Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben bu türlere çok sardırdım son zamanlarda hatta elimdeki diğer tüm türleri silsem sadece bunlarla yaşamaya devam etsem olma mı diye düşünmeme de yol açtılar :) şuana kadar dinleyip bildiklerim biraz az sanki o yüzden buralarda dinleyenler varsa fikir paylaşımı yapalım dedim. Benim öğrenip dinlediklerim: Isis Red Sparowes(isisin yan projesi gibin bişimiş) Mogwai Cult of Luna Pelican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Cult of Luna severim de o doom değil mi abi? :) (gerci baya karmasik) Godspeed You! Black Emperor Tortoise, surface of eceon şimdilik soyleyebilceklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Isis_(band) bunun yalancısıyım şuan ansiklopediden örendiklerimle gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 sen verdiğim linke bakmalisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Dünyanın tapılacak gruplarından biridir bu Darqainu : Explosions In The Sky ; son albümlerini dinle önce. Eğer Kidney Thieves bulabilirsen bir yerde , kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ben de Explosions In the Sky diyecektim ama emin olamadım tarzlarından :) ben de tavsiye ediyorum kendilerini şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mogwai geçen sene gelmişti. İyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tavsiyeler için teşekkürler bunları yazıyorum kenara araştırmalarım devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 God is an Astronaut begenıceksın kesinlikle (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Şuana kadar dinleyim begendiklerim : Isis (sludge , post rock diolar gitarları hoş sert melodik şarkı isimleri fena uzun :) bi de brutal vokal içerir brutale çok karşıyım hayatta dinlemem diyenler varsa diye sölüyorum,bence güzel.) Red Sparowes(isis'teki aaronun yan projesiymiş vocal yok sanırsam bunlarda) Pelican(isis gibin baya da başarılı) Surface of Eacon(Isis ve Pelican gibin sert ve az biraz vokalli bi grup deiller,ama red sparowes gibi de deiller nedeni sanırsam biraz daha elektronik olduklarını düşünmem) Explosion in the Sky(isisle red sparowes arası bişi :)) Dinleyip daha pek karar veremediklerim : Crowbar (doom-sludge diolar kendilerine) Mogwai Cult Of Luna(crowbara benziyü) update edeyim dedim :) çok adam adam gibi dinleyemedim yorumlarım da o yüzden yüzeysel komik olabilir ama olsun bilgi bilgidir :) [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:09 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 belki bahsettiğin türe tam oturmicak ama dinlediğin gruplardan yola çıkarsak tek bir tavsiyede bulunayım dedim. Sigur Ros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 post rock meraklıları için, unwed sailor, a silver mt. zion, low, do make say think, fridge, jakob, manyfingers, mono, slint, mercury program, matt elliot, white birch, tracer amc, ve "youth pictures of florence henderson" adlı grupları tavsiye ederim. ama bunların herhangi birinin godspeed veya mogwai seviyesine ulaşmasını beklemeyin. yine de post rock seviyosanız bunları da eminim seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 arayan olursa bilgilendirme amaçlı toptan bi up yapıyorum :) araştırmalarımın son hali budur =) emeği geçenlere saygılar Godspeed You! Black Emperor Tortoise Explosions In the Sky God is an Astronaut Jesu Neurosis Old man gloom Mastodon Do make say think Unwed sailor A silver mt. zion Low Fridge Jakob Manyfingers Mono Slint Mercury program Matt elliot Broken social scene September malevolence Caspian This is your captain speaking White birch Tracer amc Youth pictures of florence henderson Crowbar Isis Cult of Luna Mogwai Red Sparowes Surface of Eceon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 surface of eceon un hiçbir müziğine ulaşamadım nette. bildiğiniz bir link varmı acaba şöle rapid discography felan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 arada pek post rock olmayanlar da var ama yine de güzel liste. tortoise enfes bi guruptur ben hastasıyım. ayrıca tarwater var, türkiyeye de gelmişlerdi. önemli ve güzel bi gruptur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 nereye kadar dallanıp budaklanacak bu metal ve rock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sadece metal ve rock değil hepsi dallanıp budaklanıyor. bi zamanlar sadece müzik vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hayır dallandırmak için kasmasalar bişey demiyecem, bazılarına lafımız yok hadi alternatif, ska, punk diye ayırırsın da experimental nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adı üstünde deneysel. ne gelicek bilemiyo insan :) genre:other gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 horace doğru söylemiş bahsedilen müzik türü diğerlerine pek girmiyo ki gerçekten de adı üstünde deneysel abiler :) ayrıca surface of eceon nerden bulunur bedavaya pek bilmiyorum :) ben bi kısmını arkadaşlarımdan aldım. g2p.org gibi google aramalarını detaylı yapan siteler var direk albüm,mp3 bulmaya çalışıyorlar onları dene istersen yada bunaltıya bak. edik: Broken social scene'ini de pek sevdim son bulduğum gruplar arasında yukardakilerin yarısından fazlasını daha dinleyemedim sadece öğrendim :) edik 2 : bi de toggie'nin dallardırma olayını düşündüm,bence bu okadar da abartı bişey değil experimental bişiler yapıyoruz diyo adamlar normal bi kategorizasyon "atmospheric melodic ambient hede hödö gothic metal" gibi saçma bişey değil =) [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:50 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Surface of Eceon'un tüm albümleri ve bir bootleg'i var bende. Initial Seeding'lerim bitsin rapidlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Şiddetle önerdiğim albümler: God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright Caspian - The Four Trees I Am The Ocean - ...And Your City Needs Swallowing Evidence One - The Sky Is The Limit Wolfmother - Wolfmother EP (hard-rock bu direk) Lakes of Russia - Lakes of Russia EP As The Poets Affirm - The Jaws That Bite, The Claws That Catch Escape the Fate - There's No Sympathy for the Dead (EP) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 08:56 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 400MB'lık opload yapabileceğim bir site söylerseniz oraya yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Jakop - Solace'de güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ...Of Sinking Ships - ...Of Sinking Ships 'de çok güzelmiş. Yeni indirdim, şimdi dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar