Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jacabo

edirnede bulgar pazarımı polonya pazarımı ne vardı kaleiçinde meriç setinin oraya kuruyorlardı.Biz hep ordan bulgar rakıları polonya rakıları vodkaları alırdık çok ucuza :) bide garip garip oyuncaklar ehehe
duruyomu o pazar hala ?

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 00:16 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben deli gibi içmeme rağmen fazla göbek yok hatta hiç yok. Spor yapıyorum ertesi günleri genellikle :) Ama yazın sıcakta çekilmiyor o zaman acaip salıyorum.

Bi arkadaşım var.Benle aynı içiyor zaten hep beraber içiyoruz.Click i izlediyseniz ordaki adamın göbeği gibi göbeği var çok komik :)
Mesaj tarihi:
şalgamsız rakı bişiye benzemez diyecem ayıp olacak. : ). şalgam candır, bi tanedir. rakıyla beraberken.

balığa para yetmiyor. yetse bile uğraşılmıyor pişirmekle. rakı, şaglam, beyaz peynir, kaşar peyniri varsa çiğ köfte. ahanda bi black metalcinin en arabesk hali. hehe.
Mesaj tarihi:
rakıyla metali aynı postta kullanmayınız efem :)

bilmem şalgamı çok sevmiyorum.Mıhlama güzel oluyor rakının yanına.
Balık bizdede hep olmuyor. genelde peynir kavun meyva atıyorum sofraya.Bi iki meze tarifi biliyorum onları yapıyorum bide.Ama çiğköfte harika oluyor.

Arkadanda açıcaksın "at kadehi elinden" "gizli aşk bu"
yardıracak Zeki Müren
off offf
Mesaj tarihi:
hah zeki müren değil de ne bileyim edip akbayram dinleyebiliyorum rakıyla ancak. bi de erkin koray. mezesiz rakı şalgam içilir efenim. şalgam hem mezedir hem de rakının yanındaki sudur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sarhosken çok güzel postlar atıyorum ben - ilginçtir typo çok daha düzgün oluyor, serbest çağrışımlar uçuyor postlarımda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
şuraya bi eleştiri yazmışım geçen gün. ayık kafayla okuyunca beyendim. Alkol zihnimi açıyor. Şarap içip girdiğin sınavlar ayık girdiklerimden daha iyi geçiyor. Cidden.
Mesaj tarihi:
İyi geçen bir finalden sonra buzdolabında 2 gün öncesinden kalan bir bira fitili ateşlemiştir. Gerisi gelmiştir. Alkol hoştur, huzurdur kendini iyi ve sosyal hissetmenin yegane yaygın aracıdır. Şerefinize...
  • Yeni Oluştur...