daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kapak olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Heheh güldüm kapağa baya. fermuarın da bu konuda kapağı güzeldi gündemi takip edemeyen adam mı neydi heheh en doğru yorumu onlar yapmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 kapak iyiymiş konuyu lemani sevmem severime getirenler daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Penguen'de süper bir karikatür yapmış. Tayyip PC başında. MSN'de uyarı geliyor. "TSK Oturum Açtı" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: konuyu lemani sevmem severime getirenler daha komik. sağol. böyle anladıysanız ne mutlu size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: konuyu lemani sevmem severime getirenler daha komik "insanlara laf sokayım, böle vay be ne laf etmiş desinler, popüler olayım böylece, saygınlığım artar belki... Aman tanrım ne coolum ben ya, yazdığım cümleyi tekrar tekrar okuyup tatmin oluyorum burda suratımda anlamsız bir sırıtışla. Çok kişi görmüş müdür acaba, vay be demişler midir ki bana" [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Gördüğünüz her karikatürde ya da türevinde önce çizerine bakıp sonra mı gülüyorsunuz ? Yoksa komik geldiği için mi gülüyorsunuz ? Şu yaptığınız iş değil. Hayatta eleştirecek birşeyler mi bulamıyorsunuz nedir ? Gülüp geçin bir kere olsun, eleştirmeden kafanızı çevirip bir gidin arkadaş ölmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Gördüğünüz her karikatürde ya da türevinde önce çizerine bakıp sonra mı gülüyorsunuz ? ya of be. dediğim şeyi amma uzattınız ha. ben sadece "leman'ın tarzını sevmem, bu karikatürü de sevmedim" dedim. siz işi "karikatürü leman'ı sevmediğim için beğenmediğim"e çevirdiniz. şu konulan kapakın olduğu sayısını alıp okudum ben. kapak üstünde uzun uzun düşündüm zaten. yani olay sizin düşündüğünüz gibi konulan bir kapak üstünden hemen leman'a laf atma olayı değil. dediğim şey basit. - kapaktaki hadiseyi beğenmedim. - leman'ın eleştiri tarzını beğenmem. - bu kapak da bu tarzda bir kapak olmuş. konuyu çok fazla uzatmayın arkadaşlar lütfen. uzattıkça daha fazla yanlış anlaşılıyor çünkü. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 00:25 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Valla komik bi şekilde tartışmaya çalışıyor insanlar ben de anlamadım. Bayağı bir canı sıkılıyor heralde milletin. Leman'la ilgili bir konu vardı, konuya yorum yaparken dergiye olan bakış açımı da dile getirdim. Zaten apayrı bi sebepten dolayı ben sevmezdim hatta kızgındım onu yazdım. Nedir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 lol..güldüm baya cidden..msn forward biel yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: konuyu lemani sevmem severime getirenler daha komik said: "dergiye laf sokayım, böle vay be ne laf etmiş desinler, popüler olayım böylece, saygınlığım artar belki... Aman tanrım ne coolum ben ya, yazdığım cümleyi tekrar tekrar okuyup tatmin oluyorum burda suratımda anlamsız bir sırıtışla. Çok kişi görmüş müdür acaba, vay be demişler midir ki bana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: sağol. böyle anladıysanız ne mutlu size. pek oyle anlamadik ama dikkat ettiysen senin attigin msglardan sonra paticik klasigi olmus topicte. sonra gelen msglarin hepsi kapagin iyi veya kotu olmasindan cok dergiye yonelmiş. sen neden kapagi begenmedigini aciklamassin o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Neyse, ne kadar anlatsam da anlamazsın zaten, anlayabilecek olsan daha önceki mesajlarımdan çoktan anlardın durumu. Kendimi tekrar etmeyi sevmem, canın sıkıldıkça eski mesajlarımı okuyup cevap alabilirsin, boşa yorma beni, zaten yeni bir şey söyleyemiyorsun. Kapağı