forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 keşke bilebilseydim önceden bunları ben sana sadece ufak bir ders vermek istemiştim, evt beni kırdın, kalem istemiştim senden ve sen vermedin, tükenmez kalem kullan dedin, aynı şey dedin, hayır aynı şey deildi kullan dediğin şey silinemez lekeler açıyordu kalbimde, farkında bile değilken sen bunların, affedemeden geçti günlerimiz; sensiz geçen o üç koca, anlamız, çaresiz gün ama buldum seni burda tekrar, anladım ne kadar sevdiğimi keşke bilebilsyedim senin de patiye üye olduğunu ama senin patilerine almış birsürü insan, orda oraya atmışlar savurarak, rüzgarda savrulan saçların gibi; bedenini, ruhunu da savurmuşlar, özledim kokusunu özledim, özledim kokunu, saçının tek bir teli herşeyinini özledim, 3 gün deil snaki bir ömürdü, ne olur affet beni, senin için admine mesaj atıp nikimi bile değiştirdim, ama forgive me plz çok lame olur diye böle yaptım tam olmadı ama seni seviyorum canım önemi var mı affet beni portakalım, turuncu balkabağım, bir daha böle yapan, sana mesaj atıp taciz eden abazanlardan beter olsun sen kimsenin ahını almadın, evt belki kalbimi çaldın ama seninkinin yanına koydun hiç ayrılmamak üzere seni seviyorum portakalım ve siz kendini bilmez insanlar sizi kınıyorum, her gördüğünüz kıza asılamazssın, size ayar vercem hiç kimse benim portakalımı, dalından nasır tutmuş abazan elleriyle kopartmaz, buna asla izin vermem gentilmen bir beyefendi olmasam sizi düelloya davet ederdim ama size aşkımla en güzel cevabı verdim zaten bu şiir sana turunçgilim tanıdım seni ılık bir sonbahar rüzgarıyla uyuyordun bir melek gibi sarayında ramak kalmıştı öperek uyandırmama unutmuştum tüm çaresizliğimi gözlerinde ne güzeldi seninle aşkı tadabilmek gözlerinde to be continued devamını da yazardım ama nickin çok zor be güzelim, hem ben o diğerleri gibi önceden hazırlanmış şiirler kullanmadım, kim bilir daha önce kaç kişiye yazdıkları, sahte aşklarıyla seks peşinde koştukları, hayır ben asla onlardan deilim şey bu arada, seni msnde görünce dayanamayıp cevap yazarım diye eski msnimi silmiştim, biliyorum çocukcaydı ama hangimizi içindeki çocuğu özgür bırakmaya ihtiyacı yok ki herşeyi düzeltebiliriz, yeni msn adresim bi özel mesaj uzaklığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 alla belanızı versin sizin! gece gece mi yapılır böle geyikler lan. on üç sayfayı olayın üstünden saatler geçtikten sonra okumak ne kadar kötü oluyo biliyo musunuz siz ? Terbiyesizler =( Efsane bi topiğimiz daha olmuş ufaktan hayırlı olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 13 sayfa görünce biri 2002 konusu upladı etti sandım. amaneyn diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 olay artik kisiselden cikip kamu davasinda dondu bilginize. gelismeleri bekliyorum en kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: 13 sayfa görünce biri 2002 konusu upladı etti sandım. amaneyn diyorum. ben de öyle sanıyordum.. hem de gece gece wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 abi konuyu açan kız! şaşırma böyle şeylere. lol paticik. forza paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 haklısın, bir de benim dün sabahtan açtığım başlığa bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sen arama bence dursun biraz daha 2 3 gun soora iyi bi cilalarsın olmazki bole canım hayret bişi yani...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 löl saldırmış herkes ama boşuna uğraşmışlar çaktırmıyo ama penth kapmış kızı en büyük aşklar karşılıklı ayarla başlar o kadar akrostiş, para-pembe panjurlu yuva-araba garantisi çöpe gitmiş hehe [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 11:09 tarihinde, Leopar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yine bi kiz faciasi. abicim hep bunu yapiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bi topici bi günde 14 sayfa ilerletmeyi nasıl başardınız. Çakalsınız hepiniz kız diye dimiii dimiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Oyy nolmuş bu topikte böyle ya Herneyse,o kız benim [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 12:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: yine bi kiz faciasi. abicim hep bunu yapiyosunuz. o kadar ki, salyaları benim monitörden fırladı hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 burdan tum erkek arkadaşları 3 gundur msn e gelmeyen kızlara selam ederim.özelden bekliyorum.plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sonra "paticik bana kari bul allahsiz", olduağ. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 12:34 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: o kadar ki, salyaları benim monitörden fırladı hepsinin naptın sen ya?o salya olayı angel85 de vardı sonra level atladı cogu ki$i.yok artık salya falan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Geç kalmışız bir gecede erken yatalım dedik gül gibi fırsatı kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu kaydırmak yerine düzgün cevaplar verseniz daha güzel olmaz mı. Bir konu açılmış ciddi bir soru sorulmuş hemen saptırıyorsunuz. Saptıran arkadaşlara şiddetle 0 900 lü hatları tavsiye ediyorum. Ayrıca konuyu açan arkadaşın yerinde olsam birçoğunuza söverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arma bırak şimdi ortama cool olarak girip kızı kapmayı düşünüyosan yedirmezler sana :p, Güzel denemeydi ama ne yalan söyleyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: kendi rahatlık boşluğunda onu yok mu etmeliyim? Nası lan? Obliterate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ahahaha allahım nasıl bir geceymiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Khajsdıksdofsldf tam bi paticik klasiği :P Kızın biri topic açar, daa 10 saatte 14 sayfa olur ahnashasjdasdkasdhasufasjfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar