Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sistemden dolayı kazıklandığını hisseden olabilir, x lira verdim bişi alamadım gibisinden. ama asıl bahsedilen orda bazı ürünlerin özellikle birilerine verilmesi anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 benim tahminim telefon, konsol, ipod gibi ufak aletleri hakedenlere verip araba gibi buyuk paralarla donen ihalelerde fesat yaptiklari. sonucta kazananlar daha cok insan cekicek siteye. neyse iyi oldu kapandiklari, hayallere dalip para kaptiran coktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aynen öyle bencede. çünkü mayhem filan baya kazanmıştı telefon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bende bi ara ilgilenmiştim. O range rovarlar, x5'ler bmw 6'lar fln genelde aynı kişi tarafından alınmıştı. Fotoğraflarıda vardı teslimatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cons said: aynen öyle bencede. çünkü mayhem filan baya kazanmıştı telefon falan. abı mayhem herşeyi kazanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 magery 100 resurrection bile atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ihale tipiyle ilgili yapılan bir düzenbazlık anladığım kadarıyla. kapalı zarf ihale sisteminde birşey yoktu ancak arttırma ihalelerinde hile vardı diye anladım. bir de yeni çıkartmayı düşündükleri ihale sistemi var, o da düşündürücü :) ha bir de kaybedenlerin hukuki anlamda yapabileceği bir şey var mı? nasıl sonuçlar verir kaybedenler dolandırıldığı üzerine dava açsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cuce said: Cons said: aynen öyle bencede. çünkü mayhem filan baya kazanmıştı telefon falan. abı mayhem herşeyi kazanıyo Ahahhahaa :D Bu site bana da çok dolandırıcılık kokuyo gibi geldi ama.. Ne bileyim, sistem çok garip. Birsürü para verebilirsin kazanmak için ama başkası kazanırsa patlarsın. Anlamsız kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ihale sistemi kapalı zarf bile olsa, kapalı olduğundan emin değiliz. noter falan diyo ama noter olsa böyle olmazdı sonları. giriş için para ödenen bir kapalı ihalede zarflara birinin bakıp kendi adamına heber verdiğini düşünsene. para ve mal aynı adamda kalıyor, ayrıca giriş bedelleri de ihale sahibine kar olarak geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 noter gayet olabilir, hiç de sorun olmaz adamlara. kendi hesaplarına karşılıksız kredi yükleyip onunla ürünü almamak üzere istedikleri gibi ihalelere katılabilirler. bazen kazanıp bazen kaybederler ama sonuçta bi giderleri olmadığından kazandıkları ihalelerdeki diğer katılım bedelleri direk kar olarak kalır bu kişilere. hatta bir de sonradan başkaları baktığında bu kişilere "vay salağa bak, ihaleye katılım bedeliyle piyasadan pahalıya almış" dese bile bu kişi bi süreliğine iyi kar etmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 http://www.senkazan.com yazmış biri yorumlarda haberin altına... tekini kapatıyorlarsa, denetleyemiyorlarsa hepsini kapatmaları gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 google'ın favicon değiştirdiğini yazan topicten geliyorum, senkazan.com'unki acaip çakma olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yazılara şöyle bi baktım da.. haberiniz var mı altivi nin mahkemelik olup bugün suçlu bulunduğundan.. memurun biri dava etmiş.. germiyanlıgil falan tutuksuz yarglanmak üzere serbest bırakılmış şimdilik.. sabah gazetesinde yazıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 var haberimiz onu konuşuyorduk biz de =) site sahibi falan 15 kişi gözaltındaydı bir haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben yeni öğrendim o zaman :D neyse siz devam edin. beni yok sayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tam "Dur şu siteye bir de ben bakayım, bir laptop falan kazanırım belki" demiştim ki siteyi kapadılar. Bir şey kazanamadan gitti güzelim site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar