bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sina derken ayırın kardeşim! payro gibi bi insanın muhattap olmasını istemiyorum. ardeth sina de ala ala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 blow izledim hayatim degisti, I smoke two joints before I smoke two joints, then I smoke two more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 blow iyidir eheh. buarada insanların bile bile akciğerlerine, vücuduna zarar vermesini aklım almıyor binevi mazoşizm =) zewk için acı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 biz tavşan diyoruz..kullanmayın.kullananları uyarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 esrar falan zararlıdır gençler. yapmayın. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ben kola bağımlısıyım her gün içiyorum, sıcak havada günde 1 litreyi geçtiğim oluyo. Genelde de 2 kutu ila 1 litrelik pet arasında gidip geliyo içiş miktarım günde. Sayılır mı :) Gerçi uyuşturucu değil uyarıcı oluyo o galiba [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 18:11 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 normalde günde 2 litre içiyorum =) ama sıcak havalarda 3 4 litreyi buluyor Öküz müyüm ? evet Aptal mıyım ? evet Şişko muyum ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben daha tam bağımlı değilim ama 2 günde bi en aşşa bir-bir buçuk litre cocacola geçiyo boğazımdan. azaltıcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kolayı bıraktım ben ice tea başladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Şantiyede iken günde 2 litre kola içiyordum yanında bir orta birde ufak pizza yiyordum sonra şantiye bitti kilolar kaldı hatıra olarak sadece. Uyuşturucu kötüdür kullanmayın, kullananları uyarın, satanları polise bildirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 beyin hücrelerini seven yapmasın böle şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben deli gibi soda içiyorum nolcak bu halim :( günde 6lı paketi bitiriyorum.Dolap soda dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 anaaa polis.. as yap as yap.. abi merak ettik bi kere deneyelim dedik gözünü seveyim işlem yapma ya annem babam bekliyo evde okuyoruz biz zaten öğrenciyiz anadolu lisesinden yapma be abi büyüksün abi bi daha asla abi yemin billah ağzıma sürmicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bi daha yapip yapmamandan adama ne.. adam polis... diyeceksin ki abi buyur bu da senin payin, cikarip bi 100 vericeksin susacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 görüyorum ki gençlik kantarın topuzunu kaçırmış püüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ne 100 ü ya ne gezer.. gel abi sen de bi duman al rahatla işin başından aşkındır merkezde yorma kendini.. buyur abi bak kola var çiğdem var istersen çık 5 kağıt qual yapalm.. edit: uyuşturucu kötüdür, burnunuzda dana gibi sivilceler çıkar ve k.çınızda çıban yapar. sakın bulaşmayın. hayatınız kayar.. bağımlılık yapar.. (bu site mahmeke kararı ile engelleşmiştir ftw) [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 19:40 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 eşşek kadar oldum daha nargileyi 1 ay önce ilk defa denedim :) alkol dibine kadar varda sigara uyuşturucu ottu boktu foreva yeşilay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 şaka maka ben de kullanmam uyuşturucu türevlerini, tabii sigarayı uyuşturucu saymazsak.. hiç bulaşmamak lazım cidden basitten başlar birgün o da yetmez arkadaş ortamı hadi bi kere deneyelim ayağına ciddi bi madde alırsın sonrası fena, ne kriz geçirenler gördüm ne hayatı sönenler.. çok kötü bişi.. öte yandan nargile gibi bir hayat felsefesi her türkün tanıması ve benimsemesi gereken bir olaydır zaman varsa mutlaka yanından ayrılmamalı öpülmeli koklanmalıdır.. alkolü de ortamı varsa içerim boşa oksijen harcayan beyin hücrelerini öldürmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Alkol var, uyuşturucu, sigara, nargile yok. Ama fiziksel açıdan zararlı olmasa kesin uyuşturucu kullanırdım, özellikle mantar ve tütsü olarak. Halüsinasyon görmek istiyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Patide en yeşil kişi benim sanırım yaşıma göre:b ne alkol ne sigara ne uyuşturucu. Kafeinden bile uzak duruyorum mümkün olduğunca hatta çay içmemeye bile çalışıyorum ne kadar ice tea sevsem de. her ihtiyaç bir zayıflıktır diyim felsefik bitiriyim mesajımı ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 alkol ve kafein zaten feci zararlı. alkol nadir alırım ama kahveyi engelleyemiyorum. karaciğer vücudun toxinleri absorbe ettiği en önemli organ olduğundan aşırı kafein ve alkol yüklenmesi işlevsel feci bozukluklara yol açıyor uyarayım. elele azaltalım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 alkol kullanırım, sosyal içiciyim. sigara ve türevlerini kullanmam. yarışmacı arkadaşlara başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 fanta icetea bagımlılık yaptı bendede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 gereksiz çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 allah korusun ama ben kesin kanser falan olucam hep öyle oluyor ya sigara içmiyen alkol içmiyen oluyor atlet kanser oluyor, hayatı sigarayla geçmiş adama bişi olmuyor. arada spor da yapıyorum, yandım. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 20:51 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar