Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Experimental/Post Rock

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ben bu türlere çok sardırdım son zamanlarda hatta elimdeki diğer tüm türleri silsem sadece bunlarla yaşamaya devam etsem olma mı diye düşünmeme de yol açtılar :)
şuana kadar dinleyip bildiklerim biraz az sanki o yüzden buralarda dinleyenler varsa fikir paylaşımı yapalım dedim.
Benim öğrenip dinlediklerim:
Isis
Red Sparowes(isisin yan projesi gibin bişimiş)
Mogwai
Cult of Luna
Pelican
Sosyal ağlarda paylaş

Şuana kadar dinleyim begendiklerim :
Isis (sludge , post rock diolar gitarları hoş sert melodik şarkı isimleri fena uzun :) bi de brutal vokal içerir brutale çok karşıyım hayatta dinlemem diyenler varsa diye sölüyorum,bence güzel.)
Red Sparowes(isis'teki aaronun yan projesiymiş vocal yok sanırsam bunlarda)
Pelican(isis gibin baya da başarılı)
Surface of Eacon(Isis ve Pelican gibin sert ve az biraz vokalli bi grup deiller,ama red sparowes gibi de deiller nedeni sanırsam biraz daha elektronik olduklarını düşünmem)
Explosion in the Sky(isisle red sparowes arası bişi :))

Dinleyip daha pek karar veremediklerim :
Crowbar (doom-sludge diolar kendilerine)
Mogwai
Cult Of Luna(crowbara benziyü)

update edeyim dedim :)
çok adam adam gibi dinleyemedim yorumlarım da o yüzden yüzeysel komik olabilir ama olsun bilgi bilgidir :)

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:09 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

post rock meraklıları için, unwed sailor, a silver mt. zion, low, do make say think, fridge, jakob, manyfingers, mono, slint, mercury program, matt elliot, white birch, tracer amc, ve "youth pictures of florence henderson" adlı grupları tavsiye ederim. ama bunların herhangi birinin godspeed veya mogwai seviyesine ulaşmasını beklemeyin. yine de post rock seviyosanız bunları da eminim seversiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arayan olursa bilgilendirme amaçlı toptan bi up yapıyorum :) araştırmalarımın son hali budur =) emeği geçenlere saygılar

Godspeed You! Black Emperor
Tortoise
Explosions In the Sky
God is an Astronaut
Jesu
Neurosis
Old man gloom
Mastodon
Do make say think
Unwed sailor
A silver mt. zion
Low
Fridge
Jakob
Manyfingers
Mono
Slint
Mercury program
Matt elliot
Broken social scene
September malevolence
Caspian
This is your captain speaking
White birch
Tracer amc
Youth pictures of florence henderson
Crowbar
Isis
Cult of Luna
Mogwai
Red Sparowes
Surface of Eceon
Sosyal ağlarda paylaş

horace doğru söylemiş bahsedilen müzik türü diğerlerine pek girmiyo ki gerçekten de adı üstünde deneysel abiler :)
ayrıca surface of eceon nerden bulunur bedavaya pek bilmiyorum :) ben bi kısmını arkadaşlarımdan aldım.
g2p.org gibi google aramalarını detaylı yapan siteler var direk albüm,mp3 bulmaya çalışıyorlar onları dene istersen yada bunaltıya bak.

edik: Broken social scene'ini de pek sevdim son bulduğum gruplar arasında yukardakilerin yarısından fazlasını daha dinleyemedim sadece öğrendim :)
edik 2 : bi de toggie'nin dallardırma olayını düşündüm,bence bu okadar da abartı bişey değil experimental bişiler yapıyoruz diyo adamlar normal bi kategorizasyon "atmospheric melodic ambient hede hödö gothic metal" gibi saçma bişey değil =)
[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:50 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şiddetle önerdiğim albümler:

God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright
Caspian - The Four Trees
I Am The Ocean - ...And Your City Needs Swallowing
Evidence One - The Sky Is The Limit
Wolfmother - Wolfmother EP (hard-rock bu direk)
Lakes of Russia - Lakes of Russia EP
As The Poets Affirm - The Jaws That Bite, The Claws That Catch
Escape the Fate - There's No Sympathy for the Dead (EP)

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 08:56 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...