Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik gençliği ve ciddi uyuşturucu problemleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
`Bir eylemi yapmaktaysan o eyleme bagimlisin.` nasil bir mantiktir Griz?
Nefes almaya bagimliyiz. Cok yanlis bisi nefes almak. Bagimlilik yapiyor hem. Almayi birakmazsaniz da inanmam bagimli olmadiginiza.
Mesaj tarihi:
her türlü otun bağımlılık yaptığı kanıtlanmıs bişe neyi tartısıosunuz ki ?

Özellikle esrar , eroin vs. tek içimden sonra bağımlılık yaptığı belli bişe yani... Hadi esrar için 2 içim diyelim ama ondan sonrasında %100 bağımlılık yapıyor... Bağımlılık beyinde biter demeyin çünkü esrar-eroin içenler içmedikleri zaman fiziksel acıda çekiyorlar, yani istedikleri zaman hadi bırakalım diyemezler...

said:
`Ot icilen ortamdaki insanlar tu kakadir, kizlari ortam malidir.`

ot içilen ortamdaki insanlar tu kakadır lafına katılıyorum ben üzgünüm... Kızları ortam malı olmayabilir ama o yolda ilerlemektedirler bunu da söyleyebilirm (ottan kastım kesinlikle sigara falan değil - bildiğimiz uyuşurucudan bahsediorum :) )...

Uyusturucu bağımlısı bi insan uyusturucu alabilmek için çevresindekileri de bağımlı yapmaya ve böylece onlara mal satmaya çalısır... Bu yüzden uyusturucu kullanan insanlardan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum... malum ot içen kızlarında ot parası bulmaları lazım...ee verebilicekleri en ii şey uyusturucu satıcılarına bedenleri olduuna göre ortam malı demek çok ağır kaçmaz? Nitekim ciddi anlamda (yani daha kullanmaya yeni başlamamış olan ) kullanan kızlarımızın çoğu hayat kadınlığı yapmaktadır...
Mesaj tarihi:
Horrible. Nerde yasiyorsun? Kac yasindasin?
Merak ettim cok. =]

[Niye oyle dedin simdi Penth? Zan altinda birakiyorsun boyle seylerle kendini. :P]

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:42 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hmm şimdi bu sorundan şöyle bi sonuç çıkarıyorum...

eğer 18yasından küçüksem ''heh yaşın gereği bi bok bilmiosun işte, sen ot içenleri zararlı zannet büyüde gel '' dicen 18 yasının üstündeysem de dikkate alıp konusucan mı ? :) yanlış anlama öyle bi anlam çıkardım soruşundan
Mesaj tarihi:
Acikcasi 18 yasina yenice bastigini dusunuyorum. Babaannenin ya da anneannenin de artik `genc` olduguna kanaat getirip sana hayata dair gercekleri anlattigini, senin de o gazla gelip burda hic fikir ve bilgi sahibi olmadigin bir konuda atip tuttugunu dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
açıkcası babaannemin ya da anneannemin gazıyla gelip burda atıp tutmuyorum ben =) Konu hakkında da zamanın da (baız takıntılarım yüzünden ) fazlaca araştırma yaptığımı söyleyebilirim. Bu konu hakkında kitaplarda okudum, filmlerde izledim (türk filmlerinden bahsetmiyorum :) ) hatta psikiyatrla bile konustum...

Hadi tamam siz esrar zararsızdır bağımlılık yapmaz diye kendinizi kandırıyorsunuz diyelim (sonuçta kimse acılı bi şekilde öleceğini kabul etmek istemez)... Bari bunu burda söyleyip meraklı gençlerin denemesine neden olmayın...
Mesaj tarihi:
"Ortam malı" kızlarımızdan önce, bunu söliyen sayısız "ortam malı" erkeklerimizi bi adam etsek yahu.

madem bu kadar kaka bişi, kimse ortam malı olmasın o zaman.
Mesaj tarihi:
Her türülüsü tehlikelidir ve bağımlılık yapabilir çünkü bir üst seviyedekini denemeniz için cesaret verir. Ottan bişi olmadı birde esrar deniyim. Esrarda bişi yapmadı ex kullanayım dersin hayatın yavaş yavaş kayar. LÜTFEN denemeyin deneyenleri de sakince uyarın (benim gibi) çünkü onlar asabiyet yapabilirler, potansiyel bağımlıdırlar ve bağımlılar bunu kabullenmez :)
Mesaj tarihi:
Yılda 2 3 kez ot içiyorum..
Oda festivalde konserde yada arkadaş ortamında..
Sağlam içerim ama bağımlı değilim.. :D
Her dakika arayan biride deilim..
Çok fazla alkol kullanmam onuda festivalde konserde yada sağlam kafa arkadaş grubuyla içerim.. :D

Bunun sebebi belkide medeniyetten uzak yaşamam.. :D
Mesaj tarihi:
Absolut valla doğru demişsin..
Zaten post atarken düşündüm..
Acaba herzaman elimin altında olan bişey olsa ne kadar içerim?

Bağımlıyım!! Lanet olsun!! :(
  • Yeni Oluştur...