mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Google'a gidin. Search sekmesine "French military victories" yazin(" lari yazmayin.) I'm feeling lucky'e tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hehe komik bide 'bunu mu demek istedin' diye söylediğide über =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 AHAHAHHAHAHAH "did you mean" kısmı süper ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hahaha çok iyi be. aynısını bizim için yazdım neyse ters bişi çıkmadı allahtan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bize yapılsa zilyon tane küfür yağar, başkasına yapılınca güzel mi? bence google sonucu gibi gözüken sayfa için komik denebilirken, arkasından açılan sayfa süzme aşağılama ve biraz da amerikan propagandası. bence çirkin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Şu pis huyum empati yüzünden gülemedim habere. İlk çıktıı zaman da gülememiştim. Bunun bi de Bushtla ilgili olanı var bi tane, ona gülmüştüm ama afdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 gerçi bunun yeri burası değil,tarih bölümü ama gercekten uzak. ortaçağdan başlarsak hastings,cassel,bouvines,patay,formingy,castilion savaşlarını charmalange,7.charless ı. devam edip 14. loius dönemini amerikan bağımsızlık savaşında fransız desteğini 1792 savaşını ki sontrası napolyon geliyor zaten fransız-avusturya savaşı falan falan. ya meydan muharebeleri yada büyüük savaşlardan örenke verdim,o meydan muhareblerinin hepsindede fransızlar kendilerinden sayıcı üstün gelişmiş ordularla savaşıp kzandı diye verdim.hadi geçelim burayı. roma imparatorluğundan sonra batıdaki ilk düzenli orduyu-aristokratlardan oluşmayan ilk subay kademesini-üniformalı bir orduyu-çok milletli bir orduyu-gelimşiş lojistik servisini-organize hava kuvvetlerini kuran bir ülke. hadi bubnların hepsini geç,kültür-ekonomi-sanat-o şu bu dallarında tarih boyunca dünyada binlerce çığır acmıs fransayı,amerikalıların cekememesimi bu acep? ne bilim. söleyesim geldi.söleldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://uncyclopedia.org/wiki/France Burada var şanlı tarihleri eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 iyi de defeat yenmek anlamına da gelir yenilmek anlamına da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bir espri vardı,yamulmuyorsam Amerikalıların şöle; Elleri havada duran (sayıyı hatırlayamadım) kişiye ne denir? Cvp:Fransız Ordusu.. Almanların Paris'i işgali sırasında teslim olan Fransız ordusu için denmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: iyi de defeat yenmek anlamına da gelir yenilmek anlamına da fiil olan defeat yenmek anlamında, isim olanı ise yenilgi anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hahah defeats'e bastım açılan sayfa da komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Aslında italyan ordusu için yapılır böyle espriler. Hakkaten adamlar dünyanın en vasat ordusuna sahip olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bildiğim kadarıyla bu google ın kasten yaptığı birşey : ) çok eğlencelidir o sayfayı okumak bu arada, adamların ciddi anlamda bi başarısı yok hakkaten hehe. napolyon dicem o da sonunda aldı eline. edit @horten : italyanlar bile daha başarılı diye birşey hatırlıorum defeats sayfasında :) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yok kasten yaptığı bişi değila slıdna ama o cumleyi en cok rating alan site o olduğu için I feel lucky diyinceo site cıkıyo işte, uraşmış cocuklar yanı "weapons of mass destruction" diyincede öle bi olay var deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Gerçektir ki Fransızları pek seven yoktur. Aslında ilginç tabii, bir döneme damga vurmalarına rağmen bu böyle. Fazla kendilerini beğenmişler sanırım bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 google ın kitabında okumuştum ben bunu bilerek koymuş olabilecekerini.. edit = hatta bunu ispatlayabilirim. french military victories yazıp normal arama yapın, çıkan sayfalar victories ile ilgili ve normal şartlarda orada en üstteki sayfaya yönlenmeniz lazım. ama feeling lucky diyince hiç sonuç çıkarmayıp bunu mu kastettin diyor :) kasti yani. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 18:46 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Başkası google görünümünde bi sayfa yapmış, ilk sonuç olarak çıktığı için biz gugıl yapmış zannediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 beyler alta bakarsanız bunun bir http://www.albinoblacksheep.com/ paradosi olduğunu yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 fransizdan cacik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://uncyclopedia.org/wiki/Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sayfada googleın deilmiş yaw http://www.albinoblacksheep.com/text/victories.html direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar