Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği

Apache

Öne çıkan mesajlar

niye içmiyim ?

En korktuğum 4 kredilik dersim BB düştü
Oysaki vize notunu öğrenmeye bile tenezzül etmeden sınava girdim.Ortalamayı çoşturdu bir nebze olsun durum iyi.
4 yıl sonra eski yazlığımıza gittim tüm dostlarımı abilerimi gördüm herkes baş üstünde tuttular çok mutlu oldum.

ama...

sabah hoşlandığım daha önce çıktığım benden yaşça büyük kız arkadaşım tarafından seni bir daha görmek istemiyorum anlamıyor musun? tarzında laflara maruz kaldım.

ne zaman bişeyler (bu arada içerken böceğin teki gezinio :S )
tam yolunda gidecek bi tarafta iyi bişeyler olurken bi tarafta kötü şeyler olmak zorundamı msnkym
Sosyal ağlarda paylaş

alkolü severim baya bi tribe sokuyor fakat sigarayla alınca mide bulantısı çekiyorum nedense?

viskiyi hiç sevmiyorum bi türlü sevemedim(benzin gibi tadı var).
rakının kokusunu seviyorum ama peynirsiz hayatta içmem, peynirde olsa küçük bardakta içerim bulantı yapıyor.
vodka dendimi akan sular durur... redbull ile karıştırıp içince çok güzel bir tadı oluyor. vişne, portakal suyuylada baya güzel gidiyor.
bira zaten normal bir meşrubat oldu artık tadıda hoşuma gidiyor nedense.
şarabı yudumlamaktan nefret ederim, direk sek götürüp ekşiliğini tatmaya bayılırım. hele meyveli şaraplar oldumu of anam of...
ama şu güne kadar sakızlı likörden aldığım keyfi hiç bir içkide almadım.

ps: vodkada absolut yerine binboa'yı öneririm
ps2: tekila shotta güzeldir tuz ve limon olduğu sürece

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 00:44 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...