Ryan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Diablo, 23 September 2003 22:02 tarihinde demiş ki: ya kardeşim sanane.sonucta gol oldumu.kıçınada carpsa burnunada carpsa sonucta gol degilmi suscaksın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin yanlız adam yılın esprisini yaptı..? sen futbolu böyle değerlendiriyosan ben bidaha okumam, okuyamam , okusamda güler geçerim senin mesajlarına..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 o zaman hali saha maci yapalim kaybeden sussun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ı-ıh uzun eşek oynayalım kaybeden burnundan kola içsin... lol be çocuk musunuz? Gol mü gol susacaksın diyen arkadaşada... penaltı verildi mi, verlmedi... susacaksınız demek istedim bi an için. Son olarak hürriyette Can Bartu'nun yazısını bi okuyun.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Gs niye itiraz ediyor bunlara anlamıyorum? Senelerce başta fb ve bjk olmak üzere sizden başka her takım çekti hakemlerin karhını. Unutmayın Ahmet Çakar Vahap Beyaz ı Boşuna yazılmadı bu besteler. Hakkını arıyacaksın ama tarihini unutmayacaksın !!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Sampiyonlgumuzu elimizden alan Metin Tokadi unutma yavru kartal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Unutabilirmiyiz? Ali Aydın ın Antep maçında bizi Türkiye Kupasından resmen elemesi. Muhuttin Boşat ın Şampiyonlar ligi biletimizi elimizden alışı. Keşki bizimde 2-3 maçımız hakemlere kurban olsaydı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: fizban, 23 September 2003 17:38 tarihinde demiş ki: gs lileri anlıyorum. hakem tarafından kayırılmaya alışkınlar, garip geliyo böyle kayırılmamak. hele bi de aleyhlerine bi hata yapılınca - kendi leyhlerine yapılan hataların sayısı önemli değil - çıldırıveriyolar böyle işte.[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! ahah bunu yeni gördüm :) eline sağlık[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: blackchaos, 24 September 2003 01:02 tarihinde demiş ki: Gs niye itiraz ediyor bunlara anlamıyorum? Senelerce başta fb ve bjk olmak üzere sizden başka her takım çekti hakemlerin karhını. Unutmayın Ahmet Çakar Vahap Beyaz ı Boşuna yazılmadı bu besteler. Hakkını arıyacaksın ama tarihini unutmayacaksın !!![hline]bla bla bla ... sallamayacaksın dynamick'in quote aldığı benim yazımı okuyacaksın. susacaksın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hala niye tartışıyorsunuz ki? isteyen istedğine laf etsin herkes gördü ne olduğunu nasılsa. fenerlilerin canı daha çok yanmasına rağmen fazla itiraz etmiyorlarsa bu da kendilerine güvendiklerini gösterir taktir ettim şahsen :P ama yine de 2. olacaksınız:P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hakan sukur golu zihinsel olarak dusunerek , yani bilerek attigini aciklamis ama catala yanlislikla attigini soylemis. yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Abi bugun hurriyet gazatesini okuyaniniz war mi bilmiorum ama spor sayfasina koptum:) neymis efendim penalti deilmis auhauahu yok artik yani bu kadar da at gozluklu olunmaz be abicim.bi de fb li yoneticiler bizim 3 penaltimiz werilmedi dio o da ayri bi komedi semhini pozisyonunun penaltiyla yakından uzaktan alakası yok dier 2 si tartisilir(ki hojdonkunki de penalti deil dedi erman) bi de adam sey dio nie kimse lucianonun aciklamasini dinlemio lol ne alakasi war be abicim dunyada hangi futbolcu yaptigi seyi kabul etmis komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 fenerli kel bi yonetici varya lig tv ye çıkmış.hayatının yalanlarını soledi resmen adam. suat usta semih ceza sahası icin mucadelesine %100 penaltı dedi. sora bulent ve hoydonk pozisyonuna da %100 dedi yok bulent tutmuş yere indirmiş kafasını koparmış falan ve luciano pozisyonundada penaltı yok dedi adam ya. yok bilerke kaldırmamış.kafa topuna cıkarken kolunun havada olması normalmiş.pes yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ryan-yanlız adam yılın esprisini yaptı..? sen futbolu böyle değerlendiriyosan ben bidaha okumam, okuyamam , okusamda güler geçerim senin mesajlarına.. o zaman aferin abi sana cok uzulurum yani okumassan msglari golde ofsayt yok faul yok bişi yok.hala itiraz ediosunuz gole. yani saymıcaklarmı golu bala attı die. [Bu mesaj Diablo tarafından 24 September 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 abi bu forumda bir cok salak fenerli war hepsi alınmasın ama cou salak futbolun f sinden cakmayanlar gidip fenerli olursa olacagı budur ztn. neyse azize nin her macın dewre arasında hakem soyunma odasına indigini hepimiz biliorz gerisi yalan.. azize ye selamlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ayrıca fenerlilerin 15sampiyonluk 1 uefa 1 super kupa almadan bizimle futbol muhabbetine girmesi cok gereksiz yayla kupasında final oynayn hade bakalım gencler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ok babs . yahu sacma sapan konusmayi birak , zaten galatasaray'in bugune kadar aldigi kupalara , basarilarina laf eden yok sadece gundemde olan bir derbi tartisiliyor yayla kupasi filan diyerek kendini kucuk duruma dusuyorsun ha birde fenerlilere seviyesiz lamer yakistirmasi yaparken sen kendi tarzini bi incele bakalim yapici bir tartisma ortami yaratabilecek nitelikte cumleler kullaniyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bLa bLa bLa... oLdu..... biTTi ..... Penaltı verilmedi hakem emekli edildi... yan ve 4. hakemler UEFa listesinden çıkarıldı... cezaLarını aldılar oK?..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: LvL_Sabo, 24 September 2003 02:18 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 24 September 2003 01:02 tarihinde demiş ki: Gs niye itiraz ediyor bunlara anlamıyorum? Senelerce başta fb ve bjk olmak üzere sizden başka her takım çekti hakemlerin karhını. Unutmayın Ahmet Çakar Vahap Beyaz ı Boşuna yazılmadı bu besteler. Hakkını arıyacaksın ama tarihini unutmayacaksın !!![hline]bla bla bla ... sallamayacaksın dynamick'in quote aldığı benim yazımı okuyacaksın. susacaksın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Asıl sen sallıyorsun. 3-3 istanbul maçını unutuyorsun galiba? +7 dk uzadı maç Arif vole attı yere düştü Ahmet Çakar penaltı verdi Hagi attı 4-3 bitti maç gs şampiyon Bir sezonda 27 penaltı kullanıldı gs yine şampiyon Haklısın gs nin MHK ya ihtiyacı yok çünkü Federasyon var !!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 her zamanki gibi bu forumdada bjk + fb = gs[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 blackchaos: 1) tek bir örnekle olmaz bu işler. 2) o sezon sanki 2 puan farkla şampiyon olduk da sadece istanbulspor maçını gösteriyorsun (fark 7-8 falan olsa gerek) 3) gs avrupada fırtına estirirken hakemlere ihtiyaç duymuyordu da ligde mi duyuyordu? komik olmayın allah için[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Gecen sene oynanan kocaeli macinin kac dakka uzadigini hatırlatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 94.58 de attık kocaeliye golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Yapmayın allah aşkına ya... Bursa maçındada yediğimiz 2golde bariz ofsayttı 2-2 bitti maç !!! Hakemlerden tabiki her takım etkileniyor ama içlerinde en az etkilenen Galatasaray dır. Doğru doğru konuşun şimdi. Tabiki fb de bjk de birçok maç kazanmıştır hakem sayesinde ama galatasaray daha fazla kazanmıştır. Hiçkimsede aksini idda edemez. Doğruya doğru konuşun şimdi! Ben tek bir örnekle şu anda gösterdim. Zaten daha önce saygın spor yazarları bunla ilgili yazılar yazmıştı. Her konuda aynı şeyler yazılmaz sanırım? Ayrıca fb maçındada gs penaltıya itiraz ediyor. Fb nin de verilmeyen 2 penaltısı var maç 4-3 biter fb kazanır. Yorumlu yorumsuz penaltı olmaz penaltı penaltıdır. Kuralları ihlal etmişse penaltıdır bu kadar. Fb daha fazla mağdur durumda gs den.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 allah için öyledir taBi taBi.....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ya tamam blackchaos oldu güzelim geçti. gs'nin en hakeme ihtiyacı olmadığı dönemde hakemler niye yardım etsin ki ? zaten her maçı 3 gol atıp falan kazanıyoduk yani. ayrıca zaten herşey o bursa olayıyla başladı: "100. yılımızda böyle şeylere göz yumamayız" dediniz, bütün sene herşey bjk'nin lehine verildi, bjk'nin aleyhine verilen 1 büyük karar bile hatırlamıyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar