eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu işlemde bi mantıksızlık bi acayiplik var ya sizce de öyle değil mi? İSTANBUL - Piyasa Araştırma Şirketi PİARın kurucusu ve CHP İstanbul Milletvekili Bülent Tanla,2007de seçmen sayısının 46 milyon kişi olması gerekir. Oysa açıklanan rakam 41 milyon 465 bin kişi. Sanki nüfus 2002-2007 arasında hiç artmamış gibi görünüyor dedi. http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/407532.asp [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:56 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben yaşım gereği anca bugün yaptırabildim kaydımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 boach kayıt yaptırılabiliyor mu şu an said: Muhtarlık Bölgesi Askı Listeleri Güncelleştirilmek Üzere İlçe Seçim Kurullarınca Muhtarlıklarda 09/05/2007 Günü Saat 8:00 da Askıya Çıkartılacak, 21/05/2007 Günü Saat 17:00 da Askıdan İndirilecektir. şu duyuruya göre ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 walla bana p.tesi son dendi...gittim muhtarlığa kağıdı aldım..muhtarla bizzat konuştum 21 temmuz ve öncesi doğumlular (89 yılı) kayıt yaptırabiliyo dedi...seçmen kayıt kağıdını verdi yarın getir dedi....ben anında orda doldurdum verdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bindirilmiş kıtaları saymamışlardır ondandır ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Türkiyenin muhtelif yerlerindeki muhtarlıklardan nüfus kayıtları çalınıyor haberleri çıkmıştı ama üstelenmesini engelledi herhalde bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Secmen sayisiyla nufus artisinin alakasi nedir? Hele 2002-2007 arasindaki artisla alaka kurmak daha komik. Bebekler oy hakkina mi sahip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 evet turkiyenin buyuk bir kesimi olusturan genc nufus buyumuyor oy kullanicak yasa gelmiyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 E iyi de önceki seçimlerden beri insanlar 17 yaşında takılıp kalıyolarmı? hiç mi 18 yaşını geçen kişi olmadı bu kadar sürede? Yoksa 84-89 arasında tüm türkiye topluca doğum kontrol olayına girdi de hiç doğum olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 kayıt yaptıranlar olabilir edit:yazıyomus nedeni said: 3 Kasım 2002 seçimlerinde 4,5 milyon mükerrer seçmenin bulunduğunu ifade eden Tanla, daha sonra Yüksek Seçim Kurulu tarafından bunların adreste tespit yöntemiyle büyük ölçüde ayıklandığını kaydetti. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:55 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Son nüfus sayılarının verileri kullanılacak diyordu bir yerlerde, ondan ileri geliyor da olabilir. Bu aralar yapılmakta olan nüfus sayıları tam olarak bitmemiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hala seçmen kaydı yapılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 herkes 17 yasında kalmadıgı gibi kimse 80 yasında tıkanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 nufus artis hizi > olum artisi. yada toplu katliam olduda bizmi bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Gunumuzdeki gencligin yozlasma oraninin eskisinden baya fazla oldugunu da atlamayalim. "baba sabahin korunde kalk git oraya parmaani boyasinlar kim kascak banane yaaeee, mis gibi kaydolmayalim ceza da almayiz hem, bi oyla ulkeyi mi gurtaracaz........ " seklinde de gelismis olabilir yani bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 öncelikle nüfus artış oranı = (doğum-ölüm) / nüfus bizde de binde 17'di en son sanırım. ikinci olarak da, haber tam olarak okunmadan buraya konmuş, bir önceki seçimde 4,5 milyon mükerrer oy tespit edilmiş sanırım, onların silinmesiyle oluşan lsayı bu. ek: hatta hatırlarsanız %20'yi geçen sandığa gitmeme oranı tespit edilmiş ve "kimse seçime gitmedi, ondan akp başa geldi hüle hülee" diye feryat edenler çıkmıştı. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 03:53 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Muhatara gittim, ben oy kullanmak istiyorum napicam dedim. Bana senin yasin tutmuyo dedi. Boyle muhtarlar oldugu surece cok normal bu rakamlar. (22 yasindayim) YSK i falan aradim da hallettim sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 haftanın 6 güünü çalışıyorum pazar günü kıcının keyfine calismayan bi muhtarimiz mevcut ee? sistem kafadan sakat zaten o yuzden bisey demiorm , allahtan geçen secimde kayıt ettirmiştim kendimi o yuzden kayıtlı gözüküyorum =p bu da demek oluyor ki yeni kayıt olan kisi sayısı cok cok az . suclayamam da insanlari millet internetten oy verirken biz halen muhtar kapısında listeden isim okuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hangi ülke internetten oy veriyor????? ben bilmiyorum öyle bi ülke bu arada oha yani 22 yaşa tutmuyor demesi bombaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar