Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 phryx Beşiktaşlıyım.Avrupa kupaları konusunda konuşabilecek en son takım fb Türkiyede.Bari bu konuda pervasız vurdumduymaz tavrınızı sergilemeyin.Utanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 geleceğini sanmıyorum. adam fatih terimle birlikte ülke futboluna avrupadaki en büyük başarıları gösterdi, hele hele clde çeyrek final şimdi bi türk takımı çıksın kolaysa ama bu ülke onun kıymetini bilmedi şimdi niye geri dönsün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Avrupa kupaları konusunda konuşabilecek en son takım fb Türkiyede. GS tamam da, size noluyor bunlari diyecek kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Türkiye ligini çok iyi biliyor, avrupada iyi başarı istiyor ise Türkiyeden bir takımı calıstırması onun için daha avantajlı çünkü italya, ingiltere, ispanya gibi ülkelere gitmesi ve iyi bir takıma(şampiyonluga oynayacak) geçmesi zor. Bu nedenle TR onun için iyi seçim olur yani. Ayrıca Lucestu her türlü eleştriye ragmen iyi adamdır belki oyun stili farklıdır belki sıkıcı olabilir ama sağlam ve tutarlı kararlar verir. Özellikle söylüyorum Tigana gibi saç baş yoldurmaz. Gelirse cok iyi BJK adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 insanlik ve futbol olarak oyle boktan bir durumdayiz ki. adam sampiyon yapar niye oyle oynatmadi derler yollarlar, adam takimda basarisiz olur kupa felan alamaz ama takimda tutarlar. yolladiklari adami 1-3 sezon icinde geri getirirler vs.. herkes kendine gore bir futbol elestirmeni bu ulkede anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Gelmesin. Her maça beraberlik için çıkan bi BJK istemiyorum BJKlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 lucescu mu beraberlik için çıkıyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 eagle kendinle çelişiyorsun. Beşiktaş barca yı chelsea yı yenerken fener nerdeydi ?Beşiktaş 4 kere gitti.Fenerden daha iyi bir puan ortalaması yaptı.leedsten 6 da yedik barcaya 3 te attık. Ya böyle saçma yorumlar yapmayın allahaşkına onu yendik bi kere bunu yendik iki kere. Sadece 2-3 büyük takımı 10 senede bi kere yenmekten başka bi halt edemiyoruz.İspanya uefaya İngiltere şampiyonlar ligine yarı finalde 3 takımı varken bizim 2 takım ŞL ne kalamıyor senelerdir. siz hala bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 En uzağa kim işer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Eagle_dnz haddini bil , ben o lafı neden demişim iyice anlamadan zıplayıp alıntı yapmışsın, bundan önceki mesajımda üstteki arakadaşım ne yazmış bak bi istersen.ozaman kapasitenin aldığı kadarını anlayabilirsin..Ayrıca 13 yaş mesajı diyipte aynı şekilde karşılık vermişsin buna da ayrı tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 LUCESCU'NUN BJK KARNESİ 2002-2003 sezonu Türü O G B M Süper Lig 34 26 7 1 UEFA Kup. 10 4 3 3 Türk.Kup. 3 2 0 1 2003-2004 sezonu Türü O G B M Süper Lig 34 18 8 8 Şamp.Ligi 6 2 1 3 UEFA Kup. 2 0 0 2 Türk.Kup. 2 1 0 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben sizin nasıl yorumlar yaptığınızı görmenizi sağlamaya çalıştım beyler nasıl sinir bozucu değil mi? hemen haddini bil falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Dzügün konuşsana sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ne küfür ettim ne bişey öyle ünleme falan ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Az bile o ünlem sana!!!!!! Git bi daha oku yazdıklarını!!!!!ünlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 aktiftablet madem mennun değilsin şikayet et butonu'na tıklasan da senin floodlarını okumasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Özür dilerim, tıklıyorum, akıl edememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Galatasaray avrupa nın kızılyıldızıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ee her konuya kendınız atlıyorsunuz. Ayrıca 2 tane ceyrek fınal oynamıs bır takımın taraftarı olarak konusabılırım buda senı susturur. O gotunde bok falanda senın sevıyenı gosterır. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 20:45 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 up Birkaç isimle görüşüyorlar sanırım Van Gaal yada Lucescu dan biri olacak. Büyük ihtimalle Lucescu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Demirören yarın ( Salı) günü kesinlik kazanacağını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 o deil de biz kaç senedir CL gitmememize rağmen önelemede seribaşıyız. 2 senedir cl giden fb oynuosa avrupada bjk>fb bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 . [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:22 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Beşiktaş ın CL ortalaması Fenerbahçe den daha iyiydi.En son öyle hatırlıyordum bu sene değiştimi bilmem. Ama şuandaki durum farklı sanırım. Beşiktaş 2.Ön elemede seribaşı. Fener torbalarda yok.Biz geçtikten sonra Fenerin olduğu torbaya gelicez.O zaman dağılıyor seribaşları işte o zaman görücezki o zamanda Fener ve Beşiktaş seribaşı olması imkansız. Fener geçensene CL gruplara kaçıncı torbadan girdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 beşiktaş 3. elemede de seribaşı ki (kalır terslik olmazsa) http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=242434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar