Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 10.05.2007'de nebula ve olympus birleşerek revolution'a dönmüş. revolution'u daha önce hiç duymamıştım ancak nebula ve olympus ile anlaştığına göre iyi olabilir. doğrusu bu iki sunucudan gelen daha doğrusu sphere sunucularından gelen 120 bine yakın hesap ile bayağı kalabalık bir sunucu olacak gibi. nebula ise büyük bir ihtimal runuo projesi ile devam edecek.. Detaylı Bilgi..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 öeh ama ya. yeni server açılmıcak mı şimdi? uo'ya başlayacaktım yine yeni nebulada, factionlar fln. güzel hayallerim vardı. doruk net 'e reklam ayağına hayali server reklamı yapıyorlar şeklinde duyumlar alıyordum zaten. eğer açılmayacaksa yeni server doğruymuş demekki. ha eğer yeni server açılacak bu sadece eski charlar heba olmasın ayağına birşeyse sorun yok.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 baya bir sıkmışlar doruk net reklam filan :)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 eski serverdaki karakterleri bu servera transfer ettiriyolar iste, kapamislar eskiyi. yeni serverda yalan gidiyo su an, nolur bilinmez.
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Dipnot: Nebula'nın yeni RunUO projesiyle hiçbir bağlantımız bulunmamakla beraber sadece sphere sunucuları aktarılmıştır. yazıyo orda
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tamam da o laftan ben o anlamı tam olarak çıkaramıyorum ki? tamam bağlantınız yok e nolcak o proje?
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 nebulaa bırak artık :) nebula kitlesi hiç bi zaman ilk zamanlarındaki gibi olamıcak
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 heralde hiçbi kitle o zamanlarki gibi olamaz artık. kimse alınmasın da ne bileyim böyle yeni uo'ya başlayanları falan dinliyorum bazen. çok garip lan. bir serverın güzelliği = peğaş olmuş herşeyden önce. abi hiçbişeyin değeri kalmıo ki. evet biraz klişe konuşuyorum ama hatırlıyorum da nebulada -istikrarsız makro yasağı sayesinde- bilgisayarın başında günlerce deliler gibi kastıktan sonra bir anlamı olurdu o karakterle oynamanın. o skill'in 0.1 0.1 artışını beklemek ne bileyim kasarken edilen muhabbetler. şimdi varsa yoksa peğaş. zaten baştan kaybediosun peğaş dediğin power hour'dur herşeyden önce. o da bambaşka bi mesele. neyse konuyu dağıttım. çok doluyum ama. işte ben en azından şu yozlaşmış kitlelerden iyi olur diye düşünerek çok hevesliydim şu nebulada. gerçi sphere oynayamıyorum artık ama nebula için oynardım. yeterki eski günler dönsün.:)
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Eski günlere döner gibi geliyo. Tee olympus zamanında kaybettiğim şifremi buldum girdim bi oyuna iyi gibi gözüküyor arasıra girer oynarım yaw :D
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 şu nebula-olympus birleşmesini daha açık yazabilirmisiniz ne ne olacak yani tam anlamadım takip de etmiyorum olympusu Rangermania
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 şöle oluyor nebulada sphere serverinde oynuosan oyuna giriosun menu cıkıyor karakterini seçiosun direk transfer ediliyor aynı sifre ile ama hiç bi itemin transfer edilmiyor onun yerine oynadığın süre(saat olarak) x 2 000 gp lik bi hediye çeki alıosun bankanda o kadar.
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 revo'nun eski player'ı isen bişi oluyor mu .nebula yazınca locus-quann seçenekler çıkıyor da
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 100'ün üzerinde online oyuncu görünüyor çoğu zamanda. fena değil gibi görünüyor ama nebula'nın runuo projesi nasıl olacak bende merak ediyorum..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 silencer açıklama yapmış runuo projesi devam. sevindim. ama ne zamana açılır bilinmez.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Efsaneler asla ölmez,sadece şekil degiştirir.. ne orijinal..
voyvoda Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla onu bunu bılmemde eskı nebulayı ıstıyorum ama nerdeeeeee peh peh peh.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ya zaman geçer diye arada elan agiriodum oda boş en fazla 7 kşi :) nebulada oynanmaz bu saatten sora geçti artık
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bıkmadımı hala nebula ugraşmaktan uo ile :)
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Nebula Locusta ama North'ta değil, iki karakterim vardı. Acaba onlar sağlam mıdır hala?
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Başlamayı düşünen guildsel oluşumlara gidecek insanlar varsa toplaşalım, ben de şu sıralar bir uo aşkıdır depreşti, geri döneceğim ama tüm arkadaşlarım bıraktılar oyunu. Hoş zorla sokabileceğim 2-3 kişi var hala etrafta.
Öne çıkan mesajlar