beğendim, dergiyi sevmem, çünkü bahsettiğim bir olaydaki tutumlarına kızmıştım. Konu derginin kapağıyla ilgiliydi, ikisiyle (dergi + kapak) ilgili de yorumumu belirttim. Sen de hiç üstüne vazife olmadığı halde, ilgi çekmek ve ego tatminin için ortaya laf attın, cevabını aldın, ama hala çırpınıyosun. Konu bundan ibaret. Şimdi istediğin kadar kendini tekrar edebilir kendi kendine tartışabilirsin. Allam yaratıyosun bunları bari takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: ya of be. dediğim şeyi amma uzattınız ha. ben sadece "leman'ın tarzını sevmem, bu karikatürü de sevmedim" dedim. siz işi "karikatürü leman'ı sevmediğim için beğenmediğim"e çevirdiniz. şu konulan kapakın olduğu sayısını alıp okudum ben. kapak üstünde uzun uzun düşündüm zaten. yani olay sizin düşündüğünüz gibi konulan bir kapak üstünden hemen leman'a laf atma olayı değil. dediğim şey basit. - kapaktaki hadiseyi beğenmedim. - leman'ın eleştiri tarzını beğenmem. - bu kapak da bu tarzda bir kapak olmuş. konuyu çok fazla uzatmayın arkadaşlar lütfen. uzattıkça daha fazla yanlış anlaşılıyor çünkü. Yaptığın şeyi ne sanıyorsun bilmiyorum ki. Neredeyse her konuda benzer bir tavırla hiç gereği yokken yazıyorda yazıyorsun. Tabiki istediğini yaparsın. İster düşünürsün, ister gülersin, ister gülmezsin. Keyfinin bileceği iş fakat her yerde böyle uzun uza yazdığını görünce işte herşeyi bilen herşeyi çözmüş kişilik Bone (C varmıydı sonunda hatırlamadım?) demeden geçemiyorum. İşin kötüsü bu tavrın böyle basit şeylerde kendi kendime "öeh yeter be" dememe sebep oluyor. Benimle aynı hisleri paylaşan bir çok kişi olduğuna eminim. Buna rağmen kalkıp yeter het höt demek yerine konunun geneline yorumunu yapıyorum, bu sefer de kalkıp "off yeter bee" diyorsun. Kusura bakma da asıl sana yeter. Dünyayı sen çözdün de biz mi kaçırdık acep ? Sevme, etme ya da kendi çevrende olabildiğince eleştir de mümkünse bu kadar basit şeylerde yapma bunu. Gerçekten rica ediyorum. Hoşuna gittiyse gülüp geç, gitmediyse kafanı çevir geç. Herşeyi bu kadar düşünerek vakit kaybetme. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 01:39 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: Sen de hiç üstüne vazife olmadığı halde, ilgi çekmek ve ego tatminin için ortaya laf attın, cevabını aldın, ama hala çırpınıyosun. Konu bundan ibaret. Şimdi istediğin kadar kendini tekrar edebilir kendi kendine tartışabilirsin. sanal alemden cik azicik hava gel. forumda ego tatmini , ilgi cekmek diye konusuyorsan biraz ekranini kapatip ,basini pencereden disari cikartma zamanin gelmiş.cevap bile yazmicaktim cocukca söylemlerine ama bende senin seviyene düşme ihtiyaci hissettim nedense, bende bi hava aliyim geliyim :p bana gercekten cok guzel laflar hazirlamissin ayrica tebrik ettim butun egom yerlerde sokaga insan icine cikamaz oldum,geri döndüm direk. @bone forumda en azindan son 4 senedir acilan topicin icerigi bir baskasinin alakasiz mesajiyla yön degiştiriyor, ve bu nerdeyse her konuda oluyor ve bende bunu asiri derecede komik buluyorum,cunku nerdeyse her topicte tekrarlaniyor. ustunuze aliniyor olabilirsiniz ama bu durumun komikligini deiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Yazdıklarımı nasıl okuyorsunuz hayret ediyorum Zopik. "ya of be"yi ben orda "usanma", "yorulma" maksadıyla yazdım. sen ise "bize höt diyorsun"a çevirdin. ben "höt, adabınızı bilin lan" demiyorum. sadece usandığımı belirtiyorum. herşeyi bilen herşeyi çözmüş değilim ben. "bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğim" sözü vardır ya, hah aynen o düşüncedeyim ben. yoruldum, usandım, bıktım. yazdıklarımın başka taraflara çekilmesinden bunaldım. ben sadece konuyla ilgili yorumumu yaptım. leman'ın kapaklardaki anlatımlarını ve be kapaktaki anlatımı beğenmediğimi söyleyince hemen leman dergisi karşıtlığıyla yüklenmeye başladınız üstüme. said: Leman sux. Hiç sevmem dergiyi. Eleştirmeyi bok atmayla bir tutuyor, birçok kapağında resmen küfür ettiklerini bile görüyorum. said: e leman'ın kapağını koyunca konu leman'ın kapağı oluyor. ben de leman'ı sevmediğimi, bu kapağın da sevmediğim leman tarzından olduğunu söyledim. demişim. karşılığında şunlar denmiş: said: konuyu lemani sevmem severime getirenler daha komik. said: Gördüğünüz her karikatürde ya da türevinde önce çizerine bakıp sonra mı gülüyorsunuz ? Yoksa komik geldiği için mi gülüyorsunuz ? Şu yaptığınız iş değil. Hayatta eleştirecek birşeyler mi bulamıyorsunuz nedir ? Gülüp geçin bir kere olsun, eleştirmeden kafanızı çevirip bir gidin arkadaş ölmezsiniz. said: Yaptığın şeyi ne sanıyorsun bilmiyorum ki. Neredeyse her konuda benzer bir tavırla hiç gereği yokken yazıyorda yazıyorsun. yazdıklarımı tekrar tekrar anlatmak zorunda mıyım? lütfen iyi okuyun yazdıklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Tekrar tekrar okudum sen söylemeden önce fakat hala aynı kanıdayım. Sanırım sen de yapmalısın, "kalkıp het höt demek yerine" diye kendimden bahsettim orada. Het höt etme demedim. Dikkat. Bununla birlikte yine atladığın nokta yazdığım şeyin -kafanızı çevirip geçin kısmının- genel olduğu fakat özellikle senin üstüne alındığın. Bu arada söylediğim şeyin gerçekten çok iyi bir tavsiye olduğunu düşünüyorum. Herşeye takılmayın, ara ara, hatta sıklıkla kafanızı başka yöne çevirebilirsiniz. Her konuda yapılmaz tabiki ama bunu uygulayabileceğiniz epeyce şey yaşandığı da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 aazuhauahaa helal ya manyak yapmışlar :D :D [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 19:17 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: Arkadaşlar leman dergisini tartışmıyoruz burada lütfen. Burada o güzel kapağı tartışıyoruz. Ben kapağı çok beğendim, leman dergisi bende okumam ama beğendim. Ayrıca kapakta Genelkurmak kötülenmemiş, tayyib kötülenmiş gibi gözüküyor bana. Espirinin komik olup olmamasını geçtim o tarz msn karikatürleri interneti sarmış durumda. Leman dergisinin "güzel" kapağını tartışıyorsak eğer ; Komik değil ve yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: Ben kapağı çok beğendim, leman dergisi bende okumam ama beğendim. Ayrıca kapakta Genelkurmak kötülenmemiş, tayyib kötülenmiş gibi gözüküyor bana. zaten son cümlenden okumadığın belli tayyibi hep kötülerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama terslik var gnlkrmy yazıyor konusma olarak tepede aşağıdaki konusmalara falan bakarsak tersi olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bu karikatürü leman mı hazırladı yoksa durmadan internette dönen lemanın kapağı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 normalde işi bölücülük olan leman dergisinin bu kapağını hayretle izliyordum ki aklıma geldi onlar yüce türk milletinin birbirine düşmesinden pek bir mutlular çünkü çıkarları o yönde çalışmaları sonucu oluşmakta... not: genelkurmay e-muhtıra verdiyse halkımız somut muhtıra verdi mitingler ile...Ayrıca bu ülkenin askerini yıpratacak yada mizah konusu yapacak her türlü eyleme karşıyım. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:25 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 halkimiz somut muhtira verdi de mitingle, secimde de %47 ile gene basa da getirdi. yaa yaa 2. bi e-muhtira bekliyorum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sorunlu musunuz siz?illa küfür mü istiosunuz anlamadım. uplayın bütün alakalı topikleri aa nasıl koyduk yazın hepsine!töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar