eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ya maçı bıraktım 4000 güvenlik görevlisi varmış polis-asker bu kadar şeye ne gerek var bjk seyircisi de gelmeyecek sonuçta 4000 nedir ya futbolcuları mı dövcek seyirci [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:19 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Teksas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bursa 1-0 önde dk 11 [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 19:11 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sinan kaloglu 2-0 oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kuş beyinli futbolcular ötesi yok ruhsuzlar terbiyesizler 2.yarı çıkıp adam gibi oynayıp 3tane atacaklar yoksa 2.lik de gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 belliydi..sen ki takımın paralarını vermezsin..uçağa atlayıp kaçarsın maça gelmeszin(demirören)..takım da yenilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 topunu falakaya yatırcaksın kekoların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 abbbov 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 frasineanu 3-0 yaptı. ofsayt taktiği süper bjk'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 galatasaraylılığıma şükrettim şu rezaleti görünce tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Merak etmeyin, bizim huyumuzdur şimdi siz yenildiğinize göre biz de yeniliriz kesin. Ya da en iyi beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hay bu şom ağzımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ne huyu abi topyekun mallık,son haftalar şampiyonluk şansın var çıkıp şu yaptığına bak. Şu Tigana için yazılmış olan şeylere bugünden sonra sonuna kadar inanirim kardeşim. Neyse seneye belki,Fenerbahçe şampiyon bu kadar basit aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bursa ezdi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 beşiktaş şampiyonluga oynayabilcek kapasitede degilmiş gördük anladık.yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bjk kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Kapasite var,beyin yok abi. Bu kadro 2003'den daha iyi bir kadro benim gözümde,ama 2003'deki takıma bak,bu sene ki takıma bak. Tigana seni seviyoruz !!! (...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yeni mi anladınız beşiktaşın şampiyonluğa yarışabilecek olmadığını ;) 2. olmamızın tek sebebi ligin çok kötü olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kendi takımıma kufur etsem ceza alır mıyım zegna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yeni değil ben sezon başından beri diyorum. Şu Tigana'yi geldiği günden beri sevmedim,sevemedim.Burak'lala,Fahri'lerle,İbrahim Akın'larla bitirdi takımı. Ama takımı asıl bitiren Yıldırım Demirören'dir. Biz Serdar Bilgili Beşiktaş'i koruyamıyor,gitsin mankenlerle eğlensin vs. diyordu adamı yerinden ettik,Demirören geldi takımın içine etti. BJK'yi bir Anti-FB takımına çevirdi BJK'yı bir futbol takımına çevirdi.(BFK) BJK'nin tüm parasını savurdu. Beşiktaş tarihinde ilk defa diğer spor dallarında bu kadar başarısız bir sene geçiriyor.Bunun sebebi de tamamen Demirören.Ya nasıl bir kulup başkanı külübün bana borcu vardır diyebilir ki ? Demirören Yönetimi gelene kadar Türkiye'nin en başarılı spor külübü Beşiktaş'tır.Bu,bu kişiyle birlikte değişti. Şimdi bu fanatizim değilmidir diyeceksiniz,bunu neye dayanarak yazıyorum.Bir spor külübünün başarısı futbolla değil,tüm spor dalları ile ölçülür.Beşiktaş diğer sporlarda çok başarılı bir takımken eskiden şimdi görüyoruz,küme düşen takımlarımız,kapatılan spor bölümlerimiz vs. vs. Yönetim kesinlikle değişmeli.Ben eski Beşiktaş'imizi istiyorum.Beşiktaş asla bir futbol kulubu olmamalıdır.Bunun engellenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Dilini tutamayan bi adam demirören.Bi iki maça görürüz küfürle gelen küfürle gider.O yüzden Fenerbahçe , Beşiktaş , Galatasaray farketmez.Taraftara para verip küfür ettirten aynı küfürü para verdiği adamlardan yiyerek gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @diablo: ligin son 2 haftasına kadar en az gol yiyen takımı olarak gelebilmişse bu kapasite değil dış etken demek. haftaiçi beşiktaş karıştıkça karıştı, medyanın uydurmasıysa meyvesini aldılar bugün. @sailor: ortalığı karıştırmanın manası yok, sanki beşiktaş küçük takımmış gibi davranarak kendini küçültüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Tigana'nın ofsayt taktiği bitirdi takımı bence.. O kadar yazıldı çizildi yapma etme her takıma tutmaz diye.. Tutmadı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Beşiktaş zahmet etmiş bursaya gelmekle. Sanlı kaptan çok güzel dedi. Şampiyonluk yarışındasın. Runje nin ne bok yediği belli değil topu eviriyorlar çeviriyorlar.İlk golde ikinci goldede hatalı. Sanki Sezon bitmiş formalite maçına gelmişler.Rezalet. İbrahim Üzülmez bile gözümden düştü. Eli ayağına dolaştı tek kelimeyle rezaletti. teşekkürler tigana aldığın paralar haram zıkkım olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar