Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.bacardimojito.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Burasi agora meyhanesi Burada yasar asklarin En divanesi en sahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatirliyorum Ve sana susuzlugumu Bu aksam ümitlerimi Meze yapip iciyorum Iciyor iciyorum offff offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sirozdan gidicen sen olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 benimle çıkarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 mr muscle cıksın seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Off her şey iyi güzeldi de, sıcaktan uyuyamıyorum şimdi. Sağ bacağım da ağrıyo ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kafamız güzel dünya çok daha güzel sizde güzelsiniz hepinizi seviyoruz arkadaşların selamı var sağlığınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 belki bilmiyorsunuz ama, sağlığa zararlıdır içmeyin. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:20 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ekonomik bir adam olmama şükrettim yahu, 3 darkla kafa mı olunurmuş ben olmazdım normalde allah allah en komik yanı kafam çok güzel ama typo inatla yapmıyorum ahaha. allah allah edit: allah alolah demişim, son anda ofsayta girmişim [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:37 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Aga bide beni sevdirin yaw. İçkili restorantın başında duruyoz sabah 10 gece 12. Her türlü içkiyi istediğim an istediğim gibi içme yetkim var. Ama alkol kullanmıyorum. Ahaha alkol sevenler çatlasın. :) Yada ben mallığıma doymayım. asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sevme abi nedir, 2 seneye kadar ben de nefret ederdim. Çok mu iyi oldu, hayır. Mis işte sevmiyosun ne geüzel. Lan hala kafam güzel anasını satayım, allah cezasını versin be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Levent bombalamışsın @g@. BİRDE TAYPO VAR ARKADAŞIM ORDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 beer makes me rebellious , vodka makes me happy, i want to be happy ! thanks vodka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kaldığımız yerden devam votka ya : ) saat 12:25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bab 1 cider plzzzz alkol sevmeyen az içer rahatlar seven çok içer eğlenir hiç içmeyen hayatı sevmiyodur evet hepimiz yanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 dünyanın en güzel sıvısı viski, ama çok pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 absinthe > rakı > viski > votka > cin > bira > miller ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hohoyt, yazamadım buralara bi kaç gündür. yeniden rakıyla dönüş yapıyorum efenim, akşam için bi büyük aldım, hazırlanırım 8 9 gibin saat. şimdilik bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 southern comfort adlı viskiyle sprite karıştırmak... (oranlar size kalmış) bir de tekila shot'dan hemen sonra bir djarum menthol yakmak.. lümpen eğlencelikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu akşam için 5 litrelik şişeye tekila sunrise hazırladım. izmirdeki herkesi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 An itibariyle bira içiyorum abartmıyorum 20tane var deli gibi içmeyi hedefliyorum katılmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rakıyla katılabilirim. annem gelirken bi ufak almış. şu an bi büyük bi ufak var. daha ikinci dubledeyim. çok var daha ohoo. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 doruk tekila dedin beni benden aldın.İzmirde olsam gelirdim valla:P limon-tuz-tekila vayake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Burdan tüm alkolseverlere bir adet Turasan Seneler kırmızı şarap açıyorum. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar