Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris Hilton'a 45 gün 'aklını başına topla' hapsi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çıkınca hapishane temalı klip çeker
joplar falan

edit:hehe bir önceki mesaja bakar insan ^^ (alakalı ondan)

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:13 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
paris hiltooon
nasi yalan olduoooon? derler insana dsf
bi de a$kuj göz yaslarina hakim olamamis, baska seylerine hakim olamadigi gibi :P
(bkz: iki dakkada itin gözüne soktum)
hayir, bence kitap cikaricak. bak buraya yaziyorum.
icerigi de söyle olucak..
Bugün kalktim dislerimi fircaladim yattim kalktim.... yalan olduom.
Yeni bi kitap cikarma furyasi basladi ya ünlüler arasinda. ''ben dün kus gördüm'' üzerine yazabilecek insanlar var :/
Mesaj tarihi:
her ne kadar millet çirkin desede çok çekici.bide bu dedesinin mirasından degilde kendi para kazanarak harcadıgı için de ilgi çekio.yani ben foxlife izliyorum orda illa paris hilton cıkıo her dakka.partylerin kızı falan diye.cıbıl cıbıl bişi giymeden partylere gidio ilgi çekio.malum filmi oldugu içinde belli bi hayran kitlesi var :)
ara sıra film çekio kaset vs.türkiyedede bundan çok var yani.

bir reklamcı cıkıp dedi.parisin oldugu her işte kat kat paralar kazanıyoruz o yuzden paris i cagırıyoruz diye.kadın ne hediyeler alıo bu işlerden.öyle böyle degil yani
Mesaj tarihi:
45 gün hapis cezasın a miğde bulandırıcı demiş. onun hapis cesaı da otel gibi bir yerde olur zaten. allahım ya insanlar bu kadar kopuk olabilir dünyadan asıl bu kadın miğde bulandırıcı
Mesaj tarihi:
Ekşiden alıntı:

said:
duvarı delip hamile bırakan abimizle yan koğuşlara düşmemesini temenni ediyorum, bir de onun videosu çıkmasın piyasaya: paris hilton; the story of digging...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
... ve Paris Hilton hapiste

said:
MTV Sinema Ödülleri törenine dün katılan Hilton, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Şu anda güçlü olmaya çalışıyorum. Gerçekten korkuyorum, ama cezamı çekmeye hazırım. Bu, hayatımda önemli bir nokta ve hareketlerimin sorumluluğunu almam gerekiyor'' dedi.

http://www.sabah.com.tr/haber,DA9A875D484049168D22FF40F7CA8C44.html

45 günlük cezasının 23. gününde iyi halden salınması bekleniyormuş. ülkemize ibret olması dileklerimle..
Mesaj tarihi:
Bir de şöyle düşünün, gerçekten akıllı birisi olsaydı, parasını çok daha ciddi şeylere harcasaydı ve servetini daha da büyütseydi daha mı iyi olurdu? En azından harcıyor. Bence paris hiltonun bu kadar ünlü ve zengin olması güzel bir şey. Haketmiyen insan haketmediği parayı tutamıyor işte :) harcıyor, para asıl ihtiyacı olanlara akıyor, kıyafet alıyor 1000 dolara, o 1000dolar evini geçindiren birine gidiyor. Hatta yeterince zengin salak yok. Salak zenginlerin sayısı artsa dünyada açlık azalır. Nasıl iyilik olmasa kötülük olmuyor, fakirlik olmasa zenginlik olmuyorsa, zengin olmazsa fakir de olmaz, daha eşit bir dünyada yaşarız.
komunist değilim.
Mesaj tarihi:
Türkiyede olsa bikaç cebe biraz para sıkıştırırdı direkt olarak serbest kalırdı.

Ya hala tuhaf geliyo o kadar zengin birisinin hapse girmesi. Görmeye alışmadığımızdan herhalde...
Bi kere de gazetede görmüştüm yine bi ünlüye kamu hizmeti yaptırıyolardı o da tuhafıma gitmişti bayağı:)
Mesaj tarihi:
said:
Bir de şöyle düşünün, gerçekten akıllı birisi olsaydı, parasını çok daha ciddi şeylere harcasaydı ve servetini daha da büyütseydi daha mı iyi olurdu? En azından harcıyor. Bence paris hiltonun bu kadar ünlü ve zengin olması güzel bir şey. Haketmiyen insan haketmediği parayı tutamıyor işte :) harcıyor, para asıl ihtiyacı olanlara akıyor, kıyafet alıyor 1000 dolara, o 1000dolar evini geçindiren birine gidiyor. Hatta yeterince zengin salak yok. Salak zenginlerin sayısı artsa dünyada açlık azalır. Nasıl iyilik olmasa kötülük olmuyor, fakirlik olmasa zenginlik olmuyorsa, zengin olmazsa fakir de olmaz, daha eşit bir dünyada yaşarız.
komunist değilim.

aptal olup parayı sağa sola savurmak ihtiyacı olanı değil, senin akıllı olup daha çok zengin olmayan çalışan statüsüne soktuklarını daha zengin yapar. yani 1000 dolarlık giyse satan kimse ailesini geçindirme derdinde değildir.

bence insanın akıllısı her durumda daha makbuldur. akıllı diye açgözlü olacak demek değil. yatırım yapsın, daha çok istihdam sağlasın, iş gücü yetiştirsin, doğaya ve çalışanına davranışlarına dikkat etsin, ne güzel işte..

ama paris işte..
Mesaj tarihi:
çok iğrenç ve adaletsiz di mi :(((888sekizsekizsekiz

abi bunu yeni gördüm

said:
TV Sinema Ödülleri törenine dün katılan Hilton, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Şu anda güçlü olmaya çalışıyorum. Gerçekten korkuyorum, ama cezamı çekmeye hazırım. Bu, hayatımda önemli bir nokta ve hareketlerimin sorumluluğunu almam gerekiyor'' dedi.

Güçlü olmaya çalışıyomuş salak karı, 45 gün temiz bir odada hapis cezası, psikolojik bunalımlardan bunalımlara koşturur zaten adamı. Harbiden dövesim geldi ya herhalde şuana kadar dövesim gelen tek kadın bu

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...