Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Sonra kardeşimi çağırdım gelmedi. Niye diye bakayım dedim, kardeşim kan revan içinde pekmezi akmış bir şekilde yerdeydi ehhehe :P sahjsjsw insan üzerinden yeterince vakit geçince nelere bile gülebiliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 evde bir saat bir şeyi arayıp bulamadım kavga ettik annemle evi temizliyoruz ayağına her şeyi bir tarafa sokuyorlar sinirden kapıyı kafa attım, kapı çatladı sanırım, başım dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 abso abi ağlıyorum gülmekten su an ya. bu yazını arşivlicem bişi yapıcam bu ne böleah hhasdasdccxzc havada frenleri sıkmış asdafxcvvkixz ay yaa sen çok yaşa abi bide bu acaip güzel başlık olmuş ya. ne inciler var öle. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 14:40 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ne kemikıl kapıya kafa mı attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Okuldan kaçtığım bi gün.Odama gidiyorum büyük bi şevkle, koridordan uçan adımlarlan odama yaklaşıyorum.. işte o koridorumsu yer[bu görünenin 2 katı kdr uzun.arka tarafa doğru uzuyo(Hızımı aldım yane iicene)]; [spo][/spo] Herneyse çekyata[koltuk] atladım havada acaib bi atraksyon yaşayarak bi takla atıp bi kaç bişe daha yapıp çekyata[koltuğa] ayaklarımlan basıp hobareeeaaağy die yukarı zıpladım, eet işte o çekyat ya da koltuk; [spo][/spo] nedense eller de havaya dooru ben kazandım lan dercesine açıkmış o esnada. çaat die girdim tabi tavana.parmaklarım, elimin dışı mosmor oldu nerdeyse.zaten o şekilde yerde buldum kendimi o acıylan yerde 2-3dk yattıktan sonra farkettim tavandaki hafiften içeri göçmüş olan kısmı [spo][/spo] gerçi pek göçmemiş şimdi farkettim Neden öyle bi atraksyona giriştim hala bilmiyom.ama güzeldi :D salak bi kazaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 lol resimli anlatım super olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bende kardeşlerimi ha bire kovalarken veya kaçarken kazak kapı koluna takılır olduğum yerde HINKKK diye kalırdım. Bir kerede ders çalışmışım tam uyuyacakken heryer karanlık gecenin bi körü kazak takılmış kapı koluna ama anlamadım. İlerliyorum ulan biri çekiyor aha sıçtık ecinniler geldi diye huylandıkça abanıyorum bi yandanda hasss hasss diyorum ama korkudan bakamıyorum abandıkça abandım sonra Corrrt sesi ile aydınlandım. hehe bir kerdede kafam asansöre çıkışmıştı Abant Otelde :) Kapı kapanırken neden hatırlamıyorum son anda kafamı araya soktum galiba birini çağırcaktım. Ama elektronik göz altta kaldığından kapı önce DANNN diye bi sıkıştırdı sonra açılır gibi olup gene DANNN etti. Ben tırsıyorum ya işallah filmelereki gibi bi anda yükselmez falan diye. sonra bi anda açılmıştı ama kafanın iki yani iz olmuştu 2 gün :) [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Absolut'un Çocukluk Anıları Paticik Yayınevi Ne zaman çıkar abi, bekliyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Benim yatak odamin kapisi pencereliydi, kapida zor kapaniyodu, hani surtunuyodu, iyice cektigin zaman s1k1s1yordu kapi. Genelde cok cekmezdik o yuzden, neyse annem girmis benim odada kestiriyo benle abim misket oynuyoruz, bi durum oldu misketler benim senin kavgasina giristik, ben aldim misketleri odaya dogru kaciyodum, elimle kapiyi iteyim dedim o siddetle kapiyi iceri itince cam sangir dokuldu tabii, bilegim kesildi, burnumun, 2 kasimin arasindan gozunden cok gecti, kucuk cizikler oldu yuzum hep, ama bilekteki saglam girmisti halende izi var.. Tam damarin ustune gelmisti, allahtan asagimizda poliklinik vardida hemn gittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bi keresinde de[ilkokul4. sınıfa gidiyodum sanırım] okul bahçesinde kovalamaç gibi aptalca bişey oynuyoduk. arkdş tam duvarın dibinde duruyo bende ebeleyecem onu sözde.hıyar herif ben koştum koştum o da sağa kırınca küüüğt die duvara girdim ben.sol kaşım bayaa içine çökmüştü.ben pek bişe hissetmiyodum ilk başlarda ama aynaya bakıp kaşımın yerinde kıpkırmızı kanları gördükçe tırstmıştım baya. eve kafamda bembeyaz bi halkaylan[sargı] gitmiştim.güzel bi duyguydu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yoo..olamaz..Abso'nun hikayeleri bitmiş olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ecinler zannetmiş yaa asdasdıgdklz süper abi çocukluk resimleriniden varsa bi tane koyarmısın buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bi kere de okula geç kalmıştım. Aceleyle balkona çıktım kotumu almak için (ilkokul-önlük+kot kombo) Sonra vay anam diye bağırdım. Meğer kotun içine eşşek arısı girmiş. Cört diye ayağımdan sokmuştu. Ama o halde okula gitmek zorunda kaldım çünkü çok önemli bir sınav vardı. ( hatırlamıyorum ne olduğunu) Ayağım 2 kat olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ecin değil ecinni..öcünnü derler bizim memlekette de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İlkokuldayken bi ara cam kenarında oturuyodum. O zamanlar baya haylazdım. Bi gün pencere açıkmış, farkında diilim. Haylazlıktan sıranın bi ucundan öbür ucuna atliyim dedim, güm diye indirdim pencereyi aşaa. Tabi cam falan paramparça. Yerden bi kalktım, gömleğimin sağ kolu kıpkırmızı. Camlar dirseğimin hemen arkasında bi yeri kesmiş. En fazla bi tırnak kadar bi kesik ama felaket kanamış. Hemen annem geldi tabi hastaneye gittik 2 dikiş atıldı. Dikiş izi hala duruyo ve arada kaşınıyo sdfsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 1. sınıfa gidiyom, dışarda bisiklet sürüyom sözde,ama oynamaya çalıştığım bir de top var,zaten üstümdeki formadan anlaşılıyo top oynamaya çalıştığım falan. ama bi de yağmurlu hava. daha da kötüsü bizim evin önü yokuşluydu biraz o zamanlar.gerçi orası hala yokuş.herneyse benim top arabanın altına kaçtı ben bisikletteyken.bende şekil yapıcam sözde.hızımı aldım iicene arabanın yanına geldiimde frene bi abandım[ön+arka] sonra yandan bi takla atıp arabaya girdim bisiklet başka yere dooru gidiyo.ama arabaya girmeden sürüklenmişim sanırım biraz yerde.üstümden ve ayaamdaki kandan annaşılıyo zaten. [spo][/spo] [Anneme de teşekkürlerimi iletiyorum.insan içeri alır, insan ayaamdaki kanı şaabar,insan üstümü değiştirir.annem saolsun fotoorafımı çekmiş.ama ii de olmuş bi bakımdan.hatıra oldu xD] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Vakit buldum şöyle baştan sona okuyabildim başlığı, bir önerim var: Absolut'a bu yaşa kadar hayatta kalmayı başardığı için üstün başarı madalyası verelim bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 eheh elimde torpil patlamisti benimde, bembeyaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 abso allah uzun omur versin abi, gece gece olucem gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 benimde bi kaykay maceram var anlatiyim hehe. bizim eski ev cikmaz sokakti ve acaip dik bi yokustu daracik. herneyse 4 kisiyiz hepimizde fosforlu kirtasiye kaykaylarindan var. ama kaykaylarin rulmanlarini oyle bi yaglamisizki hizli gitsin diye kayiyor resmen sdfsd :) neyse biz kaymaya basladik, dusuyoruz kalkiyoruz filan sirayla 2 kiside saglik gorevlisi oluyoruz dusunce birisi kosuyoruz yerden kaldiriyoruz filan. ben arkadasla saglik gorevlisi oldum işte, dier 2 ark kayiyolar tam gaz. o sirada çöpte boyle sprey gibi bisi gordum, sac spreyi yada parfumdu emin degilim. işte futbolcular sakatlaninca fisss diye sıkarlarya :) bizim arkadas dustu, yazin ve hepimizde şort. baldiri boydan boya yüzüldü, cok pis acir yuzulme yaralari bilirsiniz. neyse biz hemen kostuk NANİNİNİNİNİN filan yapiyoruz ambulans gibi, arkadas cocugu cevirdi ben direk spreyi sıktım hueuhe. o yerde aglayan cocuk 2 katı aglamayla yerden kalkıp zor attı kendini evine, sora cocugun annesi gelip anneme bagirmisti filan, annemde manyakmisin sen diyip bana kizmisti :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gozleri faltasi gibi acilmisti cocugun kulaklari cinlasin,cankaya universitesine girmis diye duymustum en son ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ne spreyiydi acba . yazık ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: NANİNİNİNİNİN dfsgsdfsdfgsdfgsdfg süpermiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 pheromone olmasin sakin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 çocukken bi sürü nane yedik tabii de çok ciddi olarak hatırladıım pek bişi yok. en tehlikeli anlarımı bakırköy incirlideki şimdilerde apartman dolu olan boş arazide yaşamıştım. tabii bu cümle tek başına okunduğunda kulağa daha kötü geliyor ama devamını anlatıyorum bekleyin. abimle bisiklette denemeler yapmak için oraya gitmiştik. bi tepeye göz dikmiş bu önceden ordan aşaa inecez. tabi abimdir, bi bildiği vardır felan dedik, (halbuki kendisi beni asmış bi insandır.. haha onu da anlatcam) bisikletin arka selesi yoktu, ben de hani bu tekerin ortasında bi conta var ya, hareket etmez ama 3-4 cmlik filan bi çıkıntıdır, oraya basıp ayakta duruyorum, eller de abimin omzunda. hah işte o şekilde 50 derecelik filan tepeden aşaa inmeye başladık, valla nası oldu bilmiyorum ama hiç kazasız aşağı inmiştik. ölmek olasıydı. asma olayına gelince, abim bu gözlüklü bilimci gaddar çocuk tiplemesine uyan bi insandı. köy evinde, evin tavanında kancalar olur, yayık beşik zart zurt asmak için, onlardan birine bi bakıp, lan buraya adam asılabilir diye düşünmüş, sonra da kobay olarak bizi kullanmak aklına gelmiş. önce küçük kardeşi astı, sonra baktı bişi olduğu yok, inildeyip duruyo sadece, heralde yeteri kadar ağır değil diye düşünerek beni astı bu. ben de tabi diyorum ne olabilir ki, adam as kendini diyo asıcaz. ben de merak ediyorum heralde bi yandan. neyse beni de astı, ama bişi olmadı tabi, boyun kırılmayınca kolay ölünmüyor. boynumuz kırmızı dolandık öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar