Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

French Military Victories

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

gerçi bunun yeri burası değil,tarih bölümü ama

gercekten uzak.

ortaçağdan başlarsak

hastings,cassel,bouvines,patay,formingy,castilion savaşlarını

charmalange,7.charless ı.

devam edip 14. loius dönemini

amerikan bağımsızlık savaşında fransız desteğini

1792 savaşını

ki sontrası napolyon geliyor zaten

fransız-avusturya savaşı

falan falan.

ya meydan muharebeleri yada büyüük savaşlardan örenke verdim,o meydan muhareblerinin hepsindede fransızlar kendilerinden sayıcı üstün gelişmiş ordularla savaşıp kzandı diye verdim.hadi geçelim burayı.

roma imparatorluğundan sonra batıdaki ilk düzenli orduyu-aristokratlardan oluşmayan ilk subay kademesini-üniformalı bir orduyu-çok milletli bir orduyu-gelimşiş lojistik servisini-organize hava kuvvetlerini kuran bir ülke.

hadi bubnların hepsini geç,kültür-ekonomi-sanat-o şu bu dallarında tarih boyunca dünyada binlerce çığır acmıs fransayı,amerikalıların cekememesimi bu acep?

ne bilim.

söleyesim geldi.söleldim.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla bu google ın kasten yaptığı birşey : )
çok eğlencelidir o sayfayı okumak bu arada, adamların ciddi anlamda bi başarısı yok hakkaten hehe. napolyon dicem o da sonunda aldı eline.

edit @horten : italyanlar bile daha başarılı diye birşey hatırlıorum defeats sayfasında :)

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

google ın kitabında okumuştum ben bunu bilerek koymuş olabilecekerini..
edit = hatta bunu ispatlayabilirim.
french military victories yazıp normal arama yapın, çıkan sayfalar victories ile ilgili ve normal şartlarda orada en üstteki sayfaya yönlenmeniz lazım. ama feeling lucky diyince hiç sonuç çıkarmayıp bunu mu kastettin diyor :) kasti yani.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 18:46 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...