Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sevenleriyle beraber paticik absinthe partisi verelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Verelim , ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ayrıca bu yaz festıvalde kesfettıgım ortalama fıyatı 5mılyon olan dımıtrokopulo gül sarabını ıcmedıysenız kesın ıcın. fıyatını gorunce fasondur,sirkedir o demeyin deneyin bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bende görmüştümde fason demiştim , (merak de etmiştim ama) iyi dediğin iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 euhe o zaman kesin tuketilmeli.ben altınoluktan iki koli almıstım ankarada bulamadım hicbiryerde.metroya super parekende magazısna getirmislerdi bir ara,sonra gelmedı bır daha hıc. absınthe kımler ıcer kı,kımler var burada el kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Turkiye'de ilk ictigimde sorumlularindan biri oldugum Portecho konserinde sahneye cikip dansetmistim adamlar calarken... Digerlerinde sorun olmadi sukur : ) Absinth cok guzel aslinda seker eritip suyla karistirip icildiginde, oyle benzin gibi degil. Sek icenler diyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sek içerim ben geneldi her içkiyi( rakı dahil). Manyak diyolar ama olsun, de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bildiğiniz ; ucuz , güzel pinot noir'ları yazın da gidip alayım bende. Bu aralar balkan şaraplarına sardım , pinot noir'ı çok iyi yapıyorlar ama Yeni Zellanda da iyi diyorlar , hiç içmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Özellikle şu sırtımızdan şıpır şıpır ter damlayan günlerimzide, soguk buzlu bardakta dolu dolu bi yudum bira içmek, hatta onun köpüğünün burnuna bulaşması... Yaşamı güzelleştiren bi duygudur içkin ilk yudumu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 absinthe in %90 alkollü olanı varmış. 3 kaşıktan sonra halu'ya bağlatıyormuş. ondan bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Rakı sek içerim , üşenmediğiniz sürece her türlü tek başına da içilir , şarap ben de sevmezdim kırmızı angora ile sevmeye basladım biraz serin olmalı sevmek isteyen deneyebilir . Absinth içerim , araştırmalarıma göre türkiyedekilerin hepsi ama hepsi çakma, bizim köyde bi tekel getirmişti %70 alkollusunden tek ozelligi çakma olması idi sadece alkol oranı yuksek , çakma olmayanı %90 alkollu ve pelin otlu olan halüsinasyon etkisi gösteren thjyon mu ne ole bi kimsayasal var içinde pelin otunun ... Her türlü içkiyi severek denerim , tadını sevmediğim içkiyi de boşuna içmem. Her zaman sorarlar onu nası içiosun iğrenç bunu nası içiosun iğrenç ben de uyuz olurum tadı hoşuma gitmese ne die içiyim ki !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bira yetiyo ara sıra arkadaşlarla caravan'a filan gidince. beni de yazın topik'e :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 voys ben ondan içtim geçen sene çek cumhuriyetinden getirmişti arkadaş...Olayı şöyle anlatym evde 4-5 shot koyduk absinthe yaktı maktı iyi hoş hee dedik bi bok deilmiş bakın gayet iyiyim diyo herkes..herneyse indik aşağıya arabaya bindik 10 sn falan geçti öyle bir çarptı ki ben hayatımda böyle bişey görmedim...Kusma falan bişey olmadı ama inanılmaz bi kafası var çok güzel oldu kafamız, gittiğimiz yerde de o kafa güzelliğiyle gaza gelip sek vodka içmemle beraber komaya girdim bodyguardlar koluma girerek dışarı çıkardılar gecenin sonunda herkese rezil oldum vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 after three absinthe, you are absent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 absinth diye içtik yüze 50 alkollü bişeyi ama. rakı gibi anasonlu bişeydi hiç sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Biracıyım Elhamdülillah şarapta gideeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 portakalli vodka ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3 gundur rakı içiom dağılın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ic ic kudur, :) kudurmaya geldik dmi ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 rasberry+red bull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya ben vodka, cintonik türü beyaz ickiler icemiyorum, direkt istifra ediyorum. midem almiyor yani. ama sarap hastasiyim, babama cekmisim koleksiyon yapiyor adam heh. desperados (beer flavoured tequila) ve martini de severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sek cek. o kadar. bi de ingilizce yazayım:P dry, jack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 puhahah aklıma geldi, deyinmeden geçemeyeceğim. Hüleyn zegna, Madem o kadar güveniyorsun kendine Gelip içsene benle Dikkatlerinizi çekerim Bu mükemmel kafiyeye. Zegna tıs ya, 3 senedir alkolik alkoliğe kavuşmaz mı? Ne bu absint? Nerden buluruz, nasıl içeriz? Şekerle eritmemiz mi gerekiyor, yoksa erkeklik taslayıp şişeden mi dikleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 normal su bardağının dibine 1cm kadar koyacaksın.Bir yudumda içeceksin.5-10 dakika sonra bidaha içeceksin.4-5 kere daha tekrarlayacaksın bunu sonra güzelleşeeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Nerden buluruz asıl onu söyle sen, içmesini ben keşfederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar