Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nette dolaşırken yıllar önce Şirinler çizgi filminin komünizm propagandası yaptığı iddiasıyla yayından kaldırıldığını okumuştum. Bu haberi okuyunca bu mantıktan yola çıkarak şeker kız candy çizgi filminin tam bir kaşarlık propagandası olduğuna karar verdim.. Bu Candy denilen hatun Anthony'sidir Terry'sidir kaç eleman değiştirdi.Her sezon sevgili üstüne sevgili. Ne lan bu? Bu çizgi filmi üretenler yazanlar çizenler bir çeşit yıllanmış peynir mi acaba? Ve filmi izleyen küçük kızlara ''bakın candy'ye örnek alın.. "Kızımız rahibe okulunda olduğu halde 3 sevgili değiştirdi..Siz ne duruyosunuz..haydin akın ortamlara'' mesajı mı veriyor? -alıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aldığın yerden hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 şekerli kaşar? böğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 tevekkeli değil benim çıktığım kızların hepsinin böyle olması :( aldılar küçükken mesajı candyden sonra hepsi sapıttı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya şu sahne 18+ bi sahne. sahnenin tamamında üzerlerinde bornoz var. açılıyo o bornoz sonra. candy izlemeyi bıraktıım bölüm. küçüktüm o zaman saf hayallerimiz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ekmek arası bal+taze kaşar harika oluyo ciddiyim, bi deneyin hatta. Ha bi de Candy kaşarın alası be :P Bunun en yakın arkadaşı da aşıktı galiba buna, şu hastalıklı tip sdfdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 televizyonda hentai varmış milletin haberi yokmuş asdf. sonuç olarak EVET KAŞARDI Az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 www.candymovies.withoutmercy.com [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:47 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 "abi" siyle cıplak cıplak birlikte yattıkları sahneler vardı onu hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 artı 1 benden [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:47 tarihinde, Buz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 oha ensest candy :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: Cuce üye § 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:47 [ özel msj ] "abi" siyle cıplak cıplak birlikte yattıkları sahneler vardı onu hatırlıyorum ben [kurtarma çabaları] üvey abisi değil miydi o ? , hem ne var elin boone'u shannon ile yatınca dert değil ohh ne ala :D [/kurtarma çabaları] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 candy the bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Şekerli kaşar şeysi süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bi düşününce şimdi evet kaşardı. ama ayrıntıları hatırlamıyorum, dördüncü sınıftaydım izlerken. o değil de erkek kılığında gemiye binen bu değil miydi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bunun hentai versiyonu da vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cok bombadır hentai versiyonu kimi istersen buluyosun 20 dk lık bölümde ilginçti bayağı renkli şeker bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 "Elfen Lied" bunuda tartışmaya açalım Lucy lezbiyen miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Japon şeysi mi bu yoksa Amerika şeysi mi? Japon şeysiyse normaldir. Adamlar bu konuların cıvığını çıkarıyor animelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 i take you to the candy shop i'll let you lick the lollypop go a head girl, don't you stop keep going 'til you hit the spot (röah!) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:24 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 zaten en ufak bir olayda donu gözüküyodu. bütün problem ordan çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 muhallebi harbi röah, dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hepiniz izlemişsiniz onu gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hentaisini pmlesene bana necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Abi format atmıştım limewire e bakayım oradan çekmiştim geçen bakıyorum tekrar [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:28 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar