horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Şu anki mmmmmmorpgların hepsine uzak bi insan olduğumu gözönünde bulundurunus pls. tşk. Şöyle street fighterdaki zangief gibi bi tip yapıp oynayabileceğim bi mmorpg oyun arıyom ben. Adamı alayım tutayım havalara uçurayım beyin üstü yere çakayım istiyorum, arkadan kavrayıp daşa dönüşeyim wizört arkadaşlar meteor yağmuruna tutsun istiyorum. Bu gibi şeyler. Bayaa fantastik bi güreşçi istiyorum yani. var mı böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 düşündüm düşünmdüm ama hiç bişi gelmedi öle aklıma :S o kadar fantastik bişi yok sanırm. Ama gods and heroes gelcek (geldi yada bilmiyorum) veya conan ı bekle onlarda real time fightnig sistemi olan baya fantastik oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 city of heroes geldi benim aklıma da en yakın, güreşci tarzı bişey yaratabilirsin hatta tipini zangief'e yakın bişey bile yapabilirsin. pvp'si varmıydı o oyunun bilmiyorum (sanırım sadece arena tarzı bölgelerde yapılabiliyordu pvp) ben cok begenmistim istersen onu bir deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 mmorpg lerde karşındakini o kadar kontrol edebildiğin classlar bulunmuyo genelde horace, yapımcılar genelde "karşı taraftaki oyncuya yazık değilmi e tuttun bırakmadın ne olecek" gibi yorumlarda bulunuyo, ama asıl sorun lag tabiki =) hanı bahsettiğin şeylere izin vericek bi sistemde muhtemelen movementımız bile delaylı olmak zorunda olucaktır, e oda işkence zaten düşünsende delaylı delayli sağa sola zıpladığını mesela lotro'rada denemişler biraz ama sonuc hiç oynanabilirliği olmıyan bi oyun olmuş. neyse umarım acıklayıcı olmuşumdur, ha mesela eve de dediğim sistem var ama orda movement daha komutar üzerine direk senın yon tuşlarıyla yaptığın bişi değil o yüzden sorun yaratmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 city of heroes tam senin kalemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 lag sorunu olabilir ona bişi diyemem de, karşındakine yazık değil mi saçma bi argüman. totemle, büyüyle stun filan oluyo, efenime söyliyim feardır zarttır zurttur oluyo bi dünya şey oluyo, ben adamı grapple edince mi yazık olcak :) ona da karşı bişi geliştiriverirler canım. city of heroes u gördüm duydum da detaylı incelemedim hiç. bakiim hemen : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ne bileyim fear stun mtun yiyice koymuyodu zangief'ın biri gelip en ense cekse 2 dakka boyunca hoplatıp zıplats koyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bence de city of heroes/villains dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 valla anladıım kadarıynan bi brute diye bi karakter tipi var bi de scrapper diye ama... bildiin warrior gibi veya ragnaroktaki monk gibi bişi bunnar ya. :( hayır tamam, zumzuklamaya da razıyım, yeter ki böyle az biraz bi rag doll physics olayı olsun, güçlü bi adam ekleştirince uçayım, inandırıcı olsun ya. bi kaç video baktım da öyle, komik oluyo yani, bin kiloluk herif koşarak geliyo çarpıyo, çarptıı adam uçacağına, kendisi devam ediyo yoluna. cık. çarptıım adamın uçmaması gerekiyosa, çok süperse, bi olayını görelim. yapsın hareketini otomatik olarak, benim adam stun olsun beceremediği için, veya tökezlesin... olsun bunlar. hemen eylem bekliyorum, bu oyunu yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ok bap ben basliyorum yazmaya #include #include #include int main { buraya oyun gelicek; return 0; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gods and heroes e bir bak cikmadi ama aksiyon animasyonlari cok guzel. 2moons, 9dragons da isteklerini karsilayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evet abi gods and heroes dur. hehehee. bekliyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 city of heroes/villains az buçuk senin dediğine benziyor. tank gibi karakter var maşşallah. hulk yaratıyor mesela millet. invul. yeteneği felan var mesela, kısa bir süre zarar görmeyebiliyorsun. adamı yakın dövüşte madara ediyorsun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 valla önerilerin nefizmiş çok beğendim. 9dragons un koreografisi ve tadı çok güzel. gods and dragonsun animasyonları ve fizik atraksiyonları şaahane ama işte roma mitoloji filan kasıyo biraz. 2moonsda dayak yiyen karakter göremedim ama düşmanları gibiyse eğer o da gayet iyiymiş. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yok işte sitiofhiroz pek olmuyo. dağ gibi adam var dediin gibi, gerilip gerilip yumruk koyuyo, her mmorpgdaki o ışıklardan çıkıyo adamın enerjisi gidiyo o kadar. ne adamın hareketi yarıda kalıyo, ne bi zumzuk etkisi görüyosun, ne bişi. istemiyorum ben öyle. görünüş farklı ama atraksiyon aynı. 9dragons melee olayının tepe noktası, direk mmorpg dövüş oyunu gibi ama, onda da eksik bu dediim şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gods and heroes ve conan da (gah den emin değilim şimdi) etkileşimli dövüş sistemi vardı. Tıkla öldür misali değil zamanlamayla savunma, saldırı hareketlerini yap vur kombo yap misali. Ama karşı tarafta yapabilir :P . Yani dövüş sistemi matrix in dövüş sisteminin düzenlenmiş ve aşmış sistemiydi sanırım =) Aradığın gibi bir şey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 kasım gibi gods and heroes'un betasına davetiye gelmişti bana. İndirdim , 1 saat kadar oynadım , sildim. Ama kontrolleri falan düzeltir , lagın önüne geçerlerse mükemmel bir oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 closed betamıydı o ? ben girmeyi unuttum. Benim en çok merak ettiğim mitolojik yaratıklara karşı party yapılıp savaşma olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben oynarken partindeki npcler yapay gerizekalıydı. Ama 6-7 aydır betada hala. Eğer düzeltmişlerdir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tamam zaten merak ettiğim olayda o :) . Kendi minik ordunu kurup (npc lerle birlikte) daha sonra diğer kendi minik ordusunu kurmuş kişilerle partye girebiliyorsun ve bu şekilde ultra aşmış mitolojik yaratıklara karşı savaşbiliyorsun. Ama böle bir oyunda pvp sistemi yok sanırım . Kötü olmuş olmaması . Kasılıp yapılmış savaş sistemine yazık olmuş. Belki arenalar vardır gerçi bilmyiorum tam okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olması lazım, videonun birinde -oyun içi olması lazım- kapışan iki adam vardı. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:37 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eidt : buldum daha hakkında fazla bilgi yokmuş ama party kpaışmaları ve bire bir pvp olcakmış. ayrıca pvp serverıda olcakmış. tamam tamam güzel :D [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:39 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 horasan o zaman bekleyip Conanda kafa kesicez hocam, baska caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 horas aynen gods and heroes tam senliktir bence de :D biraz videolarını falan izlemiştim bir ara, bunu kim oynar ki lan falan demiştim, senden özür diliyorum ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 city of heroesa beklerim hocam. bitek scrapper ve brute yok birsürü secenek var merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar