Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hayır anlamadığım şey bi boka yaramıyo bu kıllar, niye bu kadar çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hayvansınız ondan çıkıyo evet bende gayim ondna çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 =O ayrıca mekdanıs kıllandırıyomuş. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 15:41 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 wolverine sms çekti, onu da yazıcakmışsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben niye herkes gibi değilim de kıllıyım off ; ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 çok kıllı değilim belki ama bu bi suçmu..dışlamak çözüm değil..tüy dökücü krem kullanın...sonuçtan memnun kalacaksınız..veya bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 şu an ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 killiyim, vucudumdaki her bir kil tanesine ozenle ilgi gosteriyorum. opup kokluyorum felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Hatunlar böyle seviyomuş. O yüzden bilerek uzatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Çok saçma bişey bu olay... Ayrıca gıcık tabi Kafadakiler dökülürken vücuttakiler artıyo, nasıl bi lanettir bu ya? Ben istemiyorum sakal,kıl, tüy filan. Saç yetiyo bana=) Gerçi henüz aşırılık seviyesine gelmedi ama bu hızla devam ederse gelicek Lanetliyiz abi, cidden lanetliyiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben biz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Benim kılım var. Ben kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hepimiz "kıl"ız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Türkler aslında ırki bakımdan kıllı bir yapıya sahip değildirler. ama şuanda orman gibi kıl barındırışımız da büyük ihtimal iklimsel özelliklerden ve birazcıkk da arap-fars karışmasındandır heralde.. ya da ne bilim bilime sorun bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Evt, bu kıl meselesi berbat birşey fakat birkaç yıl önce bayanların bu durumdan hoşlandığını öğrenince şaşkınlığı bir kenara bırakıp kıldan yakınan tipleri avutmaya adadım kendimi. :P Yalnız bir pürüz söz konusu, kıllılık olayı flört evresinde işe yararken, evlilikten sonra kafa yardırabiliyor. Eşler evde kıl toplamaktan cinnet geçiriyorlar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 killiyim gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sac sakal kıl iyidir hepisni severim özellikle sacı cok severim sac cok super bir mevzudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ben kılsızım karı gibi. oram buram bacaklarım kıllı bi [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:18 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kıl iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 evt bayanlar kıllıyı seviyorda duş kabininde kalan kıl zerrelerini hiç sevmiyorlar akabinde iş bitince bide duş alanını gözden gecirip varsa kılınız temizleyiniz nası tiyo ama hayat kurtarır ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 mehmet ali erbilin bi admaı vardı cess midir cessi midir onun gibi olmadığın sürece rahatsız etmez hiç bi kız dert etmio seviolar denmez ama erkekte kıl olabilicegini ve erkeklerin kıllı olduklarını bildiklerinden normal karşılanıo.yoksa kimse kıla karşı özel bi sevgi duymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben kıllarıma karşı özel bi swgi besliyorum...sanki bşi war birbirimize bağlayan (kökleri diil:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Kıl iyi diyorsunuzda sırtınız kılla kaplı olması iyi olurmu bakem ? sırtımda hiç yoktu ama çok hafiften kıl cıkmaya başladi yaş gelmiş 21 ya bu yaştan sonrada cıkarsa sırtta...... KORKUYORUM said: pediculus üye § 15 Mayıs 2007, Salı - 17:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- çok kıllı değilim belki ama bu bi suçmu..dışlamak çözüm değil..tüy dökücü krem kullanın...sonuçtan memnun kalacaksınız..veya bilmiyorum. Birşeyi merak ediyorum bu kıl dökücü kremleri kullanmayı bırakınca daha gür cıkmıyormu kıllar cıkmıyorsa azalmayı sağlıyormu :) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:49 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sırt kılının çözümü 5-6 seanslık sir ağda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sırtta çıkan kıl için hep üstteki siz olun. farketmez böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar