Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik gençliği ve ciddi uyuşturucu problemleri

dominic

Öne çıkan mesajlar

Ben kola bağımlısıyım her gün içiyorum, sıcak havada günde 1 litreyi geçtiğim oluyo. Genelde de 2 kutu ila 1 litrelik pet arasında gidip geliyo içiş miktarım günde. Sayılır mı :)

Gerçi uyuşturucu değil uyarıcı oluyo o galiba

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 18:11 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne 100 ü ya ne gezer.. gel abi sen de bi duman al rahatla işin başından aşkındır merkezde yorma kendini.. buyur abi bak kola var çiğdem var istersen çık 5 kağıt qual yapalm..

edit: uyuşturucu kötüdür, burnunuzda dana gibi sivilceler çıkar ve k.çınızda çıban yapar. sakın bulaşmayın. hayatınız kayar.. bağımlılık yapar.. (bu site mahmeke kararı ile engelleşmiştir ftw)

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 19:40 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka ben de kullanmam uyuşturucu türevlerini, tabii sigarayı uyuşturucu saymazsak.. hiç bulaşmamak lazım cidden basitten başlar birgün o da yetmez arkadaş ortamı hadi bi kere deneyelim ayağına ciddi bi madde alırsın sonrası fena, ne kriz geçirenler gördüm ne hayatı sönenler.. çok kötü bişi..

öte yandan nargile gibi bir hayat felsefesi her türkün tanıması ve benimsemesi gereken bir olaydır zaman varsa mutlaka yanından ayrılmamalı öpülmeli koklanmalıdır.. alkolü de ortamı varsa içerim boşa oksijen harcayan beyin hücrelerini öldürmek lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...