Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 brandi belle ne şapşal bi yüzü varmış.. evt search ettim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ara ve bitir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 turunc attigin ozel mesaj beni mest etti bende sana ayni duygulari besliyorum hatta snein icin su siiri yazdim tokat gibi indin benligime urganlar gibi dolandim boynuma refakat ettin yanliz benligime uutamadim sensiz gecen gunleri napiyim ben sensiz cennet bile olsa bu sehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 madem bonePART duygularını yazmış, ben de turunch'a bi kaç tavsiyede bulunayım bir şarkı ile hayırlısıyla.. Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: brandi belle ne şapşal bi yüzü varmış.. evt search ettim ehetek gecerim brandi belle'i valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 amatör sevmiyorum abi kalite ararım rep terazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 turunch bi erkek arkadasınla foto koy bakalım yorumları ona göre yapalım. ben cok pis yüzden karakter tahlili yaparım. kendinin fotonu koysanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ona göre msn alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 niye herkez kızın üzerine gidiyor yaw :(((((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yalnız şakası bi yana ben yüzden karakter tahlili yapabiliorm harbiden...acaip bi durum şu şöle birine benzio fln diorm tanıyan kişi aynen öle fln filan dio..herseferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 budur kız arkadaşım war 2. olarak gelmeyi kabul ediosan yavşayabilirsn yksa olmaz ksura bkma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Benim de kötü de olsa bir ilişkim var.. Kusura bakma.. :'''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İlişkini başkalarının tavsiyelerine göre yönlendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o ilişki bitti...tek kurtuluşu mucize...o mucizeyide arayıp adam akıllı konuşarak yaratmaya çalışabilirsn ancak... benim fikrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kotude olsa bi iliskin warDI di li gecmis zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 abi erkek olabilir,lucifer'e mandada sulandığım günler uzak değil :Pehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ara bence...bitceksede bitir yani acı çekmekten iyidir...gelişmeleride bildir bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 turunc durumuna üzüldüm walla 2 ucu bok bi durum sevipte ayrılmak kadar zor bişey yok ama verebilecegim yegane tavsiye, "bi kişiyi kendinden çok seviyorsan orda dur o kişi sana zarar vermeye başladı demektir" -koca polat =p işin akası bi yana kendi kişiliğinden ödün vermemek en büük trick, varsın ne olucaksa olsun sonrasında p.s. başlık da legendary olmuş yanlız yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bitir benle çık,baktık olmuyor intihar ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 mayhem gelir resler sonra sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya manası bitmiş olursa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 turunch naptın sen şimdi ?niye bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Turunch, selam ben senle ayni cinstenim, korkma. Eytere ama cikma muhabbeti fazla uzamis. Izninizle; AYILAR. Gidin birbirinize cikin.:P Saf, ürkek, masum ve entrika dolu duygularla acilmis bir basligi itin gözüne anca bu kadar sokabilirdiniz :( Turunch, erkek dolu burasi zaten annem, hepsi ayni. Yanlis yerde ögüt aramissin. /: Edit: hayatî typo. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 16:25 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar