Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 edit [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:37 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Arkadaslar public bir otamda oldugunuzu unutmayin yazdiklarimiza biraz daha dikkat edelim. :)
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cocuk kendi otundan buna 1 nefeslik ikram ediyor bu da utanmadan geri ceviriyor falan... Ne ayip ya. Nimet lan o!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sigaradan daha fazla bağımlılık yapıyor.
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 `Ot icilen ortamdaki insanlar tu kakadir, kizlari ortam malidir.` Baska? `Siyah giyen satanisttir.`'den sonra bu mu siradaki?
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 `Bir eylemi yapmaktaysan o eyleme bagimlisin.` nasil bir mantiktir Griz? Nefes almaya bagimliyiz. Cok yanlis bisi nefes almak. Bagimlilik yapiyor hem. Almayi birakmazsaniz da inanmam bagimli olmadiginiza.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ot içen ortamdaki herkes potansiyel bağımlıdır. Ve bağımlı birinin de neler yapabileceği belirsizdir. İster kabul edin ister kabul etmeyin gerçek bu.
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 her türlü otun bağımlılık yaptığı kanıtlanmıs bişe neyi tartısıosunuz ki ? Özellikle esrar , eroin vs. tek içimden sonra bağımlılık yaptığı belli bişe yani... Hadi esrar için 2 içim diyelim ama ondan sonrasında %100 bağımlılık yapıyor... Bağımlılık beyinde biter demeyin çünkü esrar-eroin içenler içmedikleri zaman fiziksel acıda çekiyorlar, yani istedikleri zaman hadi bırakalım diyemezler... said: `Ot icilen ortamdaki insanlar tu kakadir, kizlari ortam malidir.` ot içilen ortamdaki insanlar tu kakadır lafına katılıyorum ben üzgünüm... Kızları ortam malı olmayabilir ama o yolda ilerlemektedirler bunu da söyleyebilirm (ottan kastım kesinlikle sigara falan değil - bildiğimiz uyuşurucudan bahsediorum :) )... Uyusturucu bağımlısı bi insan uyusturucu alabilmek için çevresindekileri de bağımlı yapmaya ve böylece onlara mal satmaya çalısır... Bu yüzden uyusturucu kullanan insanlardan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum... malum ot içen kızlarında ot parası bulmaları lazım...ee verebilicekleri en ii şey uyusturucu satıcılarına bedenleri olduuna göre ortam malı demek çok ağır kaçmaz? Nitekim ciddi anlamda (yani daha kullanmaya yeni başlamamış olan ) kullanan kızlarımızın çoğu hayat kadınlığı yapmaktadır...
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Turk filmi gencligi... Otla eroin bir tutuldu. Icen kizlarimiz hayat kadini oldu. Siradaki nedir acep?
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 wissy merak ettim ottan kastın ne ? Bnm ot diyince anladığım esrardırda o bakımdan soruorum... Bunun türk filmleriyle alakası yok haber bültenlerini izlemek yetiyor...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 jamaicada herkez katil ve fahişe zaten
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ot icilen ortamdaki kizlar ortam malidir cok cirkin olmus yalniz.
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Horrible. Nerde yasiyorsun? Kac yasindasin? Merak ettim cok. =] [Niye oyle dedin simdi Penth? Zan altinda birakiyorsun boyle seylerle kendini. :P] [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:42 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hmm şimdi bu sorundan şöyle bi sonuç çıkarıyorum... eğer 18yasından küçüksem ''heh yaşın gereği bi bok bilmiosun işte, sen ot içenleri zararlı zannet büyüde gel '' dicen 18 yasının üstündeysem de dikkate alıp konusucan mı ? :) yanlış anlama öyle bi anlam çıkardım soruşundan
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Acikcasi 18 yasina yenice bastigini dusunuyorum. Babaannenin ya da anneannenin de artik `genc` olduguna kanaat getirip sana hayata dair gercekleri anlattigini, senin de o gazla gelip burda hic fikir ve bilgi sahibi olmadigin bir konuda atip tuttugunu dusunuyorum.
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 açıkcası babaannemin ya da anneannemin gazıyla gelip burda atıp tutmuyorum ben =) Konu hakkında da zamanın da (baız takıntılarım yüzünden ) fazlaca araştırma yaptığımı söyleyebilirim. Bu konu hakkında kitaplarda okudum, filmlerde izledim (türk filmlerinden bahsetmiyorum :) ) hatta psikiyatrla bile konustum... Hadi tamam siz esrar zararsızdır bağımlılık yapmaz diye kendinizi kandırıyorsunuz diyelim (sonuçta kimse acılı bi şekilde öleceğini kabul etmek istemez)... Bari bunu burda söyleyip meraklı gençlerin denemesine neden olmayın...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dyna kitlemesinde direk ucursun bence bu başlıgı
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 "Ortam malı" kızlarımızdan önce, bunu söliyen sayısız "ortam malı" erkeklerimizi bi adam etsek yahu. madem bu kadar kaka bişi, kimse ortam malı olmasın o zaman.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Her türülüsü tehlikelidir ve bağımlılık yapabilir çünkü bir üst seviyedekini denemeniz için cesaret verir. Ottan bişi olmadı birde esrar deniyim. Esrarda bişi yapmadı ex kullanayım dersin hayatın yavaş yavaş kayar. LÜTFEN denemeyin deneyenleri de sakince uyarın (benim gibi) çünkü onlar asabiyet yapabilirler, potansiyel bağımlıdırlar ve bağımlılar bunu kabullenmez :)
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yılda 2 3 kez ot içiyorum.. Oda festivalde konserde yada arkadaş ortamında.. Sağlam içerim ama bağımlı değilim.. :D Her dakika arayan biride deilim.. Çok fazla alkol kullanmam onuda festivalde konserde yada sağlam kafa arkadaş grubuyla içerim.. :D Bunun sebebi belkide medeniyetten uzak yaşamam.. :D
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ot kaka bırak diye uyarmaktansa oturda hayatını gözden gecir demek cok daha etkili oluyor .)
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Olay yılda 2 kez içmeniz değil. Eğer hergun bulabiliyor olsanız (ki TRde bu çok zor değil) kaç kere içeceğiniz oluyor kısa sürede.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 İstanbulda en gr@L otçu torbacı adresleri için tıkLa!!!
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Absolut valla doğru demişsin.. Zaten post atarken düşündüm.. Acaba herzaman elimin altında olan bişey olsa ne kadar içerim? Bağımlıyım!! Lanet olsun!! :(
Öne çıkan mesajlar