Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik gençliği ve ciddi uyuşturucu problemleri

dominic

Öne çıkan mesajlar

said:
bu ne demek açıklarmısın. ahahah

tabi...

hani eroin bağımlıları krizlere giriyorlar para mara aranıyorlar filmlerde görürüz veya birebir tanık olan vardır bu tür olaylara.. yani krize sokmuyor bu madde demek istedi arkadaşım..

sakın beni esrar içmeden yanlı biri olarak görmeyin sadece cevapladım soruyu :D arkadaşımda ilk defa deniyecek bende deneyecektim vazgeçtim zaten tırsıyordum artık öldürseler içmem.. canım sigaram bir sen varsın :D

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 21:51 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hani eroin bağımlıları krizlere giriyorlar para mara aranıyorlar filmlerde görürüz veya birebir tanık olan vardır bu tür olaylara.. yani krize sokmuyor bu madde demek istedi arkadaşım..

haa tamam ozaman :)

said:
inci dişli zenci kardeşim afroman demiş ki;
don't drink and drive smoke and fly

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 22:02 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hollanda'dayım bir seneye yakın zamandır.

bilimsel bir dayanağı var mı bilmem de, uyuşturucu gerçekten uzun vadede beyni de uyuşturuyor. hollandalılarla on dakikalık konuşmada kimin içip kimin içmediğini anlıyorsun.

ki doruk çok güzel söylemiş, kendisi değil ortamı bağımlı yapar. insan hayır diyebilmeyi bilmeli. akıl var, mantık var, di mi?

yeşilaycı müm
Sosyal ağlarda paylaş

içmeyin derim, ortam ayağına bok yoluna düşmektense evde oturmayı deneyin.
emin olun "bak ortam var gitmezsem olmaz, ordakiler çok kıyak elemanlar ot sarıyor kafa oluyorlar onlar gibi olmalıyım havam olsun. kızlarda var nasıl olsa kafa olana çakarım 2 tane rahatlarım oh mis" düşüncesine kapılmayın. bu tür ortamda bulunan kişiler ne kıyak elemandır nede havası vardır, diğerlerinden farkı üstün olmaları değil hayattan zevk alamayan zavallı insan olmalarıdır. karı kız içinde gitmeyin o kadar pislik kızlarla yatcağınıza elinizle yatın daha iyi, o kızlarda ne tür hastalık olduğu belli olmaz. bu toplum gözümde direk kendi ölümünü çizmiş gereksiz insan ordusudur . + olarak dumanda boğulan kişi biliyorum ölümden döndü. kendinize zarar vermeyin, sonradan boşuna pişman olmayın.

alkol yok, varda yok çok nadirdir. Zaten alkol sevmem taş çatlasa bira içerim.
sigara yok, 1-2 ayda 1 kere içmişliğim olur oda zevkine arkadaşlar yanında falan.
uyuşturucu yok(ama denedim bıraktım 1 seferlikti)
kola ve çayda içmem kolanın tadını sevmem. fakat ice tea manyağıyımdır öküz gibi tüketirim.
ama ne yalan söyliyim nargileyi ise bulduğum yerde içerim fakat çok nadir yani oda. genede görürsem içerim yani =)

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:39 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:12 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bir cok uyusturucu fiziken bagimlilik yapmaz, evet. ama en kotusu psikolojik bagimlilik yapar. "ehuhe yok olm hic bagimlilik yapmiyo! sigaradan bile az zararli!" diyenlere denyolara bakmayin. bir sure sonra otsuz boksuz hic birseyden zevk alamayip daha ilerde 2 kelimeyi bir araya getiremeyen gerzeklere donuseceginden emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

bağımlılık kafada biten bişeydir.insan istemiosa bagımlı olmaz.bikere kullandıktan sora bagımlı olma olayı kesinlikle yalan.insan bagımlı olmak isterse olur.

hap türevi maddeler gereksiz.boşu boşuna vücut işkence çekio başka bişey degil.

koko bol para istiyen olay.zengin işi :)
ot kubar vs sigaradan zararlı oldugunu sanmıyorum.bagımlılık yaptıgınada inanmıyorum.içmeyen çok az insan var nerdeyse.

eroin bogaz koprusunden atlamakla aynı şey

ayrıca konu kitlensin bence ciddi bi konu nolur nolmaz

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:44 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bunyeden bunyeye degisir o. sigara icip de bagimli olmayan insanlar varsa, uyusturucu madde kullanip da bagimli olmayan insanlar vardir elbet. mantik olarak nikotinin ne olursa olsun bagimlilik yaratmasi gerekir ancak bazi insanlar buna karsi gelebilir. karsi gelmek bir yana, karsi gelme ihtiyaci duymazlar cunku bagimli degillerdir... canlari isteyince icerler. bu da onun gibi bi sey iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Ot bağımlılık yapmıyor diyorsunuz, eyvallah.
Şahsen bana bağımlılık yapmadığını kanıtlamanın tek yolu karşımdaki adamın "bak bağımlılık yapmıyor, artık ben ot içmeyeceğim" demesi ve gerçekten de hiç içmemesidir.
Bunu yapabilen tanıyorum, onlar için geçerli olabilir belki de bağımlılık yapmaması. Ama hala "arada sırada takılan" birileri gelip te ot bağımlılık yapmıyor demesin, arada sırada "takılması" ile bağımlı olması arasında fark yok, sonuç aynı kapıya çıkıyor zaten.
Finalde de çim adam olunuyor hem.
Genel konuştum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...