Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı (MHK) Bülent Yavuz, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maç için, ''Gerçekten hakem adına, hakem camiası adına, MHK adına ve Galatasaray adına talihsiz bir maç oldu'' dedi. Yavuz, karşılaşmanın hakemi Muhittin Boşat'ın son dakikalara kadar iyi maç yönettiğini ancak son dakikalarda Galatasaray adına mutlak bir penaltının verilmediğini vurguladı. Yavuz, şunları söyledi: ''Karşılaşmanın hakemi maçı son dakikalara kadar çok iyi yönetti. Fakat son dakikalarda Fenerbahçeli futbolcunun ceza sahası içinde elle oynadığı pozisyonu göremedi. Hakem adına, hakem camiası adına, MHK adına ve Galatasaray adına çok talihsiz bir maç oldu. Çok üzgünüm.'' Karşılaşmada Fenerbahçe'nin de bazı pozisyonlarda itirazı olduğunu kaydeden Yavuz, ''Maçın tek tek analizini yapmam mümkün değil. Bazı tartışmalı pozisyonlar var. Ancak ben somut pozisyonlara bakarım. Galatasaray'ın pozisyonu somut olarak görülüyor. Galatasaray açısından talihsiz bir maç olduğunu söylüyorum'' diye konuştu.[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Olmuş bitmiş,elli kere özür dilesen kaç yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ulan fener elimizden kactiniz haa, yeniyoduk, hala en iy takim biziz..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ya kardesim, Dünya Kupasi'nda Yari Final'deki Maradona'nin eline bu kadar itiraz edilmedi be. Hem o maçta Ingiltere'nin verilmeyen penaltisi da yoktu.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yahu sen ne dion.ne maradonası ne ingilteresi onlar bizi ilgilendirmio.kaç sene onceki şeyi anlatıosun[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Birak simdi bu palavralari.. Zar zor kurtuldunuz elimizden. Kadiköy'den çikis olmaz. Nah, buraya yaziyorum.. said: Infeqted, 22 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki: ulan fener elimizden kactiniz haa, yeniyoduk, hala en iy takim biziz..[hline] [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ona bakarsan Gs'nin Fb'yi 7-0 yendigi maçla siz hala övünüyorsunuz. Kardesim, bu isler bos. Dünkü attiginiz 2. golün zaten balini sen de biliyorsun. Hala deme bana elimizden zor kurtuldunuz diye..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 oha şu forumda kac tane 7-0 lafını gordun link ver gorelim bizde.siz her 10dk da bi 6-0 diince geçmiş olmuo dimi. sizin attıgınız 1. gol bal diilmiydi sence.mondragon resmen gol olsun diye egildi.cok zor yani bi kalecinin o golu yemesi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 HUHUHRUAHEUHEAUEH o da güzel.. Abi, sizin kaleciniz salaksa biz ne yapalim? haueh iyice saçmalamaya basladin valla sen.. Biz nasil 6-0 koyduk diyince, 6s'liler hemen "olm biz sizi 7-0 yenmistik, hava mi atiyorsun?" demislerdi. ama salla simdi anlasamayiz senle..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tmm işte sen dersen oda der ona bakarsan hakanın kafasına carpan toptada sizin kalecinin hatası vardı.kafasına kıcına carpıp gol olması onemli degil.sonucta gol oldumu sen ona bakıcaksın.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Hatırlatacaksak,ulubatlı souness'ın kadıköy'ü nasıl fethettiğinide hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 şimdi dicek rambo bıcakla sahaya dalmıştı.bole uzar gider[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin [Bu mesaj Diablo tarafından 22 September 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ya kes beee olm sen fenerli olmakla hayatta kaybetmissin, hala ayni muhabbet! penaltı olsa almistin eline simdi? herkez penalti oldugunuda biliyo ok? tamam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Infeqted, 22 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki: ulan fener elimizden kactiniz haa, yeniyoduk, hala en iy takim biziz..[hline] abi maçı biddaa izle ondan sonra bi daa düşün...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 maci izledim, berabere bitti ve son dakkada penaltimiz verilmedi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Infeqted, 22 September 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ya kes beee olm sen fenerli olmakla hayatta kaybetmissin, hala ayni muhabbet! penaltı olsa almistin eline simdi? herkez penalti oldugunuda biliyo ok? tamam[hline] sen ne saçmalıyosun ya tikky tikky konuşma [Bu mesaj someone tarafından 22 September 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 1 farklı galibiyet ve beraberliklerde böle münakaşalar hep oluyor nedense. Fenerinde penaltısı verilmemiş , gs ninde...dakika kaç olduğu farketmiyor.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Infeqted, 22 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki: ulan fener elimizden kactiniz haa, yeniyoduk, hala en iy takim biziz..[hline] ......dumur oldum ellerim tutuldu yazamıyom bişi artık........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 özür dileyen mhk başkanı bülent yavuz, ve galatasaraydan diliyor alası var mı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 özür istediniz , dilediler, daha ne istiosunuz hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Fenerin penaltısı niye es geçiliyor? Tamam gs tartışmasız penaltı ama fb ninde bariz penaltısı verilmedi. Ayrıca 2 sezon önce Muhuttin Boşat bjk-fb maçınıda katletti Şampiyonlar Ligi biletimiz elimizden alındı ama hiç kimse bu kadar tepki vermedi.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 çünkü gs için bardak doldu taşıyo, geçen seneden kalma hakem hatalarıyla. zorunda olarak özür diledi allahın hıyarı. bu sene de devam ediyor hatalar. hadi bakalım hayırlısı.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: blackchaos, 22 September 2003 22:59 tarihinde demiş ki: Fenerin penaltısı niye es geçiliyor? Tamam gs tartışmasız penaltı ama fb ninde bariz penaltısı verilmedi. Ayrıca 2 sezon önce Muhuttin Boşat bjk-fb maçınıda katletti Şampiyonlar Ligi biletimiz elimizden alındı ama hiç kimse bu kadar tepki vermedi.[hline]bla bla bla ... ya adam diyoki somut a bakarım be ngsninki somut penaltı idi yorum gerektirmeyen ama fbninki hakemin o an ki yorumuna kalmıs pozisyondu dedi ha ben hakem olsam fb nin pozisyonda bülent faul yaptı der verirdim penaltıyı o ayrı[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 burda fb nin hangi penaltılık pozisyonundan bahsediyorsunuz? hojidonk'un (yanlış yazdım sanırım) bülent le çıktığı kafa topu mu yoksa bülent'in fatih e taktığı çembe yi mi? bence kafa topu pozisyonu penaltı olmayabilir ama fatih - bülent pozisyonu net penaltıydı ordaki yan hakem ne yapıyordu merak ettim. o penaltı olsa bülente kırmızı gs 10 kişi... bu arada gs toparlanamazsa kadıkoy de ikinci bi 6 - 0 faciası olaiblir fb sağlam gelio ama gs havagazı bence defansınız çok kötü (bu arada şimdi bana laf atmayın lütfen istanbul spor maçında sizin def kotuydu die bizim bitek bu maç kotuydu sadece, gs nin uzun süredir bu halde defansı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 yahu nukem biliyorum futboldan çok fazla anlamadığını ama hoijdonk'la bülent'in pozisyonu nasıl penaltı ya ? bülent hooijdonk'a bakmıo bile, gözler falan direk topta[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar