Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Soru


NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar. Clienti indirdim ve sitede verilen (her ne kadarda eski topiclerde olsa bir geçerliliği vardır diyerekten) bilgiler doğrultusunda madenciye benzer bir karakter yarattım. Saolsun tutorial bir çok konuda yardımcı oldu :) fakat yinede bir kaç konuda yardım istiyeceğim.

Dediğim gibi madenci oldum ve etrafımdaki asteroid belts yazan sistemlere warp olup oralardan aracıma genelde aynı tip taşları yükleyip school of knowledge denen yerdeki dock ta refine ediyorum. Fakat gelin görünki hep tek tip maden elde edip onu satıyorum. Farklı tip madenler elde etmek için ne yapmalıyım birde bu madenleri neden satıyorum işleyemezmiyim. İşlersem nasıl işlerim :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yanlız bu sorular son olmayacak sanırım. Oldukça detaylı bir oyun ve ilgimi çekmeye devame diyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her solar sistemin bi security seviyesi vardır 1.0 en guvenli yerd,i rkuş ucurtmaz polisler orda ama anca en tırt maden olan veldspar bulursun orda baska sistemlere git get orda baska madenler bulabilrisin,

bide skillerini arttırmadan refine etme direk amden olarak sat daha karlı olursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler de servera giremiyorum acep neden ?
Incompatible (Release) ? o_O

Daha zaten gördüğümüz gezegenlere warp olmayı örendik. Her warp olduğum yer 1.0... 0.5 lere nasıl ineceğimi öğreneyim orda da kazarım. Ha unutmadan ben mining skilini geliştiriyorum. Doğrumu yapıyorum ?

Son olarak kargomu nasıl genişletecem :D İki dakikada doluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üstüste mesaj gibi olacak kusura bakmayın üsttekileri öğrendim deneme yanılma yolu ile :)

Drone aldım Mining Drone gel görki bu dronu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Menuden Launch Drone yaptım evet çıktı güzel fakat etrafımda dönüp salak salak baş döndürmekten başka bir iş yaparmı bu ? Mining yazıyo title ında fakat madeni nerden nasıl getirir? ambarımı vardır?

Çok soru soruyom sanırım :D

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 18:30 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğa ne gadriniz var?daha ne nedir bilmeyen yeni oyuncuyu neden low sec sistemelere yollarsınız :) ?
mining drone nasıl kullanılır ?ilk önce istasyonda geminin üstüne sağ tıklayıp (yada fitting ekranında open drone bay )drone itina ie drone bay a konulur.Kazılacak asteroid hedeflendikten sonra overview da altta drone bölümü vardır sağ click yapılır launch drones denir ve mine repeadly (yada buna benzer ) tıklanır.
Hazır character setlerden mi açtın?Attribute lerin nasıl ?Bu arada nasıl bir kariyer planlıyorsun?Learningler hakkında bilgin var mı?

İsmini pm le boş yere canın çıkmasın frigate alacam diye maden kazmakla uğraşma :) hatta ben sana bir caracal vereyim caldari isen
Asteroidlerden elde ettiklerin ore diye geçer,bunları rafine edip mineral elde edersin bu mineralleri ve bpo yada bpc kullanarak gemi cephane ve gemi malzemeleri üretebilirsin
BPO= blue print original BPC=Blue print copy .
Yalnız ürtim için biraz skill çalışman gerekecek; production efficiency.Bu arada skillerin marketten satın alındığını biliyorsundur

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:35 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben arkadasa farkli bir sey onerecegim, madencilik zor bir kariyerdir, Codmaster gibi korsan hirbolarin bir numarali hedefi olursun her zaman... o yuzden benden sana tavsiye, kendine guzel bir Industrial corp bul, forumlardan falan. Bol bol mining yap onlarin guvencesi altinda ve charin gelistikce oyunu daha iyi ogrenmis olursun bu isi bilenlerden. Ileride gemi vs. de yaparsin ve kim bilir, paralari bile goturursun.

ya da benim gibi olursun :P Yil 2004, Azmo bir Kamyoncu olarak baslar Eve Online seruvenine... Yil 2007 Azmo su an Bs si ile uzak menzilli atislar yaparak beles frag tutturmaya calismaktadir.

Yani herseyin ucu acik :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

minerden loot cıkmazki, barge lardan bi stripminer cıkıyo anca, oda corba parası oluyo işte bize, asıl mal caracellerden feroxlardan oyunu bilmiyen ravenlardan, onlardan iyi mal cıkıyo ohş diyosun, ama kimse boş boş duran miner'ı es gecmez patlatır elbet oda bi gercek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drone kullanmayı öğrendim evet :) Blueprint olmadan pek bir şey yapamıyorum öğrendiğim kadarı ile. Kariyer diyince daha 2 gün oldu oyunu çözmeye uraşıyorum şu anda. Neden madenci seçtim sorusuna yanıt olarak senelerce Ultima Online oynadım. Oyunu öğrenmek madencilikten geçer diyerekten en güvenli yolu seçtim(mi acaba)

Oyun nickim NeroWarden caldiari deteisim.
Career : Industry
Ancestry : Scienist
Specializalition : Engineering

Att: 16 Int - 8 Perp - 6 Char - 5 Will - 10 Mem

Elimde şu anda bi tane Caldiari Bantam var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zamanında 800k sp ile korsanlığa başladım rifter ile solo olarak,ki şu an minimum 1m sp veriyor ccp beleşe herkese.O yüzden Eve'de her yol mümkün ve her zaman risk vardır en güvenli meslekte bile.Sonuçta pvp sadece birbirini havaya uçurmak değil,ticarette jitada binlerce kişi her gün birbirini yiyerek/kazıklayarak pvp yapıyor :).


Azmodai'nin yoruma gelince :),evet,low sec ve 0.0 da beltlerde/gatelerde bulabildiğim herşeyi yok edip lootlarım.Niyesine gelince insanlar çok değerli bpolarını shuttle,noob ship gibi gemilerde taşıyorlar,geçen birine çıkmıştı değerli bir bpo shuttledan :).Ama tabi o arada kurunun yanında yaş da yanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence madenciyi biraz dene, eğer sürekli olarak maden kazmak seni baymazsa devam et. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum, madencilik bir süre sonra baya sıkmaya başlıyor. Sorun para kazanmaksa, inan bana fighter olarak da epey para kazınırsın. Önce bir süre misson takılır, kendini geliştirince de pvp'ye geçersin. Benimki sadece öneri. Gerisine kendin karar verirsin.

Bu arada hangi ırk diye sorarsan, bence Gallente'yi dene. Şu sıralar çok gözde ve iyi bonuslar veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Attiributelarıyla skilleriyle, Achura monklar hala sacma derecede kaliteli geliyo bana.

Tabi galaksinin yarsının caldari onların yarınsandan coğunun achura olması, butun achura male ve femalların tipinin aynı olması artık baygınlık vermesi dışında bi eksisinide göremiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...