Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Spidermen güncelleşince tekrar tozlu raflardan eski çizgiromanlarımı indirdim ve sizlerle venom hakkında bir özet paylaşayım dedim. Biraz uzun ve büyük oldu resimler ama vatan saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hangi sayılar bunlar. GBlerce spidey var bilgisayarda ama daha siyah-beyaz olana rastlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ee bu abso abi farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o 6 kollu örümcekte kim ya mutasyon geçirmiş peter olamaz herhalde !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 clone saga diye arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Blerce spidey var bilgisayarda ama daha siyah-beyaz olana rastlamadım ben. haha buna güldüm. yabancı örümcek adamlar renkli satılırken bizde saman kağıda siyah-beyaz basıldığını bilmiyor muydun? sahaflarda satılan eski örümcek adam çizgi romanlarından scanlenmiş bu resimler. edit: o elindeki arşivden bana da yollasana :P [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:29 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Resimleri görünce amanın dedim balkondaki eski kutuların oraya gittim arşivi çıkarmaya ama sonra hatırladım ki atmıştım 2 kutu çizgi romanı. conanlar spidermanler, huzur içinde yat Alfa. =/ edit: ha bide niye carnage'in filmini yapmazlarki vallahi dah çok izlenir. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:39 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 6 kollu mutasyona uğramış spidey. O bölümde hepsi buluşuyorlardı. Farklı evrenlerde ki bütün spidey ler. Carnage nin filmi nasıl olur acaba :D aslında carnage hakkında o kadar bilgim yok . adam sanırım seri katildi, piskopatın tekiydi ama çok kısa gözüküyor 3 bölüm veya 2 bölüm kadar. Yani başka yerde gözüküyor mu daha sonrada bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Carnage kanser idi bir de. Simbiyot adamı hayatta tutan. Hatta Silver Surfer 'la bir kavgaları vardır - bulup okuyun. Amazing Spiderman'den ama hangi sayılar hatırlamıyorum - bir ara bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya venomda veya carnagede ne buluyorsunuz ki.. carnage'in filmi olsa çok sıkıcı olur. delinin teki ordan oraya hoplar zıplar, milletin karnını deşer felan öyle bişi. 18+ limiti koyarlar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 +18 olayına varım. Belki oğlan kılıklı maguire' dan da kurtuluruz. Silver surfer'lü sayıyı çok merak ettim hiç okuma fırsatım olmamıştı. Bu arada silver surfer'da fantastik dörtlünün yeni filminde var (galiba kötü, ama galactus yok anlamış değilim). fragmanı gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 vardır galactus ya , yoksa silver surfer niy olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 galactus yoksa harbiden silver surfer ın işi ne :D . Eğer öle birşey olursa sanırım fanlar için büyük darbe olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ultimate evreninden de Silver Surfer'ı attılar zaten.(bkz. Ultimate Galactus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 fanlar için ne darbesi olacak ya. x-men ve spider-man vurmuş vuracağı kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 x-men'i beyendim ben de , Gwen olayını asla affedemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben de wolverine olayını affedemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 abi x-men bir yere kadar vurdu da. spider ın vurduğu darbe anlatılamaz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Gerge'nin sölediği ultimate extinction sanırım, ultimate galactus diye bi seri yok cunki =) evet silver surfer yok orda ama yine daha cözemedikleri bi herald olayı var ortada pek netleşmiş değil yanı mevzu. carnage'ın baya bi sayıda olayı var, silver surferla arası bozuk carnage'ın taşıdığı symbiot'un öle bi olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ultimate Galactus Trilogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Silver Surfer'ın Carnage ile birleştiği sayıdan bahsetmiştim ben. Spidey korkudan altına ediyordu( Cosmik güçlere sahip biri + Carnage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ha trilogy'nin adı galactustu doru, ama extiction sadece duzgun seriydi secret/vision ve nightmare dergi arkalarında yayınlandı hep. amöa doru gah lak tus üclemesi diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 öle bir sayıdamı var oh shit bulmam lazım o_O silver surfer + carnage düşnemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 http://www.apple.com/trailers/fox/fantasticfourriseofthesilversurfer/ burda yok galactus, imdb'de açılmıyo kadroya bakamadım. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:26 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sitesinde de bahsetmiyor galactus tan sadece dünyayı yıkıma hazırlamak için geldi filan bişiler saçmalıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar