jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 carsamba cumartesi raki bi kerem pazardan mastika alinir ucuza itinayla icilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hoop rakı şalgam. keşke hiç bitmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya göbekmisiniz ya !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Jacabo edirnede bulgar pazarımı polonya pazarımı ne vardı kaleiçinde meriç setinin oraya kuruyorlardı.Biz hep ordan bulgar rakıları polonya rakıları vodkaları alırdık çok ucuza :) bide garip garip oyuncaklar ehehe duruyomu o pazar hala ? [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 00:16 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben deli gibi içmeme rağmen fazla göbek yok hatta hiç yok. Spor yapıyorum ertesi günleri genellikle :) Ama yazın sıcakta çekilmiyor o zaman acaip salıyorum. Bi arkadaşım var.Benle aynı içiyor zaten hep beraber içiyoruz.Click i izlediyseniz ordaki adamın göbeği gibi göbeği var çok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 o normal halk pazari =) biz daha cok diger pazardan aliyoruz anca bulgar alkolleri var ayikani filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 şişko jacabo seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 @kingpin... Ne zaman yazmışım... İftiracı... =] Bırakın bunu hem karaciğere zarar, hem keseye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kesene bereket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 selm suan cok pis sarrosum ama efkardanr tamamaen cunku ondan nefetr ediyorum saat cok gec mustafa sa kusuyo ıbnnun abv gerşzekali adam neden geolkdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 diymi diymi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ehehe içirmiiceksin bu kızlara :P 6 duble içtim aslan gibi typo yapmadan yazıyorum ama yavaş yazıorum o ayrı. o değilde Boğma rakı da çok hoştur dimii ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 rakının her türlüsü içilesidir. da bitiyo anasını satayım. magical rakı şişesi istiyorum. bittikçe dolsun. bi dolu da şalgam var. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Şalgam ben pek sevmiyorum. Rakı balıkçıyım ben.Yanına güzel mezeler peynirler falan. beceremiyorum rakı şalgam ı Artık susuz içmeye başlııcam rakıyı kendimi geliştiricem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 şalgamsız rakı bişiye benzemez diyecem ayıp olacak. : ). şalgam candır, bi tanedir. rakıyla beraberken. balığa para yetmiyor. yetse bile uğraşılmıyor pişirmekle. rakı, şaglam, beyaz peynir, kaşar peyniri varsa çiğ köfte. ahanda bi black metalcinin en arabesk hali. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 rakıyla metali aynı postta kullanmayınız efem :) bilmem şalgamı çok sevmiyorum.Mıhlama güzel oluyor rakının yanına. Balık bizdede hep olmuyor. genelde peynir kavun meyva atıyorum sofraya.Bi iki meze tarifi biliyorum onları yapıyorum bide.Ama çiğköfte harika oluyor. Arkadanda açıcaksın "at kadehi elinden" "gizli aşk bu" yardıracak Zeki Müren off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hah zeki müren değil de ne bileyim edip akbayram dinleyebiliyorum rakıyla ancak. bi de erkin koray. mezesiz rakı şalgam içilir efenim. şalgam hem mezedir hem de rakının yanındaki sudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 erhm typo tarihine gecicek bi post atmisim, aferim bana. sarhosken yapilmamasi gerekenler listesine bişey daha ekledim "patiye girme" ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok artık onu şaka sandım ben be? ciddi miydi? pahuhahah : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sarhosken çok güzel postlar atıyorum ben - ilginçtir typo çok daha düzgün oluyor, serbest çağrışımlar uçuyor postlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 baksana bu sayfadaki 5. mesaja. neler yazmışım anasını satiim. yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şuraya bi eleştiri yazmışım geçen gün. ayık kafayla okuyunca beyendim. Alkol zihnimi açıyor. Şarap içip girdiğin sınavlar ayık girdiklerimden daha iyi geçiyor. Cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İyi geçen bir finalden sonra buzdolabında 2 gün öncesinden kalan bir bira fitili ateşlemiştir. Gerisi gelmiştir. Alkol hoştur, huzurdur kendini iyi ve sosyal hissetmenin yegane yaygın aracıdır. Şerefinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yine içtim efem 7duble içmeden kalkamaz oldum sapıttım. toparlamam lazım yarın içmiicem sössss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Az sonra viski içeceğim. Mutluyum, sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar