Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula ve Olympus => Revolution

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
10.05.2007'de nebula ve olympus birleşerek revolution'a dönmüş. revolution'u daha önce hiç duymamıştım ancak nebula ve olympus ile anlaştığına göre iyi olabilir. doğrusu bu iki sunucudan gelen daha doğrusu sphere sunucularından gelen 120 bine yakın hesap ile bayağı kalabalık bir sunucu olacak gibi. nebula ise büyük bir ihtimal runuo projesi ile devam edecek..

Detaylı Bilgi..
Mesaj tarihi:
öeh ama ya.
yeni server açılmıcak mı şimdi?
uo'ya başlayacaktım yine yeni nebulada, factionlar fln. güzel hayallerim vardı.

doruk net 'e reklam ayağına hayali server reklamı yapıyorlar şeklinde duyumlar alıyordum zaten. eğer açılmayacaksa yeni server doğruymuş demekki.

ha eğer yeni server açılacak bu sadece eski charlar heba olmasın ayağına birşeyse sorun yok.
Mesaj tarihi:
heralde hiçbi kitle o zamanlarki gibi olamaz artık.
kimse alınmasın da ne bileyim böyle yeni uo'ya başlayanları falan dinliyorum bazen. çok garip lan.

bir serverın güzelliği = peğaş olmuş herşeyden önce. abi hiçbişeyin değeri kalmıo ki. evet biraz klişe konuşuyorum ama

hatırlıyorum da nebulada -istikrarsız makro yasağı sayesinde- bilgisayarın başında günlerce deliler gibi kastıktan sonra bir anlamı olurdu o karakterle oynamanın. o skill'in 0.1 0.1 artışını beklemek ne bileyim kasarken edilen muhabbetler.
şimdi varsa yoksa peğaş.
zaten baştan kaybediosun peğaş dediğin power hour'dur herşeyden önce. o da bambaşka bi mesele.

neyse konuyu dağıttım.
çok doluyum ama.

işte ben en azından şu yozlaşmış kitlelerden iyi olur diye düşünerek çok hevesliydim şu nebulada. gerçi sphere oynayamıyorum artık ama nebula için oynardım. yeterki eski günler dönsün.:)
Mesaj tarihi:
şöle oluyor
nebulada sphere serverinde oynuosan
oyuna giriosun
menu cıkıyor
karakterini seçiosun
direk transfer ediliyor
aynı sifre ile ama hiç bi itemin transfer edilmiyor onun yerine
oynadığın süre(saat olarak) x 2 000 gp lik bi hediye çeki alıosun bankanda o kadar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
100'ün üzerinde online oyuncu görünüyor çoğu zamanda. fena değil gibi görünüyor ama nebula'nın runuo projesi nasıl olacak bende merak ediyorum..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Başlamayı düşünen guildsel oluşumlara gidecek insanlar varsa toplaşalım, ben de şu sıralar bir uo aşkıdır depreşti, geri döneceğim ama tüm arkadaşlarım bıraktılar oyunu. Hoş zorla sokabileceğim 2-3 kişi var hala etrafta.
  • Yeni Oluştur...