Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman ve Venom bilgi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Blerce spidey var bilgisayarda ama daha siyah-beyaz olana rastlamadım ben.

haha buna güldüm.

yabancı örümcek adamlar renkli satılırken bizde saman kağıda siyah-beyaz basıldığını bilmiyor muydun?
sahaflarda satılan eski örümcek adam çizgi romanlarından scanlenmiş bu resimler.

edit: o elindeki arşivden bana da yollasana :P

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:29 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Resimleri görünce amanın dedim balkondaki eski kutuların oraya gittim arşivi çıkarmaya ama sonra hatırladım ki atmıştım 2 kutu çizgi romanı. conanlar spidermanler, huzur içinde yat Alfa. =/

edit: ha bide niye carnage'in filmini yapmazlarki vallahi dah çok izlenir.

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:39 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

6 kollu mutasyona uğramış spidey. O bölümde hepsi buluşuyorlardı. Farklı evrenlerde ki bütün spidey ler.

Carnage nin filmi nasıl olur acaba :D aslında carnage hakkında o kadar bilgim yok . adam sanırım seri katildi, piskopatın tekiydi ama çok kısa gözüküyor 3 bölüm veya 2 bölüm kadar. Yani başka yerde gözüküyor mu daha sonrada bilmyiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

+18 olayına varım. Belki oğlan kılıklı maguire' dan da kurtuluruz. Silver surfer'lü sayıyı çok merak ettim hiç okuma fırsatım olmamıştı. Bu arada silver surfer'da fantastik dörtlünün yeni filminde var (galiba kötü, ama galactus yok anlamış değilim). fragmanı gayet güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge'nin sölediği ultimate extinction sanırım, ultimate galactus diye bi seri yok cunki =)

evet silver surfer yok orda ama yine daha cözemedikleri bi herald olayı var ortada pek netleşmiş değil yanı mevzu.

carnage'ın baya bi sayıda olayı var,

silver surferla arası bozuk carnage'ın taşıdığı symbiot'un öle bi olay var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...