Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür Dilesen Ne Yazar ?

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

said:
Diablo, 23 September 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim sanane.sonucta gol oldumu.kıçınada carpsa burnunada carpsa sonucta gol degilmi
suscaksın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

yanlız adam yılın esprisini yaptı..?

sen futbolu böyle değerlendiriyosan ben bidaha okumam, okuyamam , okusamda güler geçerim senin mesajlarına..[hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 September 2003 17:38 tarihinde demiş ki:
gs lileri anlıyorum.

hakem tarafından kayırılmaya alışkınlar, garip geliyo böyle kayırılmamak. hele bi de aleyhlerine bi hata yapılınca - kendi leyhlerine yapılan hataların sayısı önemli değil - çıldırıveriyolar böyle işte.[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR !

ahah bunu yeni gördüm :) eline sağlık[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 24 September 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
Gs niye itiraz ediyor bunlara anlamıyorum?

Senelerce başta fb ve bjk olmak üzere sizden başka her takım çekti hakemlerin karhını.
Unutmayın Ahmet Çakar Vahap Beyaz ı
Boşuna yazılmadı bu besteler.
Hakkını arıyacaksın ama tarihini unutmayacaksın !!![hline]bla bla bla ...

sallamayacaksın dynamick'in quote aldığı benim yazımı okuyacaksın. susacaksın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bugun hurriyet gazatesini okuyaniniz war mi bilmiorum ama spor sayfasina koptum:)
neymis efendim penalti deilmis auhauahu yok artik yani bu kadar da at gozluklu olunmaz be abicim.bi de fb li yoneticiler bizim 3 penaltimiz werilmedi dio o da ayri bi komedi semhini pozisyonunun penaltiyla yakından uzaktan alakası yok dier 2 si tartisilir(ki hojdonkunki de penalti deil dedi erman)
bi de adam sey dio nie kimse lucianonun aciklamasini dinlemio lol ne alakasi war be abicim dunyada hangi futbolcu yaptigi seyi kabul etmis komedi ya
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli kel bi yonetici varya
lig tv ye çıkmış.hayatının yalanlarını soledi resmen adam.
suat usta semih ceza sahası icin mucadelesine %100 penaltı dedi.
sora bulent ve hoydonk pozisyonuna da %100 dedi
yok bulent tutmuş yere indirmiş kafasını koparmış falan
ve luciano pozisyonundada penaltı yok dedi adam ya.
yok bilerke kaldırmamış.kafa topuna cıkarken kolunun havada olması normalmiş.pes yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Sosyal ağlarda paylaş

ryan-yanlız adam yılın esprisini yaptı..?
sen futbolu böyle değerlendiriyosan ben bidaha okumam, okuyamam , okusamda güler geçerim senin mesajlarına..

o zaman aferin abi sana
cok uzulurum yani okumassan msglari
golde ofsayt yok faul yok bişi yok.hala itiraz ediosunuz gole.
yani saymıcaklarmı golu bala attı die.

[Bu mesaj Diablo tarafından 24 September 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok babs .

yahu sacma sapan konusmayi birak , zaten galatasaray'in bugune kadar aldigi kupalara , basarilarina laf eden yok sadece gundemde olan bir derbi tartisiliyor yayla kupasi filan diyerek kendini kucuk duruma dusuyorsun ha birde fenerlilere seviyesiz lamer yakistirmasi yaparken sen kendi tarzini bi incele bakalim yapici bir tartisma ortami yaratabilecek nitelikte cumleler kullaniyor musun.
Sosyal ağlarda paylaş

bLa bLa bLa...

oLdu..... biTTi ..... Penaltı verilmedi hakem emekli edildi...
yan ve 4. hakemler UEFa listesinden çıkarıldı... cezaLarını aldılar oK?..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 24 September 2003 02:18 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 24 September 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
Gs niye itiraz ediyor bunlara anlamıyorum?

Senelerce başta fb ve bjk olmak üzere sizden başka her takım çekti hakemlerin karhını.
Unutmayın Ahmet Çakar Vahap Beyaz ı
Boşuna yazılmadı bu besteler.
Hakkını arıyacaksın ama tarihini unutmayacaksın !!![hline]bla bla bla ...

sallamayacaksın dynamick'in quote aldığı benim yazımı okuyacaksın. susacaksın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Asıl sen sallıyorsun.
3-3 istanbul maçını unutuyorsun galiba? +7 dk uzadı maç Arif vole attı yere düştü Ahmet Çakar penaltı verdi Hagi attı 4-3 bitti maç gs şampiyon
Bir sezonda 27 penaltı kullanıldı gs yine şampiyon

Haklısın gs nin MHK ya ihtiyacı yok çünkü Federasyon var !!![hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos:
1) tek bir örnekle olmaz bu işler.
2) o sezon sanki 2 puan farkla şampiyon olduk da sadece istanbulspor maçını gösteriyorsun (fark 7-8 falan olsa gerek)
3) gs avrupada fırtına estirirken hakemlere ihtiyaç duymuyordu da ligde mi duyuyordu? komik olmayın allah için[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın allah aşkına ya...
Bursa maçındada yediğimiz 2golde bariz ofsayttı 2-2 bitti maç !!!

Hakemlerden tabiki her takım etkileniyor ama içlerinde en az etkilenen Galatasaray dır.
Doğru doğru konuşun şimdi. Tabiki fb de bjk de birçok maç kazanmıştır hakem sayesinde ama galatasaray daha fazla kazanmıştır.
Hiçkimsede aksini idda edemez. Doğruya doğru konuşun şimdi!

Ben tek bir örnekle şu anda gösterdim. Zaten daha önce saygın spor yazarları bunla ilgili yazılar yazmıştı. Her konuda aynı şeyler yazılmaz sanırım?

Ayrıca fb maçındada gs penaltıya itiraz ediyor.
Fb nin de verilmeyen 2 penaltısı var maç 4-3 biter fb kazanır.
Yorumlu yorumsuz penaltı olmaz penaltı penaltıdır.
Kuralları ihlal etmişse penaltıdır bu kadar. Fb daha fazla mağdur durumda gs den.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam blackchaos oldu güzelim geçti. gs'nin en hakeme ihtiyacı olmadığı dönemde hakemler niye yardım etsin ki ? zaten her maçı 3 gol atıp falan kazanıyoduk yani.

ayrıca zaten herşey o bursa olayıyla başladı: "100. yılımızda böyle şeylere göz yumamayız" dediniz, bütün sene herşey bjk'nin lehine verildi, bjk'nin aleyhine verilen 1 büyük karar bile hatırlamıyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...