attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 haberlerde izledim bi durdum garipsedim. yeni bir buluş. kafaya takılıp uyunuyor ve mekanizmanın beyne gönderdiği manyetik dalgalar beyin dalgalarını yavaşlatıyor ve deliksiz bir uyku sağlanıyor. ve abartısız 3 saat uyuyan insanlar 8 saat deliksiz uyumuş gibi zinde ve full power uyanıyorlar. testleri bitince girişimcilere açılacakmış ürün. oha dedim kendi kendime yani günün 21 saati bize mi kalacak, kalınca ne olacak kaos? güzellik? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hemen alırım. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kanser yapar o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Meditasyonla 10 dakka uyuyanlar da var ya. Ayrıca her ne kadar vakit değerlendirmesi açısından iyi olsa da hem zararlı olabilir hem de uyuyup bi sürü rüya görmek güzel be. Yani hiçbirşey güneş doğduğunda yüzünü dönüp bi beş saat daha pireleri uçuşturarak uyumanın verdiği mutluluğu veremez bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bu az uyuma konusunu psikoloji öğretmeniyle konuşmuştum.. günde 3-4 saat uyusam zararı yokmuş diye.. adamın dediği istersen 1 saat uyu ama o uyku süresi içinde rüya görmezsen uyuduğundan birşey anlamazsın dedi.. yani insanı asıl dinlendiren rüyaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 evet bizim psikoloji hocası da öyle söyledi.. rem uykusu yani rüya gördüğümüz dönemi yaşamazsak bir anlamı olmuyor uykunun... ayrıca rem uykusu da uyanıklığa en yakın olan uyku durumu olduğu için bu alet beyin dalgalarını yavaşlatınca rem'e nasıl giricez anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Uykuda birtek beyin dinlenmiyor ama.. vücut da dinleniyor, hormonlar dengeleniyor, birçok şey... Sonuç olarak 3 saatlik uyku ile bir tek beyin dinlenirken 1-2 ay içerisinde vücut çökebilir.. Sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 peki 3 aylığına böyle birşey yapıp sonra normale dönsek nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 rüya isteyenler film takar makinaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Film takılırsa çarşaf satışları tavan yapar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ya ne 3 saati saçmalamayın ben günleri 30 saat yapsalar da bi 6 saat fazladan uyusam diye hayaller kurarken 6 saat daha az uyuycam yani? Hade len... İşe yaramaz bu alet gitsinler çöpe atsınlar Gerçi bidaha düşündüm de işe yarayabilir 3 saatlik uykuyla 8 saat uyku etkisi yaratan makineyle 9 saat uyursam 24 saat uyumuş gibi olurum omfg süper bişi=) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:19 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kaos çıkabilir çünki insanların hepsinin 3 saatte doyduğunu düşünsenize uykuya. dünya dengeleri yiter enerji tüketimi su tüketimi bla bla artar dengeler bozulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 beyne manyetik dalga mı... hiç güzel değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 3 saat uyku yeter diyip mesai saatlerini artırırlar sonra bu arada benim garip bir huyum var mesela uykuya fazla zamanım yok aksam işim var sabah erken kalkıcaksam 3 saat uyuyacak sekilde yatarsam kalkınca zinde oluyorum ama 4 saat uyur isem acaip sersem kalkıyorum. Tam süresi 3 saat ama ne az ne fazla. Tabi birkaç gün 3 saat uyursam sonra acısını alır gibi 10-12 saat uyuyasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Uykunun safhaları var o sebeple 3 saatten daha zor oluyor 4 saat. Derin uykuya geçmiş oluyorsun, kalkınca beynin ters dönmüş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gunde 15 saat uyuyorum uykusuz kalmamak icin. o aletle 10 saate indirebilirim demek ki bu sureyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ben de druen gibiyim. Bir yattım mı, alarmı filan herşeyi kapatıp, 15 saate yakın uyuyorum bazen. Kış uykusu gibi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 REMdeyken uyaninca yamuluyo insan galiba, o yuzden girmeden uyaninca pek koymuyo. power nap var bide 15-20 dakka uyuyup uyaniyosun bolece derin uykuya girmemis oluyosun onu da bakin merka ediyosaniz, ben etmiyorum bakmam o yuzden. adam gibi yatar uyurum 6-8 saat olmadi 12 saat bile uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bende rahat 14 saat falan uyurum yanı bıraksalar Gece cok buyuk olcude uyku sorunu cekıyorum sabah ın 6sında yatıyorum yınede uyuyamıyorum yatakta don allah don sonrada tabı hayvanlar gibi uyuyorum uyumayı başarınca. Ama Gelecekte boyle bırsey cıkması hos olur bence mesai saatlerinden ziyade ınsana bos zaman kazandırıcak. sonucta uyku boşa harcanmıs zaman olarak tabır edılıyor bı cok kısı tarafından. Ama vucudun cokme olasılıgıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 uyku sorunu bendede var 8-9 saat uykudan sonra bile kalktiğimda hala yorgunluk oluyor,şöle uykudan önce beyne reset çeken tüm stressi sıkıntıyı alan :P bi alet yapsalar daha güsel olurmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bana lazım o hep uyuyorum ben azaltır bi miktar gerçi benimki piskolojik vakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: evet bizim psikoloji hocası da öyle söyledi.. rem uykusu yani rüya gördüğümüz dönemi yaşamazsak bir anlamı olmuyor uykunun... ayrıca rem uykusu da uyanıklığa en yakın olan uyku durumu olduğu için bu alet beyin dalgalarını yavaşlatınca rem'e nasıl giricez anlamadım Ben nerdeyse hiç rüya görmüyorum. Yada gördüklerimi hatırlamıyorum her neyse.. Benim rem mi yetmiyor şimdi? 2gb lık bi tane daha taksam yararı olur mu acaba hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ben paso rüya görürüm değişik değişik. Lucid Dreamin' de var kontrolde edebiliyorum çoğu zaman. Zevkli oluyo, zqaten film gibidir rüyalarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 küfür dağarcığımın maxlandığı an, rem sırasında uyandırıldığımda tetiklenio =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar