gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ayrica hoca yalan soyluyor lise hayatim boyunca boyle sorularda 2-3 tane bildim asla 100 vermediler :D Atom mantikli birde canlilarin cansiza.. cansizlarin canliya donusme dongusude olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 walla gelli benim felsefem hep 5 ti nedeni sozlulerdi en son bi soru sormustu bilene 3 + vericem diye onu bildigimde vermedi bi tek puanimi ordada senin ihtiyacin yok zaten sozlun 100 yeter heralde dmeisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bonepart olaya çok değişik bi açıdan bakmış, hoşuma gitti bayaa =)) bende şöyle bişe dicem... canlı ve cansızın ortak noktası her ikiside asla yok olmazlar... Sadece şekil değiştirirler ;) haa bi de şöle bişe var... (eğer hocan inançlı biriyse die sölüorum bunu ) toprak cansızdır... İnsan topraktan yaratılmıs :) Cansız varıktan canlıyı yrattık işte =pp ya da daha bilimsel bi açıklamayla şöyle dersin ; su cansızdır , ancak ilk canlı suda ortaya çıkmıstır bu durumda yine bir bakıma cansız bişeyden canlı meydana gelmiştir... Ha bi de şu geldi aklıma her canlı yaşayabilmek için cansız şeylere gereksinim duyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Benim de aklıma ilk virus geldi, virusler hem canlı hem cansız olarak kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Arkadaşlar cevabı verdim 34 olan notum 90 olarak düzeltildi oda tereddütte kaldığım içinmiş... Sabah sadece 5 postu okuyup gitmiştim okula Malkor arkadaşımızın cevabı doğrudur... Malkor üye § 15 Mayıs 2007, Salı - 20:12 -------------------------------------------------------------------------------- hocan soruyu yanlış sormuş , nerde birleşiyorlar değil ortak noktaları olcak Hoca öyle sormuştu ben yanlış aktardım heralde... [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:35 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:35 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 psikolojiyle ilişkisi ne bu soru ve cevabın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cevabın atom olması çok saçma geldi bana... İnsan atomlardan değil hücrelerden oluşur diye öğrenmiştik biz ama... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hücre başka şey atom başka şey. İnsan hücrelerden oluşmaz,dünyadaki herşey gibi atomlardan oluşur. Hücreler ise canlılarda mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 iyi de canlılar hücreden oluşuyorsa atomdan oluşmuyor demektir? Bu durumda cevap atom olamaz :S ben bu insanda atom var mıdır sorusunu 2 yıl önce falan bioloji hocasına sorduumda yok demişti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hücreler organik bileşiklerden, organik bileşikler de atomlardan oluşuyo Bu yüzden canlılar da dolaylı olarak(hatta dolaylı filan değil, direkt olarak) atomlardan oluşmuş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Horrible, atomlardan moleküller moleküllerden proteinler proteinlerden hücrein orası burası hücrenın roası burasınadn hücrenın kendisi, hücreden doku dokudan organ organdan sistem sistemden organizma organizmada işte canlı.... yanı canlılarda atomlardan oluşuyo. herşey atomalrdan oluşuyo Ama cok tırt bi soruymuş ne alaka yanı sacmaymış. e tabiki herşey atomalrdan oluşuyo eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 enerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 canlının en küçük birimi hücre diye biliyorum ben atomla canlının alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 atomlarda değil quarklar ve leptonlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 1 atm basınçta 2500 derece gibi sıcaklıklarda ortama ani olarak gönderilen su elektoliz olmuş gibi ayrışır ve elimizde nur topu bir hidrojen molekülü ile oksijen atomu olur. Bu nurlardan biri dünyada en yaygın bulunan YANICI diğeri de YAKICI yegane atom olduğundan çok güzel anlaşırlar. D tipi yangın denilen metal yangınlarında, eğer yangına su ile müdahele ederseniz, hidrojen bombası tadında bir animasyonla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunu yaşamamak için de halokarbon gibi özel söndürücülere, veya basitçe köpük bazlı söndürücülere ihtiyacınız vardır. Kısacası su o biçim YANAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 konuyla ilgisini şey edemedim ben bu sölediğinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 su hiçbizaman tutuşmaz ama içten yanabilir evet.yani onun gibi bişey [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ya psikoloji hocası neden cevabı atom enerji falan olabilecek bir soru sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 baktığımız açıya göre değişir [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:14 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu piskoloji hocaları kafayı sıyırmış oluyo zaten bi okulda bide felsefe hocası aynıysa bide sayılsal sınıfsan hiç çekilmiyo ah ah sema hoca azmı kastırdı bize kadın 1-2 vermek için devamlı sözlü yapardı işi gücü yok beyaz safmıdır , düsünüyorum öyleyse varım , aristo vs vs boş işler bunlar bide ezberletirdi sanki ezberleyince felsefeyi ögrencez Kahrolsun ezberci egitim kahrolsun ezberci dersler :!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 evrendeki her maddenin temel yapı taşları aynıdır. kombinasyona göre canlı-cansız diye ayırıyoruz. en basitinden ''atom'' da birleşir evrendeki canlı cansız herşeyin hacmi vardır. ''hacim'' çatısı altında toplayabiliriz. yine evrendeki herşeyin ''anti-madde''si vardır. anti madde çatısında birleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 karpuz sana yaramı$ burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yalnız adam sordu ve kaçtı kimbilir noldu, cevabı mrk ediorum. Bide herşey atomlardan oluşuyo diyim basitçe en ufak madde atomdur demek olmas. Hocaya hava yapcam diyosan boronlardan falan bahsedicen zorlıcan biraz atomaltı parçacıkları :D kafası karışsın [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 01:48 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 şimdi bulalım hocayı, verelim paticik.com adresini :p notunu indirsin kopya muamelesi gör *hunharca güler* (bkz:hunharca gülmek) edit:suark konuyu okumadığın nerden belli, adam yazmış 3. sayfada heh cevap:atom [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 01:50 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o psikoloji hocası yaramazmış, ben bunu anladım değiştirin tez zamanda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar