught ta oyunu yenebiliyorsun, yani oyle bir yere geliyosun ki senin zamanina gore degisiyo maximum puanin.

Ben Nuke flower combosuyla 200. level a geldim.

Ilk bahsettigim komboyu yapmanin yolu ise sirf green tower dosemek ve girise yakin 10 tanesini maxlamak, ondan sonra sirf %60 damage bonus (8500 olan) dosemek onlarin etrafina

ONslaught cok eye candy kaciyo, Desktop TD daha strateji cunku yolu siz belirleyebiliyorsunuz.

Tabi ikisi de finallerimden bir eksik not almami sagladilar :<
  • Yeni Oluştur...