bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 niye içmiyim ? En korktuğum 4 kredilik dersim BB düştü Oysaki vize notunu öğrenmeye bile tenezzül etmeden sınava girdim.Ortalamayı çoşturdu bir nebze olsun durum iyi. 4 yıl sonra eski yazlığımıza gittim tüm dostlarımı abilerimi gördüm herkes baş üstünde tuttular çok mutlu oldum. ama... sabah hoşlandığım daha önce çıktığım benden yaşça büyük kız arkadaşım tarafından seni bir daha görmek istemiyorum anlamıyor musun? tarzında laflara maruz kaldım. ne zaman bişeyler (bu arada içerken böceğin teki gezinio :S ) tam yolunda gidecek bi tarafta iyi bişeyler olurken bi tarafta kötü şeyler olmak zorundamı msnkym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 abi ögrenci adamsın viski vodka iccek halin yokya aban kırmızıya weya köpek öldüren temiz 15ytlye 2 sise mis gibi zom ol yaz geldi haftaya bizim genclerde eskisehir üzerinden samsuna geliyor össyide atlattıktan sonra hayırlıyısla basın birliginde sarhos olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 15 ytl ye ne yaptın ya bir küçük rakı yada kanyak alınır o paraya temizde kafa bulunur hani. ama tanesi 4 ytl den şaraplar dolu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 3 4 ytl lik sarap + tang fukara isidir iyidir ya da 15 ytl ye mastika alirsin icersin 70ligini pasa pasa [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 23:45 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 wur deyincede öldürmemek lazım illa köpek öldüren almak lazım değil ya söle azda tadı olsun demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şarap güzel değil ki be abi.Muhabbeti olmuyor. Rakı süper borçlanır yinede rakı alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kafalari farkli o yuzden hepsinin icme zamani farklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tabi rakıya meze lazım. Kuru sofraya rakı koymak küfürdür.Rakı tamamen bir kültürdür adabı var kuralları var. Şarap al elinde iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 o anlamda demedimki yasattiklari kafalar farkli anlaminda dedim [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 00:05 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Vodka - portakal suyu Tekila shot... Submarine... Apache banlanmış? Nasıl oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sarhos oldum yine ~ sanırım. Pinot Noar'ın şarhosluğu çok tatlı oluyor. Migros'tan aldın 24 ytl Pietrosa Reserve Pinot Noir 1999 Bulursanız saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 rakıyı da şalgama katalım mı vay vay demek geldi içimden, ki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 SEVİYORUM ÜLEYYYNNN......ama alkolü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 alkolü severim baya bi tribe sokuyor fakat sigarayla alınca mide bulantısı çekiyorum nedense? viskiyi hiç sevmiyorum bi türlü sevemedim(benzin gibi tadı var). rakının kokusunu seviyorum ama peynirsiz hayatta içmem, peynirde olsa küçük bardakta içerim bulantı yapıyor. vodka dendimi akan sular durur... redbull ile karıştırıp içince çok güzel bir tadı oluyor. vişne, portakal suyuylada baya güzel gidiyor. bira zaten normal bir meşrubat oldu artık tadıda hoşuma gidiyor nedense. şarabı yudumlamaktan nefret ederim, direk sek götürüp ekşiliğini tatmaya bayılırım. hele meyveli şaraplar oldumu of anam of... ama şu güne kadar sakızlı likörden aldığım keyfi hiç bir içkide almadım. ps: vodkada absolut yerine binboa'yı öneririm ps2: tekila shotta güzeldir tuz ve limon olduğu sürece [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 00:44 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 alkoliklik derecesi nedir bu olayın? ilerde alkolik olmaktan korkuom.. nedir alkolik demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 4 mariachi çaktım kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 içki içmeden uyuyamıyorsan alkoliksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 uyumak için içiyorum arada.. değilim heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 I drink to forget .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 içki içmeden uyaymıyorsan akşamcısın, evde alkol varsa ve içmeden duramıyorsan alkoliksin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: ps: vodkada absolut yerine binboa'yı öneririm Bunu yazarken kafan güzeldi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benim tavsiyen tekel ya da polaris(iskoç bu) 20 ytlye zom - eğer kalite birşey içmek istersem niye vodka içimki - votka kafa olmak iin - arada : kaçıncı söyleyeşşim ki bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tekila iyidir. olmeca 20 milyon falan olsaydı çoktan ölmüştüm ben. ah ulan. o nasıl bir tattır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Arkadaşlar "Malibu + Limonata" içiyorum şu anda ve herkese tavsiye ederim. Zaten Malibu'nun ailecek hastasıyız, limonatanın verdiği ekşi tatla pek de bi güzel oluyormuş yeni keşvettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 seviyorum şunu.beni rahatlatıo.canım sıkkın boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar