Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAMPIYON FENERBAHCE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten zicolu tiganali geretsli bir lig bitti inanamiyorum bittiginede :D tebrikler fenerime. diger takimlarida tebrik etmek gerekli ozellikle anadolu takimlari bu sene cok guzel performans sergilediler.
Mesaj tarihi:
Şampiyonluk umutları yarınlara kaldı,gördün mü kartal dınının dınınııııı *

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:48 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.......
LACiVERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.......
ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNN.....
FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......!!!!!

teşekkürler şanlı fenerbahçemm..=)

Mesaj tarihi:
oha saat 2 olmuş hala dııt dıtı yiter ya yiter tebrik ettik işte:D bide bjklılar için marş yazmışlar ne kadar çarşılı varsa .... nınnn nınnn =) caddede herksin kafası iyi orta parmak kaldırıp runje runje yapıyo millet.
Mesaj tarihi:
Gündüz miting akşamda maçtaydım acaip yoruldum allahtan maratondaki arklar yer ayırmış yoksa stad full çekmiş heralde meşalenin yanında anca yer bulabilirdim,kötü oynadık ama FENERBAHÇEMİN şampiyonluğu canlı canlı izlemek hayatımdaki en güzel anılardan biri oldu,herşey muhteşemdi,sonra alsancak'a aktık sunsette buzz gibi biralarımızı çaktık..HERŞEY İÇİN ÇOOOK TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇEM...
Mesaj tarihi:
said:
Şampiyonluk umutları yarınlara kaldı,gördün mü kartal dınının dınınııııı

kimse laf atmazken, tebrik ederken niye sataşıosunuz : )

tebrikler
Mesaj tarihi:
müthiş kadro rezil oyunlarla şampiyon olduk, böyle kötü oynayan takımın üstelik federasyona rağmen şampiyon olmasını sağlayan diğer takımlara katılımlarından dolayı teşekkürler. gg.

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:17 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yalnız şu var.
Bu hafta Fener Şampiyonluğu almadı.

Beşiktaş ve Galatasaray Şampiyonluğu verdi :=)

Lider 32 puan kaybetmiş.Sen bu durumda hala lider olamıyorsan Beşiktaş ve Galatasaray ın dönüp bi bakması lazım.
  • Yeni Oluştur...