Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Saat Uyku İle Yaşam

attackhan

Öne çıkan mesajlar

haberlerde izledim bi durdum garipsedim. yeni bir buluş. kafaya takılıp uyunuyor ve mekanizmanın beyne gönderdiği manyetik dalgalar beyin dalgalarını yavaşlatıyor ve deliksiz bir uyku sağlanıyor. ve abartısız 3 saat uyuyan insanlar 8 saat deliksiz uyumuş gibi zinde ve full power uyanıyorlar. testleri bitince girişimcilere açılacakmış ürün.

oha dedim kendi kendime yani günün 21 saati bize mi kalacak, kalınca ne olacak kaos? güzellik? =)
Sosyal ağlarda paylaş

Meditasyonla 10 dakka uyuyanlar da var ya.

Ayrıca her ne kadar vakit değerlendirmesi açısından iyi olsa da hem zararlı olabilir hem de uyuyup bi sürü rüya görmek güzel be.

Yani hiçbirşey güneş doğduğunda yüzünü dönüp bi beş saat daha pireleri uçuşturarak uyumanın verdiği mutluluğu veremez bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne 3 saati saçmalamayın ben günleri 30 saat yapsalar da bi 6 saat fazladan uyusam diye hayaller kurarken 6 saat daha az uyuycam yani?

Hade len... İşe yaramaz bu alet gitsinler çöpe atsınlar

Gerçi bidaha düşündüm de işe yarayabilir

3 saatlik uykuyla 8 saat uyku etkisi yaratan makineyle 9 saat uyursam 24 saat uyumuş gibi olurum

omfg süper bişi=)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:19 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
3 saat uyku yeter diyip mesai saatlerini artırırlar sonra

bu arada benim garip bir huyum var mesela uykuya fazla zamanım yok aksam işim var sabah erken kalkıcaksam 3 saat uyuyacak sekilde yatarsam kalkınca zinde oluyorum ama 4 saat uyur isem acaip sersem kalkıyorum. Tam süresi 3 saat ama ne az ne fazla.

Tabi birkaç gün 3 saat uyursam sonra acısını alır gibi 10-12 saat uyuyasım geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

REMdeyken uyaninca yamuluyo insan galiba, o yuzden girmeden uyaninca pek koymuyo. power nap var bide 15-20 dakka uyuyup uyaniyosun bolece derin uykuya girmemis oluyosun onu da bakin merka ediyosaniz, ben etmiyorum bakmam o yuzden. adam gibi yatar uyurum 6-8 saat olmadi 12 saat bile uyurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende rahat 14 saat falan uyurum yanı bıraksalar

Gece cok buyuk olcude uyku sorunu cekıyorum sabah ın 6sında yatıyorum yınede uyuyamıyorum yatakta don allah don sonrada tabı hayvanlar gibi uyuyorum uyumayı başarınca. Ama Gelecekte boyle bırsey cıkması hos olur bence mesai saatlerinden ziyade ınsana bos zaman kazandırıcak. sonucta uyku boşa harcanmıs zaman olarak tabır edılıyor bı cok kısı tarafından. Ama vucudun cokme olasılıgıda var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
evet bizim psikoloji hocası da öyle söyledi.. rem uykusu yani rüya gördüğümüz dönemi yaşamazsak bir anlamı olmuyor uykunun... ayrıca rem uykusu da uyanıklığa en yakın olan uyku durumu olduğu için bu alet beyin dalgalarını yavaşlatınca rem'e nasıl giricez anlamadım

Ben nerdeyse hiç rüya görmüyorum. Yada gördüklerimi hatırlamıyorum her neyse.. Benim rem mi yetmiyor şimdi? 2gb lık bi tane daha taksam yararı olur mu acaba hmm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...