MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 wow gerçekten tbc ciktiktan ve level 70 olduktan sonra nedense baydı. alt char acıp kasana kadar main charla kasmak daha mantıklıydı cünkü heryere reputation sarti geldi. e aynı charla onlarca kez aynı instanceları yapa yapa biyerden sonra oyun kendini fazlasiyla tekrar eder bir yapıya geldi ve bu yüzden bıraktim cok sıktı. derken inanılmaz bir boşluğa düştüm. sanırım mart başında bırakmıştım. o günden bu güne kadar bilgisayarıma kurmadğım eski oyun kalmadı (Ekran kartı fx5200 yeni oyunlar calismiyor heh). beles indirip oynamadigim da neredeyse mmo kalmadi. arada 1.5 ay eve online oynadım ama o da cok fazla karanlik bi oyun icimi baydi (oyun sahane tabii o ayri konu ama zevk meselesi) delirmek üzereyim warhammer online'ın cikis tarihi de ertelendi en az 5 ay yok güzel bi mmo. arada leveldan cikan lotro beta serverinda oynadim o bayaa hoşuma gitmişti ama yine de biraz soguk bulmustum oyunu biseyler eksikti, zevksiz tatsiz donuk bi oyun gibi gelmisti. wowu özledim ama oynamaya baslayinca yine eminim ki daha ilk haftadan bayicak. caresizim ya canm sıkılıyor, ne yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben bu sorunu yaşıyordum ve çözümünü buldum STAR WARS EVRENİ! filmleri tekrar izle ve oyunlarına dal seni 2 ay oyalar emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Lotro'ya alışınca çok zevkli geliyor valla. Çok vaktim olmadığı için pek oynayamıyorum belki de ondandır. Daha anca level 15 olabildim. Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara oynuyoru ve beni uzun süre idare edeceğini düşünüyorum. Genel olarak MMO'lar sıktıysa biraz da FPS dünyasına dal derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sw de oynadım 15 gün trial =) ilk sehire gelip görevleri yapmaya basladigim anda sıktı ondan da vazgeçtim ehuhe en cok eve online dan zevk almistim ama o da cok tekrar edio kendini, millet 10m 20m sp den bahsediyor ztn ipin ucu kacmis durumda ama düsününce en profesyonel tasarlanmış genişlikte bir oyun eve. ama cok karanlık yaw bayıyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 http://www.lineage2.com lineage 2 http://www.l2gold.org free server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 her oyun belli bi kalabalık ve süreden sonra bayıyo yeni bir oyuna başlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Everquest 2 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bence sen de pek çok gencin yaşadığı ilkbahar bunalımındasın. =) Sabahtan beri bilgisayarım temiz bir format üstüne 20 küsur oyun gördü ama pek çoğu yüklenme esnasında, bir kısmı da ana menü sonrası silinmekten kurtulamadı. En iyisi dışarı çıkıp dolaşmak, temiz hava almak ama ona da çok üşeniyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 mesela lineage2 hic oynamadim, nasil bir oyun tavisye edermisiniz? aslinda bunu kendi bölümündeki insanlara da bir sorayım, ama hazır yazmış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Everquest 2 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ilk cıktıgında iyi idi ama WOW la rekabet edicem diye PVP desteği getirdi ve sonuç, Klasik SOE faciası... Lineage tam bir grind oyunu paso önüne geleni kesiyon tam japon işkencesi :) Adamların sabah aksam butun mmolarda nasıl para kastıklarını o oyuna girip bakınca anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Wowdan iyisini bulamazsın, bir tek oyun var ondan zevkli ondan güzel oda Gerçek hayat =) Tadını çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 UO tabiki hahaha www.defianceuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mir'e katılıyorum abicim, LOTRO gayet yapısal olarak vs olarak güzel yani. WoW özentisi diyorlar ama oyunun içine girince , bir okadar benzerliklerin , dağlar kadar da farkların olduğunu anlarsın bence. Alışabilirsen, ki wow oynamış biri olarak çok az yabancılık çekeceğini tahmin ediyorum, gayet güzel oyun , LOTR lore'ı ile aran iyise ki benim aram az buçuk, 1. kitaptan ve filmlerden vs sadece, bayağı seveceğini düşünüyorum, elimde şu an 7 günlük trial-pass var, İstanbul'da isen keyi verebilirim, sanırım nette de trial pass için client vardı, tabii oyuna full başlamak için kutu olarak alman gerekiyor o da siparişle ancak... Edit : hatta istanbuldaysan ne alaka lan key işte yazıp vericem sadece :P [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 08:32 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Edit : hatta istanbuldaysan ne alaka lan key işte yazıp vericem sadece :P =D ya ben betasını oynamistim ztn lotronun, kontrolleri fln gayet kolaydi hatta level 17 bard mıydı ne yapmıstım elf. (gitar çaliodu bard deilse kusura bakmayın hatırlamıyorum classları) oyunda sey hosuma gitmisti mesela level 10a kadar hic ölmeden geliodun, madalya gibi bişey veriodu, oyunu zevkli hale getiren kısmı oydu bence, aslında düşününce güzel oyundu, grafikler fln kasmıyordu ama betası olması nedeniyle mi bilmiyorum, karakterler sanki havada yürüyorlarmış gibi, ayakları yere basmıyordu doğru dürüst, yada 2 metre mesafede atması gereken adım sayısı (kosarken) 2 olması gerekirken, oyunda 3 yada 4 adım atio gibi (baktığın yöne doğru ilerleyen, yürüyen band üzerinde koşuyormuş gibi (saçma oldu bayaa ama tam olarak anlatmak istedigim bu) bi görüntü vardı). dedigim gibi belki oyunun beta olmasından kaynaklanıyordu bu, simdi düzelmiştir belki. questleri ve hikaye akisini, özellikle meslekleri cok begenmistim, kendime zirh fln yapmistim cok eglenceliydi =) ama ne bileyim simdi bu oyunu alacak olsam 100 ytl vericem, e aylik ödemeleri de var, bundan 4-5 ay sonra warhammer online ve age of conan cikacak, o zmn lotro oynayan kalir mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sana şunu söyleyim betası ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark var :D:D:D lotr diye betada başka bişi vermişler bize :P bug filan yok denilebilecek kadar azmış şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Valla WoW a ne kadar laf etti isen hepsinde haklısındır 2 sendir iligimi kemigimi kuruttu wow ama artık tahammul otesi bir hal aldı (lotro siparis ettim gelsin onla biraz vakit geciricem) oynayacak online oyun bulamıyorum die wow a devam etmek anlamsız geldi bana son 2 aydır sadece arkadaslarla sohbet etmek icin giriyordum. bence senin de online oyun oynamak gibi bi zorunlulugun yok (basına silah dayayan biri olmadıgını var sayıyorum) git gez dolas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben de benzer bir durumdayım. İşin en kötü kısmı WoW tam manasıyla ders oldu şimdi bu saatten sonra MMO seçmem daha zor çünkü oyunu beğenmem yeterli olmayacak, oyunun benim için uzun soluklu olması da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Zegna'ya katılıyorum, bir şeylerden bayıp tekrar tekrar dönüş yaptığım tek oyundur daoc :) şimdilik lotro oyalıyor bakalım, olmadı yine adresimiz belli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bu olaya "mmorpus aryorus" tanisini koydum (latince mmo ariyorum ulan). bence lotro dene. lakin sadece mmo oldugu icin degil, bilmiyorum severmisin lotr u ama filmi izle yada kitabi oku tekrardan. biraz kafanda yenile hikayeyi ve evreni oyle dene. cok daha fazla zevk alarak oynarsin. acikcasi wow citayi baya bir yukseltti. mmo yapimcilari yenilgiyi kabul etmis gibi pek yenilik yada yeni oyun yapamadilar. var olan oyunlarda gunden gune geride kaliyor. warhammer ve conan var ama cikis tarihleri baya ilerde. zevk meselesi tabi (mesela eve guzel oyun ama hem oyun yapisi hemde uzay konusundan pek hazmetmedigimden 2 gun anca deneyebildim. zevk faktoru burda araya giriyor iste) ama eger lotr a alisamazsan wow dan baska uzun soluklu oyun bulamayacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 daoc çok güzel evet katılıyorum! elimde olsa gene başlıcam fakat yalnızım! ns ile backstab atmayı özledim! hide'im açıldığında saçlarımı yolmayı özledim! rapierime poi sürmeyi özledim! dağoç güzeldir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Çıktıktan sonra expansion çıkmadan WoW gibi evrim geçirmiş mmo var mıdır bide? TBC'yi hiç hesaba katmıyorum bile. WoW'u oynamaya betadan başlamıştım. Oyun çıktıktan sonra devamlı değişti, devamlı gelişti. Diğer MMO'larda gözlemlediğim bir şey var. Genelde oyun çıktıktan sonra bug düzeltiyorlar (yenileri ekleniyor), dengelerle oynuyorlar; ama bunlar dışında pek bir şey olmuyor. WoW'un çalışanları cidden büyük emek harcadılar. Oyun çıktıktan sonra da tam gaz devam ettiler çalışmaya. Blizzard'a selamlar yolluyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 swg var baya değişen hehehehe eve var bide ama eve iyi yönde gelişti tabi. lakin wowda emek var orası da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 PVP istiyorsan WOW yok pvp olmasa da olur diyorsan LOTRO su an en uzun soluklu oyun olarak gorunuyor.Ayrıca şu ana kadar çıkan MMO lar arasında en stabil olarak çıkmış mmo olarak belirlendi yani pek bug yada denge sorunu yok oyunda. Haziran'da ( yanlıs hatırlamıyorsam ) ilk free Expansion paketide cıkıyor. 4 gunde WOW da lvl40 oldugumu biliyorum ama LOTRO da olamadım.O kadar psikopata bağlayamadım mı ne yada oyun gercekten uzun soluklu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 2 ayda expansion yalan olur. wowun pvpsi daha da yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar