Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir krizi geçiren genç temizlikçiyi öldürüp evi yaktı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/

Sinir krizi geçiren D.E. (19) evdeki temizlikçiyi öldürdükten sonra evi kundaklıyarak kayıplara karıştı.
Feneryolunu dün karıştıran olayda, 19 yaşındaki D.E. O esnada evi temizliyen temizlikçiyi misina ile boğmak sureti ile öldürdükten sonra kazan dairesine molotov kokteyli atarak binayı ateşe verdi. Binadan koşarak çıkan genci durdurmaya çalışan bir vatandaş, olay şöyle anlatıyor.
"Aniden bir patlama sesi geldi ve gökyüzüne alevler yükseldi. Binaya doğru baktığımda üzerime doğru koşarak gelen birisini gördüm. Üzerime doğru geldiğinden onu durdurmaya çalıştım, sonrasını hatırlamıyorum."
Gencin sinir krizi geçirmesinin sebebinin her temizlikte evdeki eşyalarının kaybolması olduğu düşünülüyor.

diye bir haber görürseniz bilin ki benim

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:15 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorma, annemlerin evindeyken aynısı bana da oluyor. En sevmediğim şeylerden biri de düzenimin bozulması, birşeyi koyduğum yerde bulamamaktır. Yüzlerce kez söylememe rağmen, eşya ve giysilerim hep "toplama" mantığıyla, bulunamayacak yerlere saklanıyor. Olmadı, güçlerimizi birleştirelim, voltranı oluşturalım.
Sosyal ağlarda paylaş

odayi temizlikciye kapayin

2323 tane kolektif hassas esyam var temizlikci sallamadan vader a supurgeyle girisiyordu filan

supurge torbalarinda az aramadik figur aksesuarlarini

en sonunda baktim olmuyor kapadim kapiyi annem bile geldiginde WROOOOOGGGH yapiyorumki fazla kalmasin

mutluyum
temizlikci olmadan hayat cok guzel
Sosyal ağlarda paylaş

yakında bizim temizlikçinin de başına gelecek şey...

''odasına geldiğinde hiç birşeyinin yerinde olmadığını gören D.P. (17) ukala temizlikçiyi bıçakla öldürdü... Polislere verdiği ifadede 'kaç kere söyledim dinlemedi, baska çarem kalmamıstı ' diyen D.P.'nin sorgusu devam ediyor...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...