Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 http://www.haberturk.com/ Sinir krizi geçiren D.E. (19) evdeki temizlikçiyi öldürdükten sonra evi kundaklıyarak kayıplara karıştı. Feneryolunu dün karıştıran olayda, 19 yaşındaki D.E. O esnada evi temizliyen temizlikçiyi misina ile boğmak sureti ile öldürdükten sonra kazan dairesine molotov kokteyli atarak binayı ateşe verdi. Binadan koşarak çıkan genci durdurmaya çalışan bir vatandaş, olay şöyle anlatıyor. "Aniden bir patlama sesi geldi ve gökyüzüne alevler yükseldi. Binaya doğru baktığımda üzerime doğru koşarak gelen birisini gördüm. Üzerime doğru geldiğinden onu durdurmaya çalıştım, sonrasını hatırlamıyorum." Gencin sinir krizi geçirmesinin sebebinin her temizlikte evdeki eşyalarının kaybolması olduğu düşünülüyor. diye bir haber görürseniz bilin ki benim [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:15 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 berserk gelmiş gence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sorma, annemlerin evindeyken aynısı bana da oluyor. En sevmediğim şeylerden biri de düzenimin bozulması, birşeyi koyduğum yerde bulamamaktır. Yüzlerce kez söylememe rağmen, eşya ve giysilerim hep "toplama" mantığıyla, bulunamayacak yerlere saklanıyor. Olmadı, güçlerimizi birleştirelim, voltranı oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Gencin sinir krizi geçirmesinin sebebinin her temizlikte evdeki eşyalarının kaybolması olduğu düşünülüyor olacağı buydu...yıllarca dedik anlamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 dedim direk adana 'da,tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Evin girşine asmalı bu haberi çerçeveletip. Artık anlayana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Evin girşine asmalı bu haberi çerçeveletip. Artık anlayana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Universite icin Istanbul'a gittim kurtulamadim abi bu cileden, kurtulamadim. Eve ne zaman tatile gitsem esegin poposuna sokuluyor her esyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yanarım yanarımda o kadar yazıyı bosuna okudum ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Kendiniz temizleyin evinizi, en kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 sakin, yok böyle bir haber chem okursanız günün birinde, bilin ki o genç benim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 odayi temizlikciye kapayin 2323 tane kolektif hassas esyam var temizlikci sallamadan vader a supurgeyle girisiyordu filan supurge torbalarinda az aramadik figur aksesuarlarini en sonunda baktim olmuyor kapadim kapiyi annem bile geldiginde WROOOOOGGGH yapiyorumki fazla kalmasin mutluyum temizlikci olmadan hayat cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 çok iyi fikirmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Your skill in Fishing has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende kapatıyofum bi ara kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Odam yeterince dağınık olduğu için birşey alınıp başka biryere konulsa bile fazla bir fark yaratmıyor benim gözümde. Farketmiyorum desem daha yerinde olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 millet ciddi anlamda sapıtmış durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 edit:aman be geyikmis. biz de ciddiye alip ciddi ciddi yorum yapiyoruz. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 O değil de süpürge çorap yutar mı ? Gözle görülür bir azalma var çoraplarımda , sorumlusunu bulmalıyım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yakında bizim temizlikçinin de başına gelecek şey... ''odasına geldiğinde hiç birşeyinin yerinde olmadığını gören D.P. (17) ukala temizlikçiyi bıçakla öldürdü... Polislere verdiği ifadede 'kaç kere söyledim dinlemedi, baska çarem kalmamıstı ' diyen D.P.'nin sorgusu devam ediyor...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 katil usak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 '' yeni aldığı müthiş 5+1 ini bozduğu için B.İ(18) temizlikçinin kafasını bass niyetine kullandı'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar