Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Unuttum birde gözüme kağıt uçak girdi 2 gün kapalı gezdim öyle.
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bende küçükken çok yaramazdım fazlasıyla hiper aktiftim. Ateşle oynamayı çok severdim (Hoş hala seviyorum). Bir gün arkadaşlarla pazardan çakmak gazı almıştık. Ne akılsa çakmak gazını apartmanların su oluklarına basıp 1 2 saniye sonra ateşliyorduk ve apartmanın çatı tarafındaki oluk kısmından ateş yükseliyordu ve buda bizi çok eğlendiriyordu. Biz durmadan basılan gaz miktarını arttırırarak bu işi yapıyorduk. Son yapışımızda nasıl olduysa yukarda rüzgar esmeye başlamış ve bizim bastığımız gaz boruda sıkışmış, tabi bizde ateşleyince bu sefer gaz rüzgarinda etkisiyle yukarudan çıkacağına bizim olduğumuz oluktan çıkınca 3 4 kişinin birden kaş kirpik saç yanmıştı hepimizde dizilerdeki arap bacılara dönmüştük.
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bir keresindende küçük akide şekerleriyleriyle bir olayım olmuştu. Çocukluk aklı işte, Diyorumki kendi kendime burnumuzdandan ağzımızdanda nefes alabiliyoruz ikisindede hava aynı yere gidiyor, demekki azğında burnunda açıldığı yer aynı. EEEE akide şekerini burundan sokarsak miydemize gitmezmi. Tabi ben bu düşünce üzerine burnuma doldurdum akide şekerlerini. Son hatırladığım Annemin SERKANNNN naptın olum sen dediğiydi tabi paldur kültür doktora gitmiştik.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hmm var birkaç anım, başlayayım favorimle. Daha küçüğüm böle 3 yaşında falan. Bi şapkam var çok seviyorum, her yerde kafamda falan. Heybeliadaya gitmişiz denize falan giriliyo orda. Herkes kendi işinde, babamla dayım tavlada, annemler bişiler yapıyo falan, çıkardığım şapkam bi rüzgarla uçtu denize. Sağa baktım sallayan yok sola baktım yok peşinden ben de gittim. Kolluklarım yok o yüzden denize de giremem. Bi kayalık var, onun köşesine tutunup elimi uzatarak sudaki şapkamı almaya çalışıyorum, bi anda kaydı ayağım düştüm denize. Orda da kayalar devam ediyodu sığ, bisürü midye vardı bi midye kesti dizimi. Babam sudan çıkardığında aşağı bakarken suyun kıpkırmızı olduğunu hatırlıyorum. Hala ağlayarak şapkaya uzanmaya çalışıyodum. Hemen götürdüler dikiş attılar 4 dikiş lazımmış 2 atmışlardı hala dana kadar iz durur dizimde, şapka da kaynadı o arada, kayboldu. O günden beri başıma bişi takarken çok rahatsız olurum, hiç şapka, bere, kask, taç falan asla durmuyo kafamda hemen çıkartırım. Hokey oynarken bile kaskımı çıkarıyorum diyim işte maç falan olmadıkça
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben concuklu tabancalarla kör oluyodum. gözümün içine geldi ama göz bebegime gelmemiş ondan kör değilim. ne kadar saçma ya düşünsene o yaştan beri kör olcaktım resmen
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 araba kapısını sert kapayanlardan nefret ederim. ama bendeki şansa bak babam kadar haşin kapayan zor bulunur. şu an bile 2 haftada bir arabasının kilitleri bozulur ama genede anlamamakta ısrar eder durumu. 12-13 yaşlarındayken yazın gittiğimiz bi piknikte arabanın kapıları açık arka koltukta uyurken,kafamın yarısından biraz azı arabanın kapısından dışarı çıkmış :/ . nedenini hala bilmiyorum kapının beni göremeyeceği tarafından gelen babam gene bütün kuvvetiyle kapıyı kapayınca... baaam. bunun çok acıdığını hatırlıyorum ama kapının kapanmamasına sinir olan bu katil ruhlu insanın 2. daha sert denemesiyle ses çıkarmayı başarıp bayılmıştım.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Banada şey olmuştu şimdi hatırlıyorum 4-5 yıl once falan okula gıtmemıstım o gun annemlerde evde degıldı yanlız basıma uyuyordum evde oglen vakti, sonra kapımı caldı ben uyurken telefonmu caldı tam hatırlamıyorum tam kalkıcaktım yataktan. Yatagımın ustunde kıtaplık duruyo kıtaplıgın ilk rafıda benım yattıgım hizaya çok yakın. Tam kalkarken kitaplıgın rafına kafayı baaam diye vurmuştum. vurduktan sonra bayılmışım yıgılıp kalmısım yatakta oyle. Aksam annemler gelınce zor ayıltmışlar idi.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bebekken denizi çok severmişim. Ne zaman kumsala bıraksalar emekleye emekleye denize doğru kaçarmışım zor toplarlarmış sahilden. Günün birinde yine bırakmışlar ben de emekleyince du bakalım ne kadar gidecek diye peşimden gelmişler ellemeden, eminler ya geri döneceğime, sahili geçmişim, denize girmişim devam etmişim etmişim, en sonunda kafam da suyun altında kaybolunca lann diye çıkarmışlar :)
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Annemin işyerine gidiyordum bir gün taksiyle, indim ofisin önünde sağ elimle taksinin kapısını kapayayım dedim, öyle güzel kapamışım ki kapıyı, sağ el işaret parmağımın deri kısmı taksinin kapısına sıkıştı. Taksi gidiyor ben peşinden koşuyorum, "Ulan gitti parmak" telaşıyla taksiciye seslenmeyi de akıl edemedim. 20 metre falan gittikten sonra durdu adam "Ne oldu kurban" diyerek. Açtım kapıyı, aldım parmağımı geri. Allahtan kemik sıkışmamıştı, ama işaret parmağım ufak bir kulak sahibi olmuştu =)
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Çocukken yine etrafta koşturuyodum bir tatil köyünde, Abant gölünün orda bi tesisti galiba, salak gibi koştururken görmediğim cam kapıyla bütünleştim. Allahtan kapı sağlammış da kırılmadı ama nasıl yapışıp da geri sektiğimi o anki dumurdan can acısını bile farketmememi bi ben hatırlarım :) 2 sene falan önce dağcılık antrenmanı sırasında yanımdaki arkadaşla konuşarak karanlıkta koşarken bir ağaç dalı kafama girdi bir de... Eh can çıkar huy çıkmaz :)
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aslında bu pek bir yaralanma değil ama canım fena acımıştı. yaş 10-11 falan. yazlıktayım. hayatımda ilk defa yamaçtan atlayacağım. 10 küsur metreden. baktım millet atlıyor hababam atladım. fakat kahretsin heyecandan bacaklarımı kapatmayı unutmuşum. toplar ve suyun çarpışması çok fena bir etki yapıyormuş onu öğrenmiş oldum. o günden sonra hep çivi. neolur ne olmaz:)
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aa ben de küçükken ordu evinin koskoca kapı camlarına bradov diye çarpmış ve sekmiştim. Sonra bant çektiler zaten kapılara. Açık mı kapalı mı belli değildi sürgülü bir de
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Buzdolabının önünde dururken (neden anlamsız bi şekilde orda durduğumu hatırlamıyorum) kardeşimin gelip buzluğu açmak suretiyle buzluk kapağını kafama vurması ve gözlüğümün kırılması. Kafama pek bişey olmamıştı ama gözlük çok şık kırıldı.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bu sene okulun duvarına tırmanırken nasıl bir dalgınlık bilinmez, ipin kancasını delta denilen diğer kilide takmayı unutmuşum, birinci kattan kendimi bırakıverdim aşağıya. Ayağımın tarak kemiğinin parmaklarla birleştiği yer hala koşunca edince ağrır o yüzden.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 spidee duvara sanki kaçmak için tırmanıyormuşsun ve okulunun da 15 metrelik duvarı varmış gibi durdu
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben de öle başladım ne diyo lan bu dedim en başta
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ılkokul 3 falan teyzemler bıze gelmiş annemde benım bisikletimi eskıden olurdu ya kocaman aynalı vıtrınler salonda durur onun ustune koymus.Kuzenımle onu alacaz alcazda bızde boy 1.30 vıtrın 2.5 metre falan.Super zeka ben kuzenıme -sen suradakı raflardan cık bende buradakı alırız dıyınce ve tırmanmaya calısınca rafların cokmesı aynaların kırılması ve vıtrının bır bolumunun dusmesıyle olusan kaza bu kazada kesılen bıcılen yerlerım. Ortaokul denız kenarında basketbol sahası var orada mac yapıyoruz.Kızlar falan var ergenlık donemı kızlara beğendirecez kendımızı.Cok sert mac oluyor.Bırden uber duber zekı bır arkadasımız iddiasız olmaz kaybeden denıze atlasın fıkrıyle ortaya cıktı.Hiç kabul etmek ıstemedım ama orada tırsak ınsan olmak ıstemem.Olsun bakalım dedık.Ve macı kazandık.Yenılen takımdan bır kısı atlamak ıstemedı.Bunu tuttuk 1-2-3 hop suda 2 kısı bırıde benım.
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ortaokul zamanları. Ailecek bi parka gitmişiz geceleyin, işte biz abimle koşuyoruz parkta hani böle salıncak setlerinin olduğu yerde, annemlerde oturuyorlar ellerinde hafif yiyecek şeylerle, Bende abimi kovalıyorum. Böle bi ara baya bi hızlandık o önde ben arkada, o hani böyle parklarda olur ya salıncak setleri gibi içinde herşey var, her taraftan borular geçer, işte abime önde koşarken bi ara eğildi, ben noluo be diye direkt devam ettim, yani ettiğimi sandım. Sonra gözümü bi açtım direkt yıldızları görüyorum gökyüzünde, etrafımda amcalar teyzeler "vahvah yazık yazık" diolar. Kalkıcam diyorum "yok evladım yat sen" diyolar. işin komik kısmı bende zerre acı yok :) Sonra baktım böle alnımdan bi sıvı akıyor. abim geldi kaldırdı beni babamların yanına gidiyoruz, o sırada ablamı gördük annemlerden daha önce ve abim hayatımız boyunca unutmayacağımız replikle günü ölümsüzleştirdi "ablaaa, çocuğun kafası patladı". Ama hakikatende patlamış hani, hala alnımın üstünde sol tarafta dikiş izleri durur..
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben 1. sınıfa giderken babaannemlerin evinin bir odasında klasik ranzadan ranzaya zıplama oyununu oynuyoruz. ama diğer oynayanlar daha büyük (4.-5. sınıf işte kuzenlerim falan). ben tabi tecrübesiz olduğum için hop atla hop zıpla hop çat şeklinde kafamı ranzanın demirine koydum :D ayaklarım da havada kaldı öteki ranzada sdfsdf çok komikti ama böğürerek ağlamıştım tabi :p
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evvel zamanda ailecek ve komsularla birlikte Istrancalara pikniğe gittik. her şeyi hazırladıktan sonra kısa bir yürüyüş yapıp yemek yiyecektik. herkes bir grup halinde yürüdük ardından dönüş yolunda ben dağa çıktım çok değil ama 25 metre fln. yukarıdan izliyorum milleti. her şey güzel gibi görünüyordu lakin bana da seslendiler ve ben de kayarak inmeyi uygun gördüm. başladım sürttürerek, aşağısı da yemyeşil yapraklarla örtülü. yumuşaktır dedim hız kesmeden kayıyorum hala ve yere indiğimi sandım ayaklarım yapraklara değince. oysa ki bataklığa iniş yapmışım ve boğazıma kadar girdim mecburen ve ardından yüzme taktikleri uyguluyorum eğlenceli de oluyo ama çıkmam lazım 4 metre çapı var bataklığın gidemiyorum o an öldüm sandım öbür dünyayla ilgili hayaller kuruyordum ki kurtarılmışım ve bir daha oraya gitmedim henüz :) * farkettim ki bende yaralanma olmamış sadece popo üstü kayıyodum orada biraz sorun var onun harici sağlam :) [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 07:20 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Fakülteye 3 arkadaş yürüyorduk. Ben yolun biraz solunda kaldım. Çimlere daldım kalabalık olunca. Orda 2 direk vardı. Arasından geçeyim dedim. Ortadaki 3. direği görmeyince(nasıl görmedim hala anlam verebilmiş değilim) hani futbolcular şut çekerde top direkten donnnk diye döner ya. Böyle hayvan gibi ses çıkar. İşte o ses çıktı kafamdan. 50 mtre çevremdeki her insan duydu ve dönüp bana baktılar. En az 100 kişi vardı. Kimseden tepki yok. Yürümeye devam ettik. Yandaki arkadaş dayanamayıp elindeki defter kitabı bırakıp banklar yatıp deli gibi gülmeye başlayınca herkes yarıldı. Bende hem kafayı şişirdim hemde rezil oldum. 1 ders kafamda buzla derste oturunca hoca sordu sana nooldu diye. Olayı sınıftada anlattım. Birde onlar yarıldı. Öyle yarılan yarılana bir gün oldu. Hala o direğin yanından geçerken arkadaşlar gülerler arada sırada. Ama eşşek kadar direği nasıl görmeden tosladım bilmiyom.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yazlıkta tepenin ordan aşağıya bakıyoruz oturuyoruz, çocuğuz yine, bi arkadaş böle çok iddialı olm şöle süper taş kaydırırım zaten çok yetenekliyimdir falan diodu ordan bikaç taş kaydırmaca falan denedik, sora ordan attığını vurmaya geldi, "olm şurdaki ateşböceğini vururum" "vuramazsın" "vururum abi" "vur da görelim" derken adam tepenin aşağısındaki yanar döner *sözde* ateş böceğine fırlattı taşı, sigarasını düşüren aşağıdaki adam "Aağghh!!" diye bağrınca kaçmıştık olanca gücümüzle.
Öne çıkan mesajlar