Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 İlk yarı sonucu: 2-0 goller: ilhan mansız, emre ayrıca fatih tekke de kırmızı kart gördü, trabzon artık bu adamın ipini çeker gibi geliyor. Maçta sayısız pozisyon vardı, emrenin golü çok şansa oldu ama güzeldi yine de iğne deliğinden geçirdi. 2. yarıda daha zevkli bir maç olabilir.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 5-0 alıcak bjk[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 3-0 yine ilhan :) 5-6 olur beşiktaş salmazsa çarşamba için..[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 dk 48 gol ilhan 3-0. herkes voleybol maçına konsantre olmuş euheh :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 süper süper süper ah ulan alcam bi gün şu lig tv hedesini *! sayısal oynar* :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bende de yok lig tv arcane :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ahmed hassan ve 5-0.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ilhanı izleyince voleybol maçını izlemiş kadar oldum. tamam 5-0 olabilir ama bu kadar da cıvıtmanın anlamı yok.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 besiktas 5-0 yencek diye bet koysak 1 e 20 falan alirdik heralde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 maç şu anda 5 yada 6 olmalı USTANIZA İYİ İZLEMİŞSİNİZ İLERLEME VAR HADE 6-0 YAPIN BAKEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Lol trabzon hani yencekti be bizi? her geldiklerinde averaj verip gidiyorlar allahtan...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: DynamicK, 28 September 2003 20:02 tarihinde demiş ki: 5-0 alıcak bjk[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link hmms[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 oha hakkaten aldılar 5-0 ben beklemiodum walla trabzondan bu kadarını[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 iyi iyi ilk yarı oldukça iyiydi takım sevindirici. ligde kim gelirse gelsin böyle oyuna dayanamaz ama bakalım avrupada yetecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Averaj takımı trabzon :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 nukem nasıl begendin mi okan'ı :) geçen hafta çok beğendiğini sölemiştin eheh. bence daha güzeli buydu. yavaş yavaş oturacak. ortaları havadan değil de yerden ve sert yapmaya başladı daha da iyi olacak. ayrıca savunma yönü de iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 5 dakkada 5iktaş[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 okan iyiydi ama bence ilerde daha iyi olacak ilhan ofsayt diye elle vurdu dalgasına, zaten kartı gördü. emre aşık ın attığı golde emre adamın formadan tutup aşağı aldı faul bence trabzonsporlu birinin emreye hayvan gibi tekmesi var kasti, o da verilmemiş sonuç olarak bence hakem iyiydi, beşiktaş çok güzel top oynadı umarım chelsea ye karşı da güzel oynar[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Süperdi beşiktaş belki bu sezon böyle bir maç zor görürüz inşallah her kötü maçımız böyle olur. İlhan ofsayt tan sonra topa vurdu diye sarı kart aldı. maçında tartışılıcak hiç bir yanı yok be :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: DynamicK, 28 September 2003 20:02 tarihinde demiş ki: 5-0 alıcak bjk[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Nerden bıldın lan ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Luçe maçları 5-0'da bıraktırııyo, ötesi rakibe saygısızlık oLur diye. E adam iyi kalpLi :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bu maç BJK için bir moral olmuş, çok sevindim, çünkü u hafta bu morale ihtiyaçları var... Zira bu hafta karşılarına çıkacak takım bence şu anda dünyanın en güçlü 3 takımından biri..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Keşke 1-0 kazansaydık da artan 4 gölü hafta içi atsaydık :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bedne chalsea maçından umutsuzum. Ama belli olmaz yani bir gol atıp üzerine yatabilirsek falan ilginç şeyler olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 besiktas man your team[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar