Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Battlestar galactica izliyorum, uzayda geçiyor biliyorsunuz, saylonlar maylonlar. Işıkları kapatmışım kapıyı kapatmışım karanlık siyah bir ortam. Abiyans budur. Yaptığınız işin, izlediğiniz şeyin ortamına girmek. O an kendinizi uzayda hissetmek. Sırf dizide kullanıldığı için battlefront 2 oynarken kullanmak üzere joystick aldım. Bu da bir ambiyanstır. Oyundan alınan zevki 2 katına çıkartmıştır. Battlestar galactica izlerken fenerbahçede oturmak ve "LALALALA LÖLÖL RÖÖAARGH *DAAT DAAT DAAAAT*" "FNERBHÇE! ÖÖRÖRÖRÖRÖ!" şeklinde yoldan geçenleri duymak. Ambiyans değildir bu. Bozuyor. Abi bi halt anlamadım. Ne dizi kaldı ne bir şey. Ya banane sizin şampiyonluğunuzdan. Ben sizin korna sesinizi çekmek mi zorundayım? Starbuck saylon vurunca ben bisikletle dışarı çıkıp bağırıyor muyum? eeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 S3E4 e maç falan gelmesin, dikkat et^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 laylaylaylay laaaay laylaylaylay laaay eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Kulaklık ve kapısı kitlenmiş bir oda istiyorum ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bi kaç alt katımızda futbol kalıyor biliyorsun hepsi sayko aman oraya ses gitmesin yavaş konuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 :) kasap et, koyun can derdinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eet abi sokakta maksimum sessizlik olması lazım bizim buralarda hep siteler var bole sessiz sakin *DAAAAAAAAAAT* naaapıosun yaa? yani şartmı o korna avelmisin amma elleri alışkın milletin kornaya bizim bi servis şöförü vardı 5 sn de bir kornaya basardı bence korna kaldırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet senede 1 gun cekmek zorundasin o korna seslerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: bence korna kaldırılsın ahaha ne olsun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 aduket atalım trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ehah almanyada kornaya basmak falan yasak. bi tek bizim alamancilar dügünlerde datdattitiridatdat yapiyorlar, almanlar da onlardan alisti :/ Ben de disarda oynayan veletlere sinir oluyorum.-özellikle kitap okurken, ders calisirken ya da basim agrirken- hayir, oynayin taam da, RÖÖEEAARGGGHH HOYDARHOYDARHOYDAR LÖLÖLÖLÖ seklinde niye bagiriyosun? Yemin ederim bi gün kafasina saksiyi firlatcam bi tanesinin. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:12 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hadouken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o veletlerden burda da var. geçen gün bakkalın çocuğuna bağırdım zaten, çocuk ağlıyodu sonra sesini duydum. gene olsa gene bağırırım =p korna sesleri zaten ömrümü tüketti, evlenirken korna, sünnette korna, maç kazanınca korna. bi de daha dün babamın evindeydim, pek öyle korna sesi duyduğum bi yer değildir. biri evleniyomuş, dat dat dat.. bugün anneme geldim, dat dat dat.. ehe.. dat dat dat'lar peşimi bırakmıyor malesef. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:50 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o veletlerden bende şikayetçiyim.Sesleri ta 5. kata ulaşıyor bide uyandırmaya proglamlandırılmış gibi zınk diye kaldırıyor.Kardeşim o ne desibeldir öyl.Küçükken bana bağıran teyzelere kızacağım hiç aklıma gelmezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 burda da bağırdılar işimle gücümle uğraşırken. ülkemizin genç beyinlerine bilim, sanat, yaratıcılık aşılayacaklarına futbol aşılıyorlar cık cık cık d: *bu dilin altında ciddi bir eleştiri yatıyor aslında ama neyse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Chemical çıkıp onlara desene ambiyans mambiyans diye, gör bak "ambiyans" nasıl olurmuş :D ayrıca onlarda kendilerine göre bir "ambiyans" yaratmışlar, seninde ona laf etmeye hakkın yok [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:06 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 benim ambiyansım onların ambiyansını bozmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben ambiyans lafıyla dalga geçiyorum sen hala cümle başına 2 tane kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben de farkettim, abiyans ambiyans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Hillairous prank call ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bize ne arkadasim senin saylonundan naylonundan, adamlar sampiyon oldu kutlicaklar, bagirip cagiricaklar tabi, coskudur bu insanlik boyle bisey, sen tek basina otur odanda uzayli seyret, peh starbuckmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 battlestar'ında ambiyansı ambiyans olsa. Freelancer oynarım daha iyi. Wing Commander Prophecy'nin grafikleri dizinin efektlerinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 korna kaldırılsın diyen arkadaşa katılıyorum, kesinlikle cezası olmalı boşa çalındığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Zaten gereksiz korna çalmanın cezası var. Sadece belli bölgelerde değil heryerde ama uyan kim :) ben bile uymam önümdeki adam gitmedimi daaaaaaaaaaattlarım hiç affetmem.Bide açarım camı yürüüüü lan derim oh rahatlarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 abicim korna için şöyle alternatif bir sistem ürettim ben... bir grup sensör. Kornaya bastığın zaman sinyal yollayacak arkadan öndeki aracın receiverina aracın içinde dadüt edecek. ama tabi en ilerdekine korna çalınan durumlarda ne olacak daha çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